reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny mam prosbe, te co chca mi pomoc w wypelnieniu ankiety pls. podeslijcie swoje maile do mnie na PW. Na maila wysle Wam ankiety!!! DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IWONKO psychologia uczenia sie i pamieci + psychologia sportu. Wogole nie moje dziedziny, bo ja po psychoterapii i czesciowo klinicznej dziecka. Temat mam, ale jakos ja nie czuje psychologii uczenia sie i pamieci.... Tak jak poznawczej.... Wczesniej pisalam prace roczne z klinicznej i z osobowosci, to przynajmniej bylo bardzo ciekawe i mnie krecilo, ze szybko napisalam prace:-) Dzieki za checi pomocy, jak bede miala kryzys w pisaniu to sie odezwe do Ciebie!!!!!!!!! :-)

reklama
Karolcia - no to mnie powaliłaś teraz na kolana z tematem pracy. :szok::-p Ja zajmowałam się psychologią społeczną ale sport omijałam z daleka.... he he he
Ale dla odświeżenia własnych komórek poszukam czegoś w temacie.

A swoją droga Valijka by mogła wpaść na BB. W końcu to nasza Pani psycholog. :-)

Hej Laseczki

Adulko-wszystkiego naj dla Ciebie z okazji mini urodzinek

Dzięki dziewuszki za pocieszenie w sprawie teściowej. Ciężko będzie mi znalezc jakieś sensowne wyjście z tej sytuacji :no::growl:
Pisałyście jak to się nic nie chce jak sie nie jest na swoim, a ile ma się energii jak się swoje sprząta, no i teraz już wiem dlaczego mi tej energii brakuje

A poza tym to puściuteńko tu u nas, ale weekend w pełni, tylko nie zapomnijcie zegarków przestawic, ja juz to zrobiłam :tak: Nawet się cieszę, bo jak Mała zaczęła wstawac po 6 to teraz mam nadzieję że będzie wstawac po 7 zawsze

Alusia Jeśli to naprawdę synek to masz imię dla niego?

Witamy się nocną porą :-):-):-) Udało mi się Was podczytać, popisać i jak to z mojm pechem bywa wszystko skasować ... Brakuje mi już siły na ponowne skrobanie paluchami po klawiaturce czas powoli iść spać ;-)
Wszystkim minionym i dzisiejszym malusim solenizantom życzymy zdrówka, bezbolesnego ząbkowania i wesołego poznawania świata :-):-):-)
justysia85 to się usmiałam do łez z Twojego TŻ :-):-):-) w realu musiało to wyglądać naprawdę super :-):-):-)
stopi69 super, że już jesteście na miejscu całe i zdrowe :-):-):-) pozostaje Wam tylko pozazdrościć słoneczka i uroczych widoków :-):-):-)
Alusia8989 to maleństwo niezły żarcik mamusi wycieło :-) reakcja TŻ milusia :-) potrafi się chłopina czasami pokazać z dobrej strony :-):-):-)

No dobra uciekam spać :-) Miłego nadchodzącego dzionka i słoneczka dla wszystkich :-):-):-)

Cześć porannie:)
Beatko Ty to jak zawsze nocne pisanie uskuteczniasz:) Ja o tej godzinie przewalam się na drugi bok:)
Kamlotka ja też mam nadzieję, że zmiana godziny wpłynie pozytywnie na pobudki Karoliny i z godziny 5-6 będzie 6-7;)

i my się witamy niedzielnie ale pochmurnie

wczoraj też cały dzień pogoda brzydka, wiało, zimno i w ogóle nieprzyjemnie,
dziś pewnie będzie podobnie, chociaż z tego co widzę, to na razie jest o tyle lepiej, że nie wieje tak mocno.
my wczoraj byliśmy na roczku u mojego bratanka, i wróciliśmy dość późno i nim się z małą obrobiliśmy to tak jakoś się nocnie się już zrobiło, a że wisiała gdzieś nad nami w świadomości myśl, że trzeba wstać o godzinę wcześniej to jakoś parę minut po północy poszłam spać,
no i tak już któraś z was napisała, ja też mam nadzieję, ze moja córka teraz będzie wstawał o godzinkę później, bo te jej ostatnie pobudki ok 5.30-6.00 są już troszkę męczące

rodzinnej niedzieli wam życzę
nie wiem czy dam radę dzisiaj jeszcze do was zajrzeć, ale obiecuję poprawić się jutro, bo mam tydzień popołudniowy w pracy więc z rana piszę się z wami na kawkę, no i mam nadzieję, jutro w końcu wziąć się za porządki w domu, bo to chyba czas najwyższy

Witam wszystkie lipcóweczki :)
Trochę mnie tu ostatnio nie było ale mam gości od piątku z zamościa. Wyjeżdżają w poniedziałek. To najlepszy przyjaciel mojego m z narzeczoną. Jak będę miała czas to Was nadrobię.
U nas wszystko ok. Mała rośnie, zdrowa, ja mam lekki katarek, ale to w niczym nie przeszkadza. Wczoraj pierwszy raz od lipca 2008 wypiłam alkohol-jednego redsa malinowego. A jakiego dostałam kopa...hehe. Mąż stwierdził że jestem ekonomiczna i dużo do szczęścia mi nie potrzeba. I zaraz po piwie poszłam spać.

Stopi ja też chętnie ci pomogę w sprawie ankiety. Wiem jak ciężko jest zdobyć ankietowanych także zaraz prześle ci mój adres.

No i oczywiście wszystkim solenizantom składam najlepsze życzenia...zdrowia, rozwijania się książkowego i samych przespanych nocy:-)

reklama
Do góry