reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Zapraszam mamusie na wakacyjny wątek!
zrobilam osobny bo chce zeby jak najwieksza ilosc mamuś dowiedziala się o naszych planach:tak:

wracajac do walentynek : hmm my w lutym mamy 3 lata jako para, dokladnie 22, no i 14 dzien zakochanych .. wiecie co mi się marzy .... taki cichy ślub tylko my i swiadkowie a potem tylko sami, ahhh fajnie by bylo. Ale w domu chcą huczny ślub...

reklama
Beatko Wszytskiego najjjjjjjjjjjjjjjjjj z okazji urodzinek, dużo szczescia i miłości i spełnienia marzen!!!!!!:-D:-D
CO do wyjazdu, ja tez sie piszę, mi narazie termin obojetny, tak daleko jeszcze nie planowałam. Napisze na osobnym watku.
Nie mam teraz czasu za bardzo pisac, bo mam na głowie obiad i sprzatanie, bo moj maluch dopiero ma pierwsza drzemke, a i znowu zasnął przy Fasolkach a dokłądniej przy "fasolkach" odezwe sie wiczorkiem, bo ddzis jeszcze aerobik, nie moge sie juz doczekac.
Buźka

Joanna najpierw zrobiłam ten domek z tektury (osobno dach, osobno reszte), a potem oklejałam patyczkami do szszłykow i pi lodach (dach). Patyczki malowałam bejcą do drewna, kleiłam wikolem. Do ciecia patyczkow przydaje sie sekatorek:tak:

adddaaa a to Wy bierze ślub czy rodzina??? u mnie było podobnie niby weselisko itp, a my i tak po swojemu zrobilismy. Teściowie chcieli sie zastawic i pokazać, ale my sami chcielismy płacic za wszystko i zrobić po naszemu. Zaręczyny w walentynki 2005, a tego samego roku w listopadzie termin w urzędzie zaklepany na grudzień 2005 więc szybko:-) no i mamy cywilny tylko nie chceliśmy kościelnego. I tak na przyjęcie w domu poszło nam 4tys na 25 osób, a woleliśmy pojechać na 2 tyg nad morze w wakacje niż robić imprezkę na 1 noc. Ale każdy robi jak uważa:-) życze Ci ślubu jakiego sobie wymarzysz :-)

Zaraz kończę pracę i już się nie mogę doczekać aż wrócę do domku do mojej niuni i męża :-)

Wiecie co..znalazlam kolo mnie niedalekjo tez taka gimnastyke w wodzie .chyba sie na to zapisze...sprawdze tylko w pon kiedy zeby dan mogl z jonim zostac...zarazilyscie mnie tymi cwiczeniami :-D:-D:-D

Joni tak mi sie obsr... ze az cale body brudne:szok::szok::baffled::baffled:
kurcze juz 2 raz w tym tyg!! nie wiem czemu ale biegunke :baffled::baffled: moze przez to ze nowe jedzionko dostal ??

Ostatnia edycja:
ohhh Kacper spi, mam nadzieje ze da mi troche odsapnac, M jest jeszcze w robocie a ja nie mam sil juz.

Agnieszka - moj kacper tez ma biegunke, biegunka czesto wystepuje przy zabkowaniu.

reklama
Ja tu się z wami dzielę wiadomościami,a tu nic! pisz se dziewczyno samo do siebie!
Sorki, ale nawet do koleżanki nie mogę sobie iść pogadać , bo szpital domowy, wy mi kobietki zostałyście tylko , no ale cóż!

Do góry