reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
dobry wieczór
chcialam się tylko pochwalic ze dzis po raz pierwszy poczułam ruchy :-D
z kacprem w ciazy poczulam pod koniec 15.tc a teraz 14 i juz :)

Dobry wieczorkiem!!
Co to ,co to szarlotki ,torty lodowe ,serniczki ,batoniczki oj dziewczynki nie zadobrze wam ?!:-):-D;-)
Ja nie mam czasu kompletnie od tyg. mam 3 dzieci i padam na ryjek.
Ale musze sie przyznac ,że w sobote uspalismy dzieci i wyszlismy sami nie wiem już od kiedy:szok:,na zabawe taneczną .Moglabym tanczyc i tanczyc juz tak mam ,ze jak przykleje sie do parkietu to trudno mnie oderwac,ale mojemu mężowi muzyka cos nie wchodzila,mowił ,że na wesele jedzie za 2 mies.:-D.
Po 3 rano bylismy w domku i jeszcze zaliczylim hmmmm..... pod gołym niebem ;-).:-):-):-):-)

KAMILO NIE MARTW SIE NAJWYŻEJ BEDZIESZ MIALA DRUGIE DO KOCHANIA !!;-):-D

EWUŚ wcale nie tak cicho ,piszecie coś widze.
No wyplata 1 szykuje sie szybciej widze jak synek cie zatrodil.;-):tak:

o moj maz przyjechal ,auto podjechalo.

ADAAA moj TOMEK od 6-17,a dzisz od 12-22 :-(.
Ale co zrobić.

ALLA ŻYCZE ABY CI SIE ŻYCIE W KONCU ULOŻYŁO!
I JAK tam zakupy ??

OLIVKO na szczepieniu nawet nie zakwiczal ,po tez nie .
Mial lekko cieple czółko ,dalam mu syropek na wszelki i jak nigdy spal mi dluzej po dwa razy bo zazwyczaj raz po 30-40min.
A idziemy droga ,a KAROL mowi ''oj,braciszek bedzie płakał '',a w osrodku powazny byl ,pani dr. dala mu karte żeby dal p. pielegniarce .:-)

TAK JEST DZIEWCZYNKI JAK JE SIE RZADKO ,A TROSZKE WIECEJ !

SORKI JAK KTOREJS NIE ODPISALAM!!

ADUŚ GRATKI CUDOWNE UCZUCIE !!!

Ostatnia edycja:
witam się kochane wieczorkiem,
ja poszłam do pracy a wy tu prawdziwą słodką ucztę miałyście, tort lodowy, muffinki :-:)-( ale kawałek szarlotki zdążyłam zjeść przed pracą:-p:-p:-p

jak wychodziłam o 12,00 to była piękna pogoda a potem tak się rozpadało, że jak skończyłam o 21.00 to nim doszłam do domu to normalnie ze mnie leciało, a ciuchy mogłam wyrzynać normalnie, ach ta pogoda u nas, nigdy nie wiadomo jak się ubrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Addaaa gratulacje ruchów maluszka, dzieciątko daje znać, ze z nim wszystko w jak najlepszym porządku

wy tu macie po 8-12 ząbków, a u nas tylko jak na razie dwie dolne jedynki :confused2::confused2: :-:)-( :confused2::confused2: czy któreś dzieciątko ma jeszcze tylko dwa ząbki?? czy to my tylko tak na końcu??
a gdzie nasz maylaszek?? pewnie zapracowana;-);-)
pozdrawiam i miłego wieczorku zyczę, ja uciekam do łóżeczka może jakiś film zobaczę, bo jakoś mi ochoty na wszystko brakuje, do jutra :tak::tak::tak:

A u mnie się wakacje zaczynają odnowa!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To juz wtorek, pamiętacie? ;-);-);-):-):-):-):-)

Ada to gratulacje, połaskocz Maleństwo od ciotek forumowych :tak: :-):laugh2:

Adudz u mnie też dzisiaj padało :confused2:

Justysia no to się trochę wybawiłaś, fajnie.......

Maylah, Dmuchawiec i inne- proszę mi się tu odmeldować

Co do mojej @ to wczoraj tak się czułam jakbym miała dostać dzisiaj, ale jak sprawdziłam kiedy było ostatnio to stwierdziłąm że jeszcze tydz pewnie poczekam, a dzisiaj znowu się tak czułam jakbym miała dostać, no i faktycznie, niedawno zauważyłam jakieś plamy, a jutro pewnie pełną parą pójdzie :eek: Dosyć szybko, bo po 23 dniach, jakoś mi sie to wszystko rozregulowało po ciąży :confused:

Witam z samego rana

My już nie śpimy, obudził nas telefon :crazy: Ale u mnie brzydka pogoda, pada i pada, kiedy to się skończy? Czy juz nie będzie ładnie? Muszę iść na pocztę i chyba będę czekać aż przestanie.... :eek:

Życzę Wam miłego dnia i bezdeszczowego

Witajcie kochane.
Moja dzis drugi dzien w żłobku i do 12 się bycze (odbieram ją stopniowo coraz później by się przyzwyczaiła). Wczoraj podobno nie płakała (takie zdanie pań) i ładnie zjadła. Martwię się o ta moją bo je za trzech a raz w miesiacu przychodzi sraczka i cała waga się zeruje. Z moim m nazywamy Małgorzatkę żebrakiem żywieniowym, bo choć zjadła a widzi jak tata je, to stoi przy krześle i woła am, am am i nie daje zjeść. No a jak się jej da, to zjada. Mam skierowanie do Gastro ale na ten rok nie ma juz u nas wizyt. Ale jakoś załatwię to prywatnie. Przypuszczam że ma na coś alergie, ale nie mam pojęcia na co, bo odstawiałam i gluten, i mleko. Wiem że ją wypryskuje bo truskawkach i po kakao

Czesc Kochane!

My dopiero wczoraj wieczorkiem wrócilismy:tak: Zabalowaliśmy troche-jak to Ewa określiła:-D
Ogólnie wesele było super, poprawiny tez;-). A po poprawinach pojechalismy do moich rodziców, bo to niedaleko:tak:

Napisze wiecej troszke później, bo mi córcia wstała.
Teskniłam za Wami jak zwykle. Buziaki!

reklama
Witajcie laseczki... my jakoś dzisiaj później wstaliśmy, bo Tomi przyszedł dopiero o 7:40, a Adam 5 minut później się odezwał. Dzieciaki już po śniadaniu, teraz ja kombinuję coś dla siebie, ale jakoś nie mam pomysłu.

Fajnie Aniu i Justysiu, że się wybawiłyście :-D My nie wiem kiedy znów się zabawimy - tak z tańcami...

Ok. Lece posadzić może Adama na nocnik, bo dziś rano po przebudzeniu nie zrobił kupy na nocnik...

Do góry