reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
ZAZDROSZCZĘ!!!!!!!!
ja od wczoraj nawet na dworze nie byłam, bo non stop wygląda jakby mialo lać:wściekła/y:Ale słyszałam,ze pod koniec m-ca ma przyjść lato
, więc zyję nadzieją....

HEJKA!!
U nas od rana leje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,na dwór chyba dzis nie wyjdziemy:no::crazy:.
Byla u mnie koleżanka bo jeszcze nie pojechali i chłopaki też świrowali bo już zaczęli się bić z nudów:dry:.Chyba za długo razem :nerd:!
Mimo beznadziejnej pogody nie ryczą,a JULEK wogole cały czas sie chichra !:-)

ANIEEE ,STOPI ja tez tak miałam ,ale mąż mi wysłał sms z zapytaniem jak sie czuje to napisałam mu ,ze OBY DO WIECZORA:-):-):-):-).
to mi napisał ,ze nie ma pojecia co ze mna sie porobiło,chyba wiosna:-).
Może ta dieta bialkowa ,szwagier twierdzi ''jedz duzo smietany to sie po niej chce'':-D:-D:-D:-D:-D.

FEME co do chodzików to nie jestem ich zwolenniczka,ale to nie znaczy ,że nie wkładałam ,KAROL pare razy chwilami jeździł ,ale przelecial mi pare razy przez próg wiec chodzik wylądował w piwnicy ,a JULEK nawet nie chciał.
Powiem Ci ,ze jak bym miała kupić to bym nie kupiła,mi szwagierka pożyczyła.I jest do dzisiaj w piwnicy!

DMUCHWIEC przykro mi z powodu babci .
Niestety kazdrgo to czeka,Tomka babcia tez coś ostatnio sie zle czuje ,zamykała okno i spadła z łóżka na plecy ,obtukła sie i leży w łóżku ,teściowa sie martwi bo nic jesć nie chce.
No ,ale na nia juz pora 97lat prawie .
Ja za nia nie przepadam ubolewac nie bedę ,ale nikomu śmierci nie zyczę.
Wredna jest i tyle dzieci gorzej niz psy traktuje,szkoda gadać ,GŁUPI BABSZTYL I TYLE !
Wogóle jak wchodze tam do pokoju gdzie jest to mi jakieś ciary przechodzą ,czuje jakby śmierć za szafą siedziała.:baffled:

BEATKO mi się w ciązy tak nie chciało jak teraz.
Różnie z tym było !:-):-):-):-):rofl2:

Hej ho!

U nas dzisiaj swieto wiec mezus w domku wlasnie wrocilismy z wycieczki. Rano przyholowalismy auto co doprawadzilo prawie do kryzysu malzenskiego ale juz zdazylismy sie pogodzic :-)

Dmuchawcu fajnie ze jestes, przykro mi ze wzgledu na twoja babcie, zazdroszcze pogody i zycze powodzenia :tak:

Przepraszam napisze pozniej bo dzidziek wzywa, moj czas wolny sie skonczyl :-D

czesc

U nas tez gorac!!!!! Wzoraj sie ugotowalam w dzinsach.. dzis rano godzinke lalo, a potem znow gorac. I tak od 2 dni od rana do 20tej spedzamy dzien a dworze.. Nogi to mi dzis w tylek juz wchodza :-)

DMUCHAWIEC moja dwa dni temu dostala pierwsze mleczko NAN heheh 60ml wypila i koniec, dzis drugie podejscie.... I kciuki zacisniete za starania!!!! ja etz bym juz chciala !!!!

FAMME ja jestem na nie jesli chodzi chodziki. Nozki sie tylko krzywia. Zreszta jak Twoj juz drepcze, to jeszcze chwila i zacznie sam chodzic. tak, wiec z chodzika skorzysta z kika razy i koniec. Nam neurolog powiedziala,zeby dzieci nie prowadzac za raczki.. ograniczyc to do minimum (chodzi o wade postawy). A jak twoj synek rwie sie do chodzenia i nie bedziesz go prowadzac za raczki to zacznie robic wszytsko,zeby pojsc samemu. Spokojnie sama sobie dasz rade z malym :-)

JUSTYSIA duzo smietamy ???hehehe chyba przetestuje!!!!!!

A u nas male zmiany
1. dopiero teraz odkrylam jak fajne sa pieluchy wielorazowe , wiec jednorazowki bedziemy uzywac sporadycznie w nocy, czasem na dlugi spacer
2. kopniety kubek okazal sie strzalem w dziesiatke - mala najpierw wypila 200ml soku w kortkim czasie,a pozniej 130ml mleka. Wiec super :-)

Asiu, co sie dzieje????
Nie dołuj sie plisssss, wiem,ze ciezko Ci bedzie , jak mezus wyjedzie, ale my zawsze bedziemy tu zebys mogła sie wyzalic, wypłakac, a nawet przytulimy wirtualnie:tak:

Stopi, wow, Lenka zdolniacha normalnie, super, ze mleczko jej smakuje ;-)a te pieluszki wielorazowe musze zobaczyc co to i jak to sie obsługuje? A co to za kopnięty kubeczek?
NO I ZAZDROSZCZE POGODY, Waraszawa zaledwie 300 km stąd, a taka różnica temp.:baffled:

Annie, a co dzis za swięto w Niemczech? Cos z zakonczeniem wojny? czy inne?

Justys a ja słyszałam,ze po jajkach się chce!!!!!

Olciu, jak rozmowa z nianią?

Cześć dziewczynki, a u nas też była niezła pogoda koło wieczorka tylko lunął deszcz. Tak właśnie od trzech dni jest, że wieczorkiem pada. A mnie to właśnie bardzo pasuje :-)

Famme my mamy pożyczony i Karolina czasami w nim sobie śmiga jak muszę zrobić coś przy czym mi przeszkadza.
Justyś pierwsze słyszę o tej śmietanie;-)

Nic, zmykam dalej oglądać film SF o wyprawie wgłąb ziemi.

reklama
witam sie wieczorkiem
jak zwykle tu spokojnie
u nas bez zmian, my dalej chore
czasu brak na wszystko, Mari zasuwa po calym mieszkaniu i wdrapuje sie na wszystko.
Od paru dni zamienila swoje ulubione chrupki na ser:-) az sie trzesie jak widzi ze wyjmuje z lodowki. No i wreszcie problem z obiadkami znika, je jak dawniej ale dopiero po 4-4.5godz po kaszce, wtedy ma apetyt.
Madziu u nas tez brzydka pogoda, choc dzis bylo slonce to wiatr chlody, czekam na lato.
Stopi dolanczam sie do pytania co to ten kopniety kubek? ja nie probowalam wielorazowych pieluch, mowisz ze warto? Moze z tym mleczkiem bedzie latwiej niz myslalas...
Justys ja tez bym chciala taka chcice jak ty:-D bo mezus narzeka ze za rzadko:zawstydzona/y:
Annie no to nie ciekawie mialas, niedlugo i u was wyjzy slonko i humorek sie poprawi
Dmuchawcu gratki dla Zosienki z okazji nowych zabkow i mini urodzinek. powodzenia w staraniach, dobrze ze juz jestes:-)
Asiu buziaki, nie lap dola!
femmee my chodzikow nie uzywamy i nie bedziemy.
no i milego wieczoru wszystkim
Wlasnie ciekawe jak Olci poszla rozmowa z ciekawska niania...

Do góry