reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

tralalala to widzę, że z tą mobilizacją jest tak samo jak u mnie, obiecywałam sobie, ze w tym tygodniu zrobię wszystko, i jakoś mi się nie chce, i tak sobie powtarzam, ze jak nie przed świętami to po świętach też zdążę, tylko kurcze ja mam tydzięń po świętach imprezę w domu i fajnie byłoby do tego czasu zdążyć

reklama
beata26 ostatnio jak u lekarza byłam z małym to w szoku była że jeszcze nic mu sie nie przebiło. Bo on górne dziąsełka opuchnięte i białawe ma od 3 miesiąca!! I mnie ostrzegała że predko może miec ząbki ale nie koniecznie. No i patrz. 8 miesiąc leci a tu ni w ząb :-D Ale ponoc im póxniej zeby się przebija to są mocniejsze. Młodszemu bratu ostatni mleczak wyleciał jak miał 17 lat :-D:-D:-D:-D
A mały mi spał od 20:30 d0 7:30 ufff. My też zasmarkani i pociągający :-)

a ja w zeszłym tygodniu z mopem i ściera szalałam. Przed świętami tylko kurze pościeram, odkurze, podłogi zmyje czyli to co zawsze co tydzien.. I finito! :-D Tak więc mam luz :tak:

hej dziewczyny i my znowu chorujemy :(

Adulka ma znowu katar i zapalenie ucha.... dostalysmy antyb. i krople do zapuszczania....... po chorobie rozejrze sie za szczepieniem na pneumokoki bo przy zapaleniu tak czestym ucha jest wskazane .....
mam ogolnego dola bo zamiast sie cieszyc z wiosny to te cholerne spacerki tylko nam zaszkodzily :(
musze wymienic spacerówke....... może orientujecie sie z jakich firm sa spacerówki gdzie dziecko siedzi twarza do mamy bo ta moja mnie wnerwia wogole nie widze dziecka bede wdzieczna za linki ........
musze nianke nauczyc jak nos odciagac bo szkoda zeby mała cały dzien z gilami łaziła :(

pozdrawiam i uciekam do cholernej pracy! wwyrodna matka:(

A ja myślałam,że Tylko my bezzębni , a tu trochę nas jest :-) To fajnie. :tak:
Nam podobnie jak Kacperkowi wszyscy wmawiali ,ze ząbki będą lada dzien.bo dziąsła opuchniętę i białe, a tu nic się nie chce przebić, ale za to Filip raz na jakiś czas ma tzw ciężkie dni,:baffled:

Patra
, witaj po długiej przerwie, fajnie że już masz lapka, no i że w koncu Cie zdiagnozowali porządnie ;-)
Asiu, Ty tez fajnie,że jesteś , może znowu nocne warty ruszą, a co do sprzatania, to ja mam narazie dwa okna umyte i nic wiecej, tak było łądnie,ze siedziałam na dworze zamiast sprzatac. W ogóle teraz z Filipem masakra jakas, on mi otwiera wszytsskie szafki, wyciąga ubrania, wspina sie na meble, dzis juz orła załiczył n a mocih oczach, na szczęscie nic poważnego
Adudz u nas taka sama poogda jak u Ciebie, raz soneczko, za chwilę chmury.
W ogóle to mam lenia strasznego, na domiar złęgo skonczyła mi sie kawa, a nie chce nawet mi sie osc do sklepu :( Podzielicie się?

Ja okna umyłam w piątek, ale ponownie nadają się do szorowania bo Kacper obslinił i wypalcował :-Dmaylah prosze zaparzona kawa i paczka co bys nie musiała do sklepu leciec :-D

Załączniki

• ka..jpg
    ka..jpg
    3,5 KB · Wyświetleń: 48
Madzia nie powiem że brak wody nie jest mi na rękę.... tak mi się nie chce, tylko że muszę, bo już cholerne firany zdjęłam, okna gołe brudem straszą...

reklama
Ja moge uzyczyc kawy i wody i wogole wszystkim co mam sie chetnie z wami podziele dziewuszki :-D
A u mnie pelen hardcore, godzine temu dzwonil makler ze dzisiaj sie mamy po klucze zglosic a mialy byc dopiero w czwartek... A ja daleko daleko w lesie a mozecie sobie wyobrazic jak mi idzie i z maluszkiem ktory rozpakowuje co ja zdaze spakowac, wspina sie na wszystko itd reszte niektore z was juz znaja... Patra, Maylaszku witajcie w klubie :-) A wogole sie wkurzylam bo dzwonilam do meza do pracy i mowie tym babom zeby do mnie oddzwonil (kom nie odbieral bo jej zazwyczaj nie ma przy sobie) a te dobrze dobrze... i dobrze ze popatrzyl na telefon bo oczywiscie mu nie przekazaly... Kurde jak raz na 3 lata dzwonie to znaczy ze chyba cos waznego co nie? Ehhh wogole jakiegos nerwa juzz mam :wściekła/y:

Patra fajnie ze juz jestes

Do góry