reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Aniu to nie zazdroszczę Ci pakowania, bo ja jak robie porządki w szafie, to Filip wszędzie sie wpycha, wspina, a co dopiero pakowanie POWODZENIA!!!!
Ale z drugiej strony zazdroszczę przeprowadzki, ja chętnie juuz bym sie gdzies przeniosła, w swoim życiu miałam 8 przeprowadzek, i chyba sie uzależniłam. A teraz od3 lat ciagle tu i dopóki sie nie wybudujemy, to pewnie tu zostaniemy :-(
Ja narazie nastawiłam pranie,,FIlip juz spi godzine ponad wiec pewnie zaraz sie obudzi, a mi sie nic nadal nie chce, czuje sie jakas rozbita:baffled::baffled::baffled:
pewnie dlatego,ze wczorj bylam na zakupach, chciałam sobie kupic jakies fajne buty i nic nie kupiłam, bo albo nie było mojego rozmiaru albo mi sie nie podobały :-( Mam bzika na tym punkcie, moej buty musza byc idealne, a takich nie produkują

reklama

Ja narazie nastawiłam pranie,,FIlip juz spi godzine ponad wiec pewnie zaraz sie obudzi, a mi sie nic nadal nie chce, czuje sie jakas rozbita:baffled::baffled::baffled:
pewnie dlatego,ze wczorj bylam na zakupach, chciałam sobie kupic jakies fajne buty i nic nie kupiłam, bo albo nie było mojego rozmiaru albo mi sie nie podobały :-( Mam bzika na tym punkcie, moej buty musza byc idealne, a takich nie produkują

Pociesze Cie ja od 3 msc piore recznie rzeczy Leny i nasze. Pralki na Majorce nie mamy. W Niemczech raz udalo sie skozystac z pralki, a tak to tez reczne.. :-) :-) jak tylko jestesmy w Warszawie to doceniam pralke :-)

Stopi- wow reczenie... to teraz musisz miec juz muskuly niezle :-) a potem to sie dziwic ze ty tak chudniesz, ja pije kawke, siedze na czterech literach i czekam az sie wypierze a ty zasuwasz :-)

maylah moja to 5 przeprowadzka, ale mam malego stresa bo przy malym to nie idzie wszystko tak jakbym chciala... ale do przodu :tak: i juz dzisiaj bede miala kluczyki powoli ciesze sie jak glupia :-D a teraz zmykam prasowac

Hej dziołchy:-)
Widze ze nie tylko ja mam dzis lenia,oj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce:baffled:tydzien temu umyłam okna a reszta porzadków czeka na moje checi.
Ostatnio mało pisze,mały marudny,nie da mi odejsc na krok,no ale przebił sie drugi zebol wiec moze bedzie teraz spokojniejszy.Jak syncio jest w dobrym humorze to cwicze z nim raczkowanie,juz mamy efekty bo zaczoł sie czołgac,co jest wielkim sukcesem bo on nienawidzi pozycji na brzuszku,nom ale czas najwyrzszy na raczkowanie bo trzymany pod paszki juz dawno drepcze.
Jak fajnie ze jestescie:-)
Lece bo mały juz sie naspał

Stopi- wow reczenie... to teraz musisz miec juz muskuly niezle :-) a potem to sie dziwic ze ty tak chudniesz, ja pije kawke, siedze na czterech literach i czekam az sie wypierze a ty zasuwasz :-)

[

Nie mam wyjscia !! najgorzej jak lena upacka jedzeniem ubranka....wtedy to sie narobie :-)

Stopi wow ręcznie pranie , podziwiam Cię :-) Moja pralka czasem nie dopiera Filipka brudów,a Ty bidulko sama ręcznie
a nie ma na Majorce takich pralni? Zanosisz pranie, 2 euro wrzucasz i się pierze :-) Ja tak we Francji robiłam:tak:

Beatko, dzis chyba większość z nas ma takiego lenia :-)
Ja teraz piję kawkę ,umyłam szafki, i porobiłam porządki w kuchennych szafkach, Bosheeeee cała jestem od mąki

Annie miłego prasowania no i przeprowadzka niech bez problemów się uda :-)

A musze się Wam pochwalić,że dzis przyszły do mnie karteczki od Dmuchawca, są Śliczneeeeeee, prześliczneeeeeeee :-)

A gdzie reszta Mamuś? :confused:

Witam się wieczornie !! :))
Troszke Was zaniedbuje ale święta lada chwila i sprzątam a dość tego mam ... :)) Jeszcze robie święta sama więc dodatkowo mam kupe zajęc ...
U nas raczkowanie pełną parą... Ale narazie nie mamy ochoty chodzić :) Wstawać Jasio wstaje ale zaraz siada i zwiedza po kolanach :)) wieczorne usypianie wychodzi nam coraz lepiej a poludniowa drzemka jeszcze jeszcze i będzie ok :)) ;))
Mamy już 4 zeby ale dwa w drodze ;) i to praktycznie wychodzą jeden za drugim ... Górne dziąsełka są strasznie rozpulchnione i jak gada sobie to dolnymi ząbkami je sobie przygryza i leci krew ;) ale i tak jest dzielny !! :)) ;))
Hmmm co jeszcze? No wszystko ogolnie u nas okej :) z mężem raz lepiej raz gorzej ... ;)

Stopi
a Ciebie kobietko podziwiam... :D Ja średnio piore raz dziennie i to pełną pralke ;)) :)) ale to dlatego pewnie jesteś taka chudzina i nie potrafisz przybrać na wadze :D:)) ;)) zazdroszcze :p

Beacia
i wszyskie leniwce kochane z forum dawajcie adresy liste zajęc i wpadne i sprzątam :D tylko jeden warunek !! MUSICIE SIĘ ZAJĄĆ WTEDY MOIM DZIECIĄTKIEM :d:)) ;))

Annie
a ja się uwielbiam pakować, rozpakowywać :D Ja ja sie wyprowadzałam z domu to byłam szczęsliwa jak się pakowałam a rozpakowywanie to już wogole cudna rzecz :)) :))

Paaaaaaaaaaaaaatrycja
Kochana :D po świętach wpada do Żor i idziemy na dłuuuuuugi spacer z naszymi Aniołkami :)) bo chyba da Twoj rozrabiak posadzić się w wózku i troche posiedzieć? :D A potem wprosze się na kawe to maluchy się będą bawić. A i jak będziesz w Boguszowicach to koniecznie zadzwoń albo napisz to wyskoczymy na spacer !! :))) ;)))

Nooo to miłego wieczorku :)

reklama
Witam mamuski , dawno mnie tu nie było , powiem szczerze , nie miałam na was siły , bo mały wstawał co dzień to prędzej, a ja dopiero wieczorkiem mam czas , bo teraz przy Maksie nie ma szans na pisaniu czegokolwiek , bo on jest pierwszy przy kompie i tak cyka po tych klawiszach ,że ostatnio cały pulpit usunął!
Oznajmiam wszech i wobec ,że ja już nie cycusiowi:-(
Maks sam ze mnie zrezygnował , no ale przynajmniej nie będzie problemów z odstawianiem!
A tak po za tym to z dnia na dzień jest coraz mądrzejszy i przestaje być dzidziusiem, zaczyna stawiać pierwsze kroczki, pokazuje ,że coś chce!
Zjeść przy nim nie można , bo zaraz przy stole z otwartym dzióbkiem stoi i tak chodzi od jednego do drugiego , bo myśli ,że każdy co innego ma!
Dobra przestaje już pisać o sobie !
Alusiu gratuluje chłopczyka , ale będziecie mieć niespodziankę , bo w sumie teraz do końca nie wiadomo, które badanie dobrze wykazało!
Zmykam posprzątać troszkę , bo teraz są szanse na spokojne pomycie podłóg!

Do góry