reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Adudz, Annie dzięki za życzonka ;) A co do mojej decyzji to wole się wyniesć niż cierpiec dalej i byc nie szanowaną...

Ja Wam kochane rzucam każdej z osobna kawałek tortu :) mam lodowy ... może być? Chcecie? ;)

reklama
Mój młody też zażyczył sobie drugiego śniadanka i poszedł spać.

Teraz mam chwilę na szarlotkę. Rzucam do wszystkich - łapcie!

Tomi mnie właśnie zatrudnił w sklepie na stanowisku sprzedawcy :-D

Wy tu takie smakołyki podrzucacie a mi się ostatnio przytyło :eek::eek::baffled: Kumpela az dzisiaj się zapytała czy coś mi jest! :zawstydzona/y: A najgorsze jest to, że jem mniej niż zazwyczaj, bo mężol na zmiany do roboty zaczął chodzić, a tylko dla siebie robić mi się nie chce :eek:

Witam!!
Alusia- sto lat !!!!!!!! spełnienia marzeń Ci życzę :) i żeby Twoje życie ułozyło się po Twojej mysli!Czemu teraz zdecydowalas się na odejscie? i co jedziesz na wakacje a nie mozesz n.p sama z dziecmi /?
Kamlotka- co ma być to bedzie :) ale mi też się wydaję ze szanse są zerowe :)

Co do słodkosci - ohh u mnie takie dobre ciacho ze śliwkami zapraszam :)
U nas idą zęby oczne, noce mamy z głowy.Mały drapie się po całej buzi chyba go te nerwy swedza niewiem sama..

Właśnie wrzuciłam drugą blaszkę muffinek do piekarnika :tak: Zostało mi jagód z tortu. A do zjedzenia z cukrem już nie bardzo się nadawały. Mogłam zrobić koktajl albo muffinki... no i muffinki wygrały. Która łapie?? Otwierać okna!

addaaa nam wyszly najpierw 3, czworek jeszcze nie widac. I musze dodac ze te zeby byly najgorsze, z goraczka, rozwolnieniem wielkim oslabieniem i stekaniem calymi dniami i nocami, wiec moze to jednak to. Teraz mamy juz 12 zabkow od jedynek do trojek :-)

Alusia 100 lat!!!! I mnóstwa szczęścia :tak:

Jak macie jeszcze coś pysznego, to ja się piszę na to :tak: A co tam! Patra ja w te upały mało jadłam a i jakimś cudem kilo przybyło :eek:

No i mamy 8 ząbka, wczoraj znalazłam :-) Ale za to noc wstecz była okropna, Mała ciągle płakła zanim zasnęła, a M powiedział, że rano będzie ząb no i był :-)

reklama
Do góry