A
Alusia8989
Gość
Ok to ja coś szukam będe na bieżąco wysyłać Wam oferty ... a Wy dajcie znać kto i kiedy i gdzie ;d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj Los jeszcze 2 lata temu nie bardzo znal moja date urodzenia (jestesmy z soba 5) i wogole z romantyzmem to u niego cieniuuutko.... ;-)
Ja niestety nie wiem jak dokladnie pobieraja bo jak malemu to robili to wyszlam (rozplakalam sie>)bo joni mial dopiero 3 tyg a tu jeszcze nie umieli mu znalezc zyly i sie kilka razy dobijali...masakra!!:------(
swietny pomysl z oddzielnym watkiemBEATKO STO LAT DLA CIEBIE I MARISSY!!!! BUZIAKI!!!
Co do wypadu ja też jestem za sierpniem;-)
Alusi chetnie Ci pomogę czegoś poszukać tylko może zrobmy cos takiego jak osobny watek, i najpierw zapytajmy kto by jechał i zaglosujmy w jakie okolice Polski, wtedy zaczniemy szukac i dogodny termin co by wszystkim pasowalo.Co wy na to ??;-)