reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Kopniety kubek :-) EKO BABY Sklep - Pozostałe

A co pieluch to ja na razie kupialam takie najtansze na probe - pieluszki kieszonki i naprawde wciagnelam sie w te pieluchy :-) zaklada sie latwo, szybko pierze i schna tez szybko. One sa wieksze niz jednorazowki, wiec Lena ma w koncu troche tyleczka i juz spodnie jej tak z tylka nie zjezdzaja :-) :-)

Lena przewaznie chodzi w zakrotkich spodniach (0-3msc, lub 3-6msc) , bo przynajmniej sie w pasie trzymaja. Jak juz sa dlugie spodnie, to w pasie za luzno :-)

Ostatnia edycja:
reklama
stopi my mamy to samo ze spodniami... jeszcze na spacer jak siedzi w wózku i tyłeczka nie podnosi to zakładam rozmiar odpowiedni do miesiąca, bo wtedy łydki nei są gołe. Po domu natomiast wszystkie spodenki na 62-68 bo większe slatują ;)
To samo Tomi - spodnie 80-86, a góra 98.

A tak wogóle to u nas pogoda do d**** i nic mi się nie chce. Siedzimy w domu, a jak Adamo zaśnie to wtedy przestaje na chwile padać, a my nie mamy jak wyjść bo młodego nie chce budzić... no i tak w kółko :/

Dostajemy już jobla w tym domu :(

I u nas ze spodniami to samo:-D
Musze zaraz uciekać, bo o 12.30 mam dentyste, a jeszcze zakupy trzeba zrobic na piatkowy obiad (macie pomysł?) i do bankomatu skoczyc bo dentysta to rzecz nietania:no:
A pogoda nam sie zepsuła. Zimno nie jest bo 17st, ale pochmurno i ciemno:-(
Miłego dnia!

Witam mamuśki , u nas brak możliwości dojścia do kompa , mąż na l-4 i go okupuje!
U nas wszystko ok problem z @ zakończył się w sobotę , także wizyta u gina trwała tylko kilka chwil , bo nie nie mogłam być badana i dostałam tylko receptę! Maksymilian kończy dzisiaj 11 miesięcy , ja w to nie mogę uwierzyć!
Robimy już małe przygotowania , stój już mamy, wczoraj ja kupiłam sobie sukienkę , katering zamówiony i nawet nie które prezenty już są kupione!Teraz zaczynamy wielkie odliczanie do zdmuchnięcia pierwszej świeczki!

Cześć Lipcu.

Niuta gratki dla 11-miesięczniaka!!! Jak ten czas pędzi:-D Za chwilę pierwsze roczki się posypią:tak:

Dmuchawcu
przykro z powodu babci. No i miło, że jesteś, bo właśnie ostatnio się zastanawiałam gdzie jesteś:-D No i powodzenia u dentysty:tak:

Stopi, Ewa, Dmuchawiec- to się nazywa oszczędność:-D Nie trzeba tak czesto wymieniać garderoby na dolne partie ciała, a teraz się robi coraz cieplej więc krótkie spodenki jak najbardziej na czasie:-D

Muszę się powoli zberać do pracy..... A tak mi się nie chce.

Ania podziwiam za odwagę, ja do dentysty to i rok się potrafię zbierać tak się boję brrrr:shocked2: powodzenia w starankach kochana !

Wszystkiego najlepszego dla Maksa i Filipka. Ale ten czas leci :szok:

właśnie Olcia, jak tam sprawa z nianią?

U nas też spodenki po domu rozm 68, albo leginsy lub same rajtki. Na spacer 74 bo wtedy nózki ma zakryte. A ja już się nie mogę doczekać aż będę małej zakładać sukienusie na spacerki, tylko ta pogoda ...

Nocka spoko, tak dobrze się spało że aż zaspałam. Wstałam o 8:15 a jeszcze głowę musiałam umyć i małej deser przygotować żeby teściowa tylko podgrzała, a do pracy na 9. Ale jestem tak sprytna że tylko 2 min się spóźniłam :-D:-D:-D

dziś chyba będę siedzieć pierwszy raz od daaaaawwnnaaaaaa 8h w pracy, bo mama ma lekarza z siostrą. Zobaczymy jak wytrzymam bez mojego całuśnego dziecka:sorry:

wogóle Jula wczoraj nauczyła się DAWAĆ BUZIOLE !!!!!! cmoka jak dorosła :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Sto lat dla Maksia, Filipek dzis skonczy,l 10 m-cy, ja tez w to nie mogę uwierzyc

U nas noc tragiczna dzis, po,l nocy sie wiercił, wstawał, marudził, zasnął po 3, a ja mam oczy dzis takie maluuuutkie :-(

Beatko, gratki dla Julki, całusna z niej dziewczynka:-D:-D
Aniu, powodzenia u dentysty!!!
Stopi, fajny ten kubeczek:tak:

no u nas tez pogoda od trzech dni du d*********.
Jeszcze na weekend mojego M. nie bedzie, bo jedzie na targii, :-(

Sto lat dla Maksia, Filipek dzis skonczy,l 10 m-cy, ja tez w to nie mogę uwierzyc

U nas noc tragiczna dzis, po,l nocy sie wiercił, wstawał, marudził, zasnął po 3, a ja mam oczy dzis takie maluuuutkie :-(

Beatko, gratki dla Julki, całusna z niej dziewczynka:-D:-D
Aniu, powodzenia u dentysty!!!
Stopi, fajny ten kubeczek:tak:

no u nas tez pogoda od trzech dni du d*********.
Jeszcze na weekend mojego M. nie bedzie, bo jedzie na targii, :-(
To życzonka Filipkowi też składamy !

reklama
Do góry