reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Wrzesień dla mnie jest super! I najlepiej na Mazurach, zebym miała blisko:-) bo musiałby nas mąż zawieźć i przywieźć i najbardziej mnie właśnie ten dojazd martwi. W Augustowie jest fajnie:tak:jest fajne miasteczko dla dzieci (karuzele, koniki i taie tam i pensjonaty z placem zabaw tez sie znajdą).
Szukaj, Alusiu, szukaj:tak:

Beatko no to może beżowy, lub biały? Bo jakoś nic innego mi sie nie widzi do niebieskiego i brązu:no: Chyba, ze brąz - fiolet- bardzo blady róż? Albo tem srebrny-pasuje do wszystkiego:tak:

Daisy napisz mi, proszę Twój mail, to wyślę Ci coś dla rodziców Piotrusia.

Ostatnia edycja:
jesli chodzi o wyjazd to mi nie bedzie pasowal wrzesien:no: bo bede w polsce na poczatku sierpnia. no nic moze innym razem....:-(

Moj Los jeszcze 2 lata temu nie bardzo znal moja date urodzenia (jestesmy z soba 5) i wogole z romantyzmem to u niego cieniuuutko.... ;-)

:-D:-D:-D my jesteśmy prawie 8 lat a mój do dziś uważa że ja mam urodziny 31 stycznia a nie 30:-D:-D:-D w sumie mi to nie przeszkadza, ale wkurza mnie że nie pamięta tak ważnej daty jak narodziny jego córci, myli się ze nie 22 a 24 do tego nie zna godziny bo podaje ta o ktorej ją zobaczył a więc zamiast 8:28 to 8:38, do tego jedynie wagę pamięta i il pkt ale to nic wybaczam mu. Na co dzień jest super ojcem i mężem a skleroza w jego wieku (31 lat) może się czasem zdarzyć:-D:-D:-D
Ja niestety nie wiem jak dokladnie pobieraja bo jak malemu to robili to wyszlam (rozplakalam sie>)bo joni mial dopiero 3 tyg a tu jeszcze nie umieli mu znalezc zyly i sie kilka razy dobijali...masakra!!:-:)-:)-:)-:)-:)-(

mojej do badań pobieali z palca, ale jak miała 3 tyg i trafiła do szpitala to pobierali z główki bo rączkami tak wierzgała że nie mogły jej we 2 utrzymać. Ja tak wyłam że mnie wyprosiły zebym dziecka nie rozpraszała:wściekła/y: nie żebym histeryzowała ale powiedziały ze moj płacz przyczynia się do jej płaczu:confused:

ja też jestem za spotkaniem ale mi się marzy nad morzem wiecie zamki z piasku kąpiel przy brzegu ....

Jeszcze taka propozycja:-)
Augustów - Wszystkie obiekty - Dom Gościnny Leśna Polana

Beatko w Augustowie jest fajna piaszczysta plaża!!!-zresztą niejedna, można przepłynac sie gondolą i w ogóle jest fajnie. Ale nad morzem tez w sumie, tylko ładna pogode trzeba by było zamówic, bo czasem paskudnie wieje-tzn. nie dla takich maluchów i woda brrrrr...zimna.

Ostatnia edycja:
Witam Was !
u nas ok, mimo ze maly w dzien duzo spal to i noc byla ok;-)
BEATKO STO LAT DLA CIEBIE I MARISSY!!!! BUZIAKI!!!
Co do wypadu ja też jestem za sierpniem;-)
Alusi chetnie Ci pomogę czegoś poszukać tylko może zrobmy cos takiego jak osobny watek, i najpierw zapytajmy kto by jechał i zaglosujmy w jakie okolice Polski, wtedy zaczniemy szukac i dogodny termin co by wszystkim pasowalo.Co wy na to ??;-)

reklama
BEATKO STO LAT DLA CIEBIE I MARISSY!!!! BUZIAKI!!!
Co do wypadu ja też jestem za sierpniem;-)
Alusi chetnie Ci pomogę czegoś poszukać tylko może zrobmy cos takiego jak osobny watek, i najpierw zapytajmy kto by jechał i zaglosujmy w jakie okolice Polski, wtedy zaczniemy szukac i dogodny termin co by wszystkim pasowalo.Co wy na to ??;-)
swietny pomysl z oddzielnym watkiem:tak:
dzieki za zyczenia. :-)

Do góry