reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Hej ho!

Prawie wybuchlam jeszcze mi sie auto zepsulo 30 km od domu, musialam czekac az moj skonczy prace i nas przywiezie, pomylilsmy drogi i 2 godziny wracalismy do domu, jutro z rana musimy go jechac odholowac nie wiem kiedy znowu bede mobilna a mialam takie plany na najblizszy czas... Do tego pogoda u nas jest od paru dni ok 6 stopni z opadami to mozecie sobie wyobrazic w domu prawie tylko siedze a teraz to jestem uziemiona na amen... Tak wiec dobrej passy ciag dalszy :D

Maylaszku Thomas tak sie budzi caly czas, od urodzenia, zeby sie przytulic do cycka napic i pomlaskac... Spi w osobnym pokoju a ja wedruje po nocy. Jak mame widzi to nie zasnie inaczej, histeria jak sie patrzy... Wiem wiem rozpieszczony ale on moze ryczec i ryczec poki nie osiagnie swego :/

Stopi a Lenka jeszcze wstaje w nocy czy przesypia cala?

reklama
Witamy i my :tak:

Maylah dzięki za całuska, oczywiście odsyłam

Witam nową mamusię z synkiem

Justysia zdradz sekret na taką chęc :-D ;-) Mój M to też by się cieszył :-D;-):rofl2:

BeataZ zdrówka!!

Willsonka powodzenia!

U nas ok, wczoraj byłam u pani psycholog, ale sama bo M w pracy, narazie (niby) jej rola tu się skończyła, powiedziała że sama rozwiązałam problem, tym np że odeszłam na te 3 dni i takie tam, mam wpaśc w czerwcu powiedziec co słychac :eek:

Muszę zmykac, M wraca i prosiłżebym mu wody do wanny nalała

Dobranoc!

ANNIE moj los w Kielu i mowi ,ze pogoda tragedia- 6stopni i leje... a w Warszawie upalnie :-) Wspolczuje przejsc z autem :-( Lena spi ladnie jak przewaznie, ale cyc musi byc... tzn zjada tak ok.20-21tej kaszke, potem ok.24tej -1ej musi byc cyc na spiocha. Spi ladnie dalej ok. 6 cyc, choc czasem jeszcze o 3ej. I potem do 8-9tej spi. Ona w nocy zaczyna plakac na cyca, ale z zamknietymi oczami. Dostaje cyca i spi dalej :-)

Hej!

Ja od wczoraj jestem z powrotem w`Grajdole.
U rodziców odpoczełam, ale we wtorek umarła mi babcia, wiec humorek nietęgi. Była chora. Dobrze, ze choc zdarzyłam sie z nia pozegnać. Dzis pogrzeb, a my nie jedziemy:-(

A co wiecej? Daje Zosi od wczoraj mleczko NAN, narazie nie widze reakcji alergicznej, obserwuje i czekam.
Tez sie zastanawiam co u Agnieszki...24, bo zamawiała u mnie kartki:sorry2:

Mamy czwartego zęba.
No i zaczynamy starania o dzidzie za kilka dni. Trzymajcie kciuki!

Witam, ja dziś nie śpię już od 5h30, mój brzdąc doszedł do wniosku że da mamie wycisk od rana. No i obchód domu zaliczony, zabawy i wygłupianie sie też. A teraz nieborak już śpi :-( . Trochę do kitu bo po przestawiał mi wszystkie nawyki. Zazwyczaj wstaje 8h potem drzemka o 12h-15h i idzie spac po 20h30 a dzis nie wiem jak to odkręcę, bo jak teraz wstanie to za nic w świecie nie pójdzie spać w południe... Biedna ja

Powiedzcie co myślicie o chodzikach? Ja byłam przeciw, ale teraz sama nie wiem. Mój malec nie chce leżeć na brzuszku tylko stać i chodzić, jestem wysoka więc cały dzień jestem schylona. Pod koniec dnia nie czuję pleców. Sama zajmuję się dzieckiem, mieszkam za granicą i nie mam tu rodziny.

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie, miłego dnia

Załączniki

• DSC03299.jpg
    DSC03299.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 19
Witajcie :)

U nas ok. tylko nocka smutna bo męzus o 2 w nocy musiał jechac, zeby na 8 rano byc w Mrągowie( to w związku z tymi problemami) powiem Wam,ze ja juz bym chciala,zeby on zmienił prace, on robi wszystko sam, nikt mu w niczym nie pomaga, sam zalatwia klientów, dba o dobro firmy, a jak cos jest nie tak, to szef do niego z tekstem, ze trzeba byc głupim zeby tak zrobic, przeciez to juz podchodzi pod mobbing, nie?

Poza tym Filip wlasnie zrobił taką kupe, ze musiałam mu body zmieniac, bleee az po same plecy:szok::szok:

Annie, a to miałaś niemiłą przygode, pamietaj ze po kazdej burzy przychodzi słoneczko:tak:

Aniu, fajnie,ze sie pojawiłas, przykro mi z powodu smierci Twojej babci:-( Teraz babci na pewno jest i bedzie z usmiechem patrzec na Was z góry:tak:
Powodzenia w starankach:-) I sto lat dla Zosienki za wczoraj, bo przegapiłam:tak:

Justys, ja tez Ci zazdroszczę ochoty:-p:-p:-p:-p u mnie w tej kwestii róznie raz lepiej raz gorzej:sorry2:

Kamilko, fajnie,ze juz lepiej miedzy Wami, a tesciową sie nie przejmuj, zyj tak, jakby jej nie było

Femme, ale miałaś pobudkę, nie zazdroszczę:-(
Co do chodzikow, to ja dostałam od kolezanki na poczatku nie chciałam go uzywac, ale potem na pare minut sie przydał, tak na 15 max, bo były takie momenty ,ze nawet siku nie mogłam zrobic, teraz praktycznie nie uzywamy go wcale, bo Filip woli miedzyw meblami buszowac sam

MIŁEGO DNIA:tak::-D:tak:

ale u nas pogoda ;/ już drugi dzień wieje zimno i pada:crazy:

noc spoko, Jula zasnęła po 20 parę minut i spała do 2, podałam smoka bo gdzieś za łóżeczko go wyrzuciła i o 6 zaczęła się wiercić więc z butlą pobiegłam. Spała do 7. potem 9-10 drzemka. Kolejna ok 12-13. Następna 15:30-17. Przeważnie mamy 3 drzemki po ok 40-60min.

M ma nocki , więc jest zmęczony , w weekend ma szkołę to znów będziemy same :-(

Annie, współczuję przeżyć, ale na pewno niedługo będzie dobrze:-)

Ania, przykro mi z powodu Twojej babci. Cieszę się że już jesteś z nami :-)
gratki dla Zosi !!! Jula nadal bez zabków:-(

Famme, no to Ci Dawidek pobudke zrobił:-D

Justyś, ja co godzine to w ciąży chciałam. Teraz to się modlę żeby najwyzej w weekend :-D padnięta jestem i nie chce mi się zbytnio, choć sa chwile w ciągu tygodnia że mi się bardzo chce i M musi się zająć żonką:-D

Chce zrobić zaproszenia na roczek, właśnie myślę nad formą i mam pustkę:-D

Beatko ja tez będe robic zaproszenia na roczek, ale to za jakiś czas, wiec moze wstrzymaj sie, pomyslimy razem. Co dwie głowy , to nie jedna.

U nas od wczoraj upalnie, 26st w cieniu, Zosia w samym bodziaku i rajstopkach. Oby tak zostało...:tak:

Co do seksu to ja mam prawie ZAWSZE ochote:-D

reklama
Aniu, nie? Ty mieszkasz w POLSCE???? 26 stopni?????
U nas od wczoraj zero słonca, pochmurno i deszcz od czasu do czasu a nawet burze:baffled::baffled::baffled: a od pon widziałam ze ma byc az 7 stopni w dzien:no::no::angry::angry::no::no:

Do góry