reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Kochane
wpadam tylko sie przywitac, i powiedziec ze zyje i ze mam się dobrze;-) W pracy daje radę, choc codziennie wstawanie o 5.15 jest trochę wykabczajace, jak na mnie nocnego marka:szok:
Muszę sie trochę zorganizować i wszystko Wam opisac, ale ostatnio na wszytsko brak czasu, nie wspomne o tym ze juz 4 raz od 3 tyg. zepusł mi sie samochód:wściekła/y: akurat teraz jak jezdze do pracy:no: Męża mam teraz w domu, w trakcie zmieniania pracy, ogólnie kaszana, sąd pracy jaak nic, ale prawnicy są po naszej stronie ( wiecej na tajniaku jak znajde czas)

Kochane, tęsknie za Wami.
CAłuję mocno i postaram się Was nadrobić
Jutro nie dam rady , bo wracam późno ( piwko z koleżankami z poprzedniej pracy)
BUZIAKI DLA LIPCZĘTEK:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
maylah fajnie że sie odezwałaś, i że wszystko u Ciebie ok, a co u zięciunia mojego kochanego? ;-)

Tralalala witam po długiej nieobecności :tak:

agnieszka...24 a to tak zwykła, z mleka w proszku i kakao :-) no i innych składników

Cześc Babeczki!!!

Przede wszystkim Asiu - spóźnione ale szczere zyczenia urodzinowe!!! Duzo zdrówka, spełnienia marzeń, żebys każdego dnia czuła na sobie cieplutka kołderkę miłosci swoich najblizszych.

Wcale sie nie dziwie, ze Ci smutno było wczoraj. Miałaś urodziny i siedziałaś samiutka:sorry: Zagladaj do nas częsciej. Juz my sie postaramy, zebys nie miała czasu sie smucić:tak:

Beatko przepis pasztecikowy wstawię, Kochana nieco póxniej. Wyszedł pyyyyyszniutki! Pokroiłam go w kawałeczki, zapakowałam w woreczki i zamiast do zamrażalki wysyłam do Was, ok?:-D

Iwonko fajnie, ze do nas wpadłaś:tak: Poprosimy cześciej. Ja juz na naszym lipcu siedze pewien czas, a o Tobie wiem zdecydowanie najmniej ze wszystkich lipcowych mamuś. Wszystko dlatego, ze sie rzadko udzielasz, wpadasz i szybciutko zmykasz:tak:
Chcialabym zobaczyc jak Dominik wyprowadza psa:-D

Moje dziecko jeszcze spi:szok:Pogoda u nas dzis deszczowa. Wczoraj było upalnie, strasznie duszno, a póxnym wieczorem burza i lało całą noc.

Piszcie, Kobitki. Ja ide wstawic wode na soczek;-)

Dmuchawcu-zazdroszcie ci paszteciku, ja mam dwie lewe ręce do gotowania i trzymam się od kuchni z dala.
Tralala- Małgorzatka wczoraj chwilkę nam płakała w żłobku. Zaprowadził ja mój M i zagadał się z babką za długo i mała zorientowała się że coś tu nie gra i w ryk. Jak ją wczoraj odebrałam o 12 to tak się we mnie wtuliła że ledwo oddychać mogłam. To na pewno dla Małgorzatki wielki stres, ale ja nie mam wyjścia, teściowa mi się dzieckiem nie zajmie, moja mama pracuje i został tylko żłobek lub niania. Wybrałam żłobek państwowy, bo babki które tam pracuja mieszkają u mnie w bloku, ma kontakt z rówieśnikami. Do niań nie mam zaufania. Zresztą, któraś z Was miała jakiś problem z nianią, coś pisała o kosmetykach, że je używała itd. Gdybym ja do domu wpuściła nianie to musiałabym mieć monitoring całego mieszkania. No i żlobek duzo tańszy od niani.

no kochane..i to znowu ja :) wszystko juz od wczoraj porobione wiec ide na fitness:) trzeba te walki polikwidowac :) no i chce dzisiaj tez do sauny i relaksarium zeby troche odpoczac po tych dwoch dniachsprzatania ;):)

odezwe sie po silowni :)

Willsonka a żłobek masz prywatny czy tzw. państwowy??
I ile płacisz?
Jak można wiedzieć:-)

Aniu ja bardzo przepraszam za swoja częsta nieobecność.... Ja Was bardzo namiętnie podczytuje ale właśnie ze względu na Wasze doskonałe porozumienie mnie nie wypada wciskać się z tematy.

Ostatnia edycja:
mała poszła na drzemkę więc mam chwilkę aby wam powiedzieć Dzień Dobry:tak::tak:
lecę poczytać co wczoraj naskrobałyście i odezwę się później:tak::tak::tak:

WItam i ja

Pogoda znowu beznadziejna, żyć się poprostu nie chce :no: A już nie wspomne o braku weny na pisanie :zawstydzona/y: Do tego M mnie denerwuje :crazy: Do tego jeszcze jakby było mało to @, normalnie krew mnie zalewa :-D:-D

O cicho, chyba słońce zagląda do okna, idę szybko pralkę wstawić

Iwon :szok::wściekła/y::angry: normalnie zasluzylas na klapsy chociaz ja nie jestem za karami cielesnymi ale dziewczyny mi napewno pomoga i przyznaja racje!!! takich glupot to ja tu jeszcze chyba nie czytalam... co to wogole znaczy 'nie wypada wciskac sie w tematy'? :eek: Ty chyba zartujesz, my tu za toba tesknimy i czekamy az cos napiszesz a ty tu takie herezje? Pisz ile wlezie!

Az mi cisnienie podskoczylo i sie troche obudzilam bo myslalam ze pojde spac z malym :-D

Adudz zdarzymy jeszcze pokawkowac? Bo pewnie na Iwon sie za chwile przstane zloscic i mi bedzie potrzebna :-D

Kamlotka udanego wypoczynku :tak: Bidulko byle cie nie zalalo, a z drugiej strony to chyba sie cieszysz ze przyszla ta niedogodnosc :D

Tralala fajnie z znowu jestes z nami :tak:

reklama
Aniu ja bardzo przepraszam za swoja częsta nieobecność.... Ja Was bardzo namiętnie podczytuje ale właśnie ze względu na Wasze doskonałe porozumienie mnie nie wypada wciskać się z tematy.

Jak to nie wypada???:szok: Gdybys sie nie wciskała ze względu na brak czasu, albo sympatii do nas, albo gdyby Cie dajmy na to oczki bolały od komputera:-D to ja rozumiem, ale powód, który wymieniłaś nie zasługuje na zrozumienie:no: raczej na kopniaka w tyłek:tak:

---------------------------------------------------------------
Aniu ja moge pokawkować, a raczej posoczkować:tak: Dziecię moje właśnie udało sie na drzemke wiec mam chwile spokoju...ufff....

Ostatnia edycja:
Do góry