reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Też najlepsze życzonka dla Filipka :-D!
U nas dziś czwarty ząbek się przebił :tak: Na szczęście Dawidowi jakoś się udaje spać w nocy, za to pobudki poranne- dziś lepiej niż wczoraj bo 6h30.. Wykorzystałam to by pojechać do centrum handlowego po fotelik do samochodu, bo z tego dla niemowląt już wyrasta... Straszna rzecz z tym moim dzieckiem chodzić po sklepach, mówię wam masakra.. nie potrafi wysiedziec na miejscu,chce być na nogach, łapie wszystko co mu sie do rączki nawinie. Przy okazji kupiłam już krótkie bluzeczki i spodenki bo u nas lato na całego- 27 stopni i od miesiąca ani jednej chmurki. Strasznie, nie ma czym oddychac! Zapraszam Was do mnie, powygrzewacie sie na słoneczku :-) Na szczęście u nas nie ma problemu z rozmiarami spodenek, mały ma na rozmiar 74 lub 12 miesięcy, duży facet- to po tatusiu! Pozdrawiam i miłego dnia...

reklama
Kobitki , to ja niuta kryję się pod 030382, bo tak mnie loguje przez facebooka i nie wiem jak to zmienić! W każdym razie nie mam nic do ukrycia!

To nas niutka zmylila! Taki tajemniczy nick nonono :-D

Wszystkiego najlepszego dla Fifiego i Maksia! Rosna te nasze pocieszki niema co...

BeatkaZ duzo zdrowka dla was, kiedy wybierasz sie do tej ginki?

Beata26 ale masz calusna dzieweczke! Moj to tylko takie bardzo mokro-gryzace daje

Aniu odwagi i malo bolu zycze, nie cierpie chodzic do dentysty brrrr ale jak mus to mus

Stopi to ktore pieluszki kupilas i w jakiej ilosci? Teraz maluszki mniej kupek robia to tez moze sie przerzuce... Na lato to bardziej przewiewne jest, ekologiczne i moze sie szybciej na nocnik nauczy robic ;-)

Maylaszku u nas tez nieciekawa pogoda, jestem z Toba :tak: A przez weekend to tez sie lipcoweczki spreza i dotrzymia ci towarzystwa prawda? :-)

Femme przeslij troche sloneczka:tak:

Hej!

Ja sie dentysty nic a nic nie boję:tak: Zawsze tak było. Ale za dodawanie odwagi dziękuję:tak:.

Własnie mój męzulek kąpie córcię, a ja mam chwilkę. Zosia po kapieli dostanie mleczko i pójdzie lulu, a my litr lodów i filmik będziemy ogladać.
Muszę się lodami ochładzac bo mi się tak chce seksić, że szok:-D Ale chcemy dzidzię- synka, to trzeba jakos doczekac do owulki o głodzie:-D, nie? :-D:-D:-D

No to Wan tez zyczę miłego wieczorku i uciekam bo słysze jakieś protesty dochodzące z łazienki - pewnie tatuś wyjął golasa z wanienki:sorry2: Właśnie śpiewa "Kulfon, Kulfon co z ciebie wyrośnie..".:sorry2::-D:-D:-D:-D

Pa, pa!

MAKS, FILIPEK STO LAT!!!!!!!!!!!!!!

FAMME gratki zebolka!!!! Moja mala wazyla 7,5kg przy wzroscie 74cm miesiac temu, hehehe, wiec w pasie wszystko wisi.... Zobaczymy w przyszlym tygodniu ile ma dlugosci. Wagowo dzis 7,7kg

ANNIE mniej kup???? :-) U mnie teraz jest full kup - 3razy dziennie, a kiedys to przeciez 2tygodnie czekalam na jedna kupe :-) :-)
Na razie kupilam takie tanie na allegro na Naughty baby. Teraz chce przetestowac te drozsze www. krainapieluszek.pl
I chce przetestowac pieluszki-wklady z konopii :-)

Przesyłam Wam wszystkim słoneczko, nam przydało by sie trochę pochmurnych dni... to tak na poprawę humorka. A jak nadal nie będzie dopisywał to zapraszam do mnie :-D jest wszystko by zwalczyć chandrę, słoneczko, palmy, plaża- tylko polskiego piasku na plaży brakuje. No i Polski, tęsknimy bardzo, chce ktoś sie zamienić? Na tydzień chociaż? :-p
Stopi mój mały facet w tatusia się wdał, nie jest gruby, po prostu duży,ramiona i klatka piersiowa są szerokie ( jak to mówi moja mama - chłopak śląski, w ramionach szeroki w dupce wąski) już 10,5 kg. mamy :-D, zresztą ze mnie to on nic nie ma- czysty tata
Pozdrawiam i wysyłam słońce
PS. Tak śpi moje maleństwo- właśnie przed chwilą zrobiłam zdjęcie

Cześć :-D

Oj Niutka to dałaś do myślenia:-D Rozbawiło mnie to z rana:tak:
Beatko gratuluję zębiszcza:-)
Dmuchawiec to trzymam kciuki, aby Wasze plany potomkowe wypaliły:tak: A jak będzie dziewczynka to będziecie mogli znowu celować;-)

A moje dziecko potrafi walczyć o swoje. Wczoraj jak ją odbierałam od opiekunki dała popis z 4 mies. starszą koleżanką: walka o kubek niekapek. Najlepsze jest to, że żadna nie płacze i wszystkie walki kończa się remisem;-)
Miłego dnia pomimo niezbyt fajnej pogody. Zmykam robiś pastę jajeczną i gotować zupkę.

reklama
Dmuchawcu o jakim smaku lody mialas?I jak sie wieczor filmowy udal? Az mi ochotek narobilas... na lody oczywiscie :-)

Stopi oliwa sprawiedliwa :-D U nas teraz 1-2 kupki na dzien a czesto bywa tak ze pare dni z rzedu nic... Testuj testuj, masz czas do lipca :-D (wtedy wybieram sie do Polski i twoja opinia napewno bardzo by mi pomogla:tak:)

Femme moj maluszek tez juz swoje wazy... Ostatnio posadzilam go na wadze takze mu jeszcze troche nozki wystawaly a tam 10,8. Ale to tez pol Slazak :-D Teraz juz wiem dlaczego mnie coraz bardziej rece bola :tak: A skad jestescie?

Beata26 gratki dla Julki, teraz Cie juz bedzie mogla kasac :-)

Do góry