reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ufff... aż mi lżej na sercu bo powiedziałam mojemu S i wiecie co on zrobił? Ucieszył się jak szalony !! Mówi wróce za 10 mniut i dostałam bukiet tulipanów ;D:) heh ... stwierdził że teraz to on dom może budowac !! :p ;)) ;))

No a moje dziecie wykąpane i ma spać a stoi w łożeczku ... Ciekawe jak dlugo będzie tak cudował :)) ;))

Tralalala to udanej imprezy jutro ... ;)) ;)) Baw się dobrze !!

Stopi heh no to Ci nie pomoge. Łaski bzzzzzy :) chciałam ... Nie no ale powodzenia w pisaniu tej pracy !! :) a co do lekarza to wiem wiem że co lekarz to inny pomiar ale mi ogolnie chodzi o to że place mu za każdą wizyte a kompletnie żadnych badan mi nie robi. Gdyby nie to że ten państwowy zrobil mi glukoze to dalej pewnie byla bym bez tego badania :D

Aniu ja też Ci życze spokojnej podróży jutro i coby Zosia była grzeczna i spokojna w foteliku :)

Ja uciekam na "Na Dobre i złe" :) potem plusk plusk i spać ...

Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanko bo mój Jasio siedzi sobie np na podłodze albo w łóżeczku i uderza się główką o ściane, szafke albo łóżeczko. Ale tak to tyłu ... Kurcze martwie się :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny

u nas tez spacerki góra 2x i widze ze mała juz ma zalazki kataru pod nosem :( cieknie jej woda pod noskiem ciekawe czy sie zatrzyma czy sie przeksztalci w gilasy...... załamka.....
pozdrawiam i miłego weekendka

ach i my jutro konczymy 8 miechów wiec zdjecie napewno wkleję mojej panniochy :) a i zyczonka dla oskarka basi :)

Dziewczyny przyznac mi sie ktore jeszcze studiuja, to moze byscie mi pomogly w napisaniu mojej pracy mgr... ktorej juz tyle lat nie moge napisac hehehee len!!! Ankiety byscie mi wypelnily.
:-) :-) :-) :-)
Masz już dokładny temat??:confused: Jak coś to wiesz, służę pomocą... ;-):-p;-)
Kumpeli napisałam dawno temu pracę na zakończenie technikum. Praca super jak się potem okazało ale koleżanka się nie popisała jej znajomością. Ups... :baffled:

chodze do niego bo te becikowe trzeba mieć to zaświadczenie od lekarza a ja karte mam założoną dopiero od 12 tygodnia no i wypisuje mi L4 ...
Alusia prawo względem becikowego się pozmieniało!!! :tak::tak:
Wystarczy zaświadczenie, że choć RAZ byłaś u lekarza. Nie ważne kiedy i czy u państwowego czy prywatnego.

Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanko bo mój Jasio siedzi sobie np na podłodze albo w łóżeczku i uderza się główką o ściane, szafke albo łóżeczko. Ale tak to tyłu ... Kurcze martwie się :(
Ale o co chciałaś zapytać??:baffled::confused: Bo to, że wali główką we wszystko to przecież normalne.....:-)

czyżbym dziś była pierwsza z rana???:szok:

Jula wstała o 6, teraz śpi, pewnie zaraz się obudzi bo to już 50min .

Obiad ugotowałam, dla nas i dla malucha. Pranie się robi, śniadanie zjedzone, BB obczytane:-p

zmykam sie szykować do pracy :-)

miłego dzionka

100 latek i zdrówka dla Adulki

Moja 8-Miesieczna Córunia (ze ślizgawką pod nosem :( )

Załączniki

• IMG_5284..jpg
    IMG_5284..jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_5294..jpg
    IMG_5294..jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 45
Alusiu nic się nie martw dopóki nie ma siniaków i guzów. Bartek też tak robi jak siedzi na kanapie i ma ubaw po pachy a jak zwracam mu uwagę to robi jeszcze mocniej i sie cieszy :-):-):-) Czytałam że to samo ustępuje.
Daisy buziaczki dla córci, śliczna dziewczynka rośnie :tak::-)

A u nas dziś pogoda sie popsuła, padało, cały czas pochmurno. Pewnie wyjdziemy na spacer ale już bez szaleństw. Na 14 na uczelnię, a wieczorem jedziemy na urodziny do siostry M.
Miłego dnia dziewuszki

HEj dziewczyny ja tylko na momencik.

My właśnie skończyliśmy obiadek. Od rana co chwilkę kapie z nieba :/ więc jeszcze na spacerku nei byliśmy. Teraz Adik śpi, ale jak wstanie to jedziemy na jakieś zakupy, bo mleko Adamowi się kończy...

Może uda mi się zajrzeć wieczorkiem. Buziaki!

Cześć Kochane ;)) Kobietki jakie pustki !! :p Ja siedze caly dzień w domu bo nic kompletnie mi się nie chce jedynie troszke posprzątałam :)
Jasio był na dworze z swoim tatusiem ponad 3h chociaż dzisiaj nie jest za ciepło ale trudno :) ubrałam go cieplej i sobie poszli :)
Wiadomość że będziemy mieli syna mojemu mężowi się spodobała i z wrażenia wczoraj otworzył sobie piwko i wypił 5 <szok> (on wogole nie pije).
Jasio marudzi ale to dla tego że idą mu 3 ząbki u góry ... No szook już mu się prawie wybijają więc mysle że jeszcze 3/4 dni i będzie spokoj ;)) ;))
Milego wieczoru ;)

reklama
ale tu puuuuussssstttkkkkiiiiiiiiiiiiiiii:szok:
ja dziś zmęczona, po pracy porządki. Okna do końca, łazienka, kuchnia, za to Marek odkurzył i na kolanach wyszorował podłogi tak że można z nich jeść
Do tego ciacho upiekłam, boczuś i jestem ztyrana:-p więc idę spać. Dobrej nocki :-)

Do góry