Uuuuu Asiu no to nie zazdroszczę
Dobrze, ze sie wszystko dobrze skonczyło. Ale jak to sie sało, ze się nózka zaklinowała w szczebelkach? jakoś sobie tego nie mogę wyobrazić
Może dlatego, ze moja mała ma takie sczuplutkie nóżki, ze obie naraz by jej sie zmieściły między szczebelkami?
Verciku- dobrze, ze w końcu wpadłaś
I że wszystko u Was ok.
Maylaszku - będzie dobrze, Kochana. Mąż tez pójdzie po rozum do głowy. Ja bym go na Twoim miejscu nie strofowała- niech sobie robi na tej działce. Faceci musza SAMI dojrzeć do pewnych decyzji. Z Twoich poprzednich postów wywnioskowałam, ze to rozsądny mężczyzna, więc wszystko powinno się ułozyć
.
Wczoraj pisałam, ze mi mdłości przechodzą...Ja sie budze dzis rano, otwieram oczy i widze wirujący sufit
Masakra. Nie mogłam dojść do łazienki, bo czułam sie jak na karuzeli. A mdłości? POTWORNE!!!
Na szczęście zjadłam porządne sniadanie- mąż mi zrobił i teraz pije kawę cappucino, na podniesienie cisnienia. Bo nie wiem czy pisałam, ale ostatnio mierzyłam i mam troche niskie 119/70. Tragiczne nei jest, ale moze to przez nie te wszystkie dolegliwości- senność, zmęczenie, mdłości całodniowe, zawroty głowy?
A tak poza wszystkim to mam problemik- dziecko moje gorączkuje od wczoraj. Ma niewysoka gorączke bo wczoraj 38,1, w nocy 38,3. Ale żadnych innych objawów choroby. Miałam wczoraj iść z nią na badania, ale nie złapałam siku ,moze dzis sie uda. Jutro z wynikami poszłabym do pediatry. Może to cos z układem moczowym? Po powrocie z wakacji robiła rzadkie kupy i od tych kup miała wysypke na pupie i wargach sromowych. Nic na nia nie pomagało, a pediatra była na urlopie i kolezanka dała mi taka maść z antybiotykiem na odparzenia, po tej maści wszystko zeszło. Ale może wdało sie jakies zakażenie? Z tym, ze nie zauwazyłam, zeby małą cos bolało przy sikaniu, siku tez ma blady kolor i jest go zawsze duzo (zosia siku robi prawie zawsze na nocnik).
Moze ta gorączka to po prostu zęby? Ale na dziąsłach nic nie widać
Ja juz głupia jestem i nic nie wiem. Może Wy macie pomysł? Martwie sie, jakies takie mam złe przeczucie...:-(
Zosik jeszcze spi, ale zaraz sie obudzi, bo juz widze, ze przezuca sie z boku na bok. Zaraz będziemy siku łapać.
Miłego dnia!