reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Izabell jesli nie mozesz kupic nowego pistoletu (dostepny raczej w kazdym sklepie narzędziowym) i nie dostaniesz kleju magic, to polecam zwykły wikol. Jest swietny do papieru. Zreszta Magic jest produkowany na bazie wikolu.

reklama
Ja używam magika. Kupiłam go w dwóch sklepach plastycznych i z artykułami biurowymi. Sklepy nie duże, ale raczej 'specjalistyczne'.

Dmuchawcu a wikol po wyschnięciu jest dalej biały, czy tak jak magic robi się przezroczysty?

Trzymajcie mnie ludzie - frytek mi sie zachciało:sorry:

Ale normalnie tak strasznie, ze juz sie smażą:-D Kolejna nowość- w ciąży z Zosia nie miałam zachcianek.

Co tu tak pusciutko? Pisać, kobitki!

Witam

Ja tylko daję znak że żyjemy i mamy się dobrze, zaraz uciekamy na dwór, czasu brak, ale ponadrabiam..... Wesele udane, poprawiny też, Mała się wybawiła i wytańczyła, zabraliśmy ją tylko na poprawiny i polterabend. Nawet wygrałam z mężem dwa wina :-D W konkursie wesenym :-)

Krupnik mi skwaśniał :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy: przełożyłam wczoraj do mniejszego garnuszka i nie wstawiłam do lodówki :no: ehhh... nic to zabieram się za spaghetti - to na pewno Tomi zje ze smakiem :-)

A my juz poo szczepieniu
Na szczęscie obyło się bez płaczu:tak: Ale za to Filip by rozniósł całą przychodnię, wszystko musiał dotknąć, każde drzwi, kazde krzesełko, niemówiąc już o dzieciach, a były same niemowlaki, najchętniej by się z nimi, bawił, a raczej nimi:szok:

Wazymy 10,7kg i mamy 83 centymetry na stojaka, ale dokładnie to nie wiem, bo tak sie wiercił.
następne szczepienie w listopadzie, ostatnie z serii 5w1

Aniu, wiesz ja moze dzis na obiad bede miec frytki, to Ci podrzucę:-) aswoją drogą, widzę,ze zachcianki na całego sie zaczęły:laugh2::laugh2: a jak mdłości, minęły juz?
Kami wklejaj szybko fotki mojej synowej, bo Fifi tęskni:-D:-D:-D no i TWOJE TEŻ:tak:

Mdłości nie mineły, ale jakos mniejsze są:-)

Poz atym jak mi sie chętka na cos pojawi, to koniec- mdłosci sie nie liczą. Musze to miec i już!:-D:-D:-D

Dziewczyny wielgaśne dzieki ma aż 3 kleje hehe :) wikol, magik i jeszcze introligatorski tak na zapas a pistolet mogę kupić no ale mógł mąż to taki że on lubi najpierw sam spróbować naprawić a jak już się przekona ze nie da rady i nie ma sensu bo wyższe koszty naprawy niż nowego to wtedy idzie kupić :p

reklama
Do góry