reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

reklama
dobry wieczór
chcialam się tylko pochwalic ze dzis po raz pierwszy poczułam ruchy :-D
z kacprem w ciazy poczulam pod koniec 15.tc a teraz 14 i juz :)

Dobry wieczorkiem!!
Co to ,co to szarlotki ,torty lodowe ,serniczki ,batoniczki oj dziewczynki nie zadobrze wam ?!:-):-D;-)
Ja nie mam czasu kompletnie od tyg. mam 3 dzieci i padam na ryjek.
Ale musze sie przyznac ,że w sobote uspalismy dzieci i wyszlismy sami nie wiem już od kiedy:szok:,na zabawe taneczną .Moglabym tanczyc i tanczyc juz tak mam ,ze jak przykleje sie do parkietu to trudno mnie oderwac,ale mojemu mężowi muzyka cos nie wchodzila,mowił ,że na wesele jedzie za 2 mies.:-D.
Po 3 rano bylismy w domku i jeszcze zaliczylim hmmmm..... pod gołym niebem ;-).:-):-):-):-)

KAMILO NIE MARTW SIE NAJWYŻEJ BEDZIESZ MIALA DRUGIE DO KOCHANIA !!;-):-D

EWUŚ wcale nie tak cicho ,piszecie coś widze.
No wyplata 1 szykuje sie szybciej widze jak synek cie zatrodil.;-):tak:

o moj maz przyjechal ,auto podjechalo.

ADAAA moj TOMEK od 6-17,a dzisz od 12-22 :-(.
Ale co zrobić.

ALLA ŻYCZE ABY CI SIE ŻYCIE W KONCU ULOŻYŁO!
I JAK tam zakupy ??

OLIVKO na szczepieniu nawet nie zakwiczal ,po tez nie .
Mial lekko cieple czółko ,dalam mu syropek na wszelki i jak nigdy spal mi dluzej po dwa razy bo zazwyczaj raz po 30-40min.
A idziemy droga ,a KAROL mowi ''oj,braciszek bedzie płakał '',a w osrodku powazny byl ,pani dr. dala mu karte żeby dal p. pielegniarce .:-)

TAK JEST DZIEWCZYNKI JAK JE SIE RZADKO ,A TROSZKE WIECEJ !

SORKI JAK KTOREJS NIE ODPISALAM!!

ADUŚ GRATKI CUDOWNE UCZUCIE !!!

Ostatnia edycja:
witam się kochane wieczorkiem,
ja poszłam do pracy a wy tu prawdziwą słodką ucztę miałyście, tort lodowy, muffinki :-:)-( ale kawałek szarlotki zdążyłam zjeść przed pracą:-p:-p:-p

jak wychodziłam o 12,00 to była piękna pogoda a potem tak się rozpadało, że jak skończyłam o 21.00 to nim doszłam do domu to normalnie ze mnie leciało, a ciuchy mogłam wyrzynać normalnie, ach ta pogoda u nas, nigdy nie wiadomo jak się ubrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Addaaa gratulacje ruchów maluszka, dzieciątko daje znać, ze z nim wszystko w jak najlepszym porządku

wy tu macie po 8-12 ząbków, a u nas tylko jak na razie dwie dolne jedynki :confused2::confused2: :-:)-( :confused2::confused2: czy któreś dzieciątko ma jeszcze tylko dwa ząbki?? czy to my tylko tak na końcu??
a gdzie nasz maylaszek?? pewnie zapracowana;-);-)
pozdrawiam i miłego wieczorku zyczę, ja uciekam do łóżeczka może jakiś film zobaczę, bo jakoś mi ochoty na wszystko brakuje, do jutra :tak::tak::tak:

A u mnie się wakacje zaczynają odnowa!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To juz wtorek, pamiętacie? ;-);-);-):-):-):-):-)

Ada to gratulacje, połaskocz Maleństwo od ciotek forumowych :tak: :-):laugh2:

Adudz u mnie też dzisiaj padało :confused2:

Justysia no to się trochę wybawiłaś, fajnie.......

Maylah, Dmuchawiec i inne- proszę mi się tu odmeldować

Co do mojej @ to wczoraj tak się czułam jakbym miała dostać dzisiaj, ale jak sprawdziłam kiedy było ostatnio to stwierdziłąm że jeszcze tydz pewnie poczekam, a dzisiaj znowu się tak czułam jakbym miała dostać, no i faktycznie, niedawno zauważyłam jakieś plamy, a jutro pewnie pełną parą pójdzie :eek: Dosyć szybko, bo po 23 dniach, jakoś mi sie to wszystko rozregulowało po ciąży :confused:

Witam z samego rana

My już nie śpimy, obudził nas telefon :crazy: Ale u mnie brzydka pogoda, pada i pada, kiedy to się skończy? Czy juz nie będzie ładnie? Muszę iść na pocztę i chyba będę czekać aż przestanie.... :eek:

Życzę Wam miłego dnia i bezdeszczowego

Witajcie kochane.
Moja dzis drugi dzien w żłobku i do 12 się bycze (odbieram ją stopniowo coraz później by się przyzwyczaiła). Wczoraj podobno nie płakała (takie zdanie pań) i ładnie zjadła. Martwię się o ta moją bo je za trzech a raz w miesiacu przychodzi sraczka i cała waga się zeruje. Z moim m nazywamy Małgorzatkę żebrakiem żywieniowym, bo choć zjadła a widzi jak tata je, to stoi przy krześle i woła am, am am i nie daje zjeść. No a jak się jej da, to zjada. Mam skierowanie do Gastro ale na ten rok nie ma juz u nas wizyt. Ale jakoś załatwię to prywatnie. Przypuszczam że ma na coś alergie, ale nie mam pojęcia na co, bo odstawiałam i gluten, i mleko. Wiem że ją wypryskuje bo truskawkach i po kakao

Czesc Kochane!

My dopiero wczoraj wieczorkiem wrócilismy:tak: Zabalowaliśmy troche-jak to Ewa określiła:-D
Ogólnie wesele było super, poprawiny tez;-). A po poprawinach pojechalismy do moich rodziców, bo to niedaleko:tak:

Napisze wiecej troszke później, bo mi córcia wstała.
Teskniłam za Wami jak zwykle. Buziaki!

reklama
Witajcie laseczki... my jakoś dzisiaj później wstaliśmy, bo Tomi przyszedł dopiero o 7:40, a Adam 5 minut później się odezwał. Dzieciaki już po śniadaniu, teraz ja kombinuję coś dla siebie, ale jakoś nie mam pomysłu.

Fajnie Aniu i Justysiu, że się wybawiłyście :-D My nie wiem kiedy znów się zabawimy - tak z tańcami...

Ok. Lece posadzić może Adama na nocnik, bo dziś rano po przebudzeniu nie zrobił kupy na nocnik...

Do góry