reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Wrzesień dla mnie jest super! I najlepiej na Mazurach, zebym miała blisko:-) bo musiałby nas mąż zawieźć i przywieźć i najbardziej mnie właśnie ten dojazd martwi. W Augustowie jest fajnie:tak:jest fajne miasteczko dla dzieci (karuzele, koniki i taie tam i pensjonaty z placem zabaw tez sie znajdą).
Szukaj, Alusiu, szukaj:tak:

Beatko no to może beżowy, lub biały? Bo jakoś nic innego mi sie nie widzi do niebieskiego i brązu:no: Chyba, ze brąz - fiolet- bardzo blady róż? Albo tem srebrny-pasuje do wszystkiego:tak:

Daisy napisz mi, proszę Twój mail, to wyślę Ci coś dla rodziców Piotrusia.

Ostatnia edycja:
jesli chodzi o wyjazd to mi nie bedzie pasowal wrzesien:no: bo bede w polsce na poczatku sierpnia. no nic moze innym razem....:-(

Moj Los jeszcze 2 lata temu nie bardzo znal moja date urodzenia (jestesmy z soba 5) i wogole z romantyzmem to u niego cieniuuutko.... ;-)

:-D:-D:-D my jesteśmy prawie 8 lat a mój do dziś uważa że ja mam urodziny 31 stycznia a nie 30:-D:-D:-D w sumie mi to nie przeszkadza, ale wkurza mnie że nie pamięta tak ważnej daty jak narodziny jego córci, myli się ze nie 22 a 24 do tego nie zna godziny bo podaje ta o ktorej ją zobaczył a więc zamiast 8:28 to 8:38, do tego jedynie wagę pamięta i il pkt ale to nic wybaczam mu. Na co dzień jest super ojcem i mężem a skleroza w jego wieku (31 lat) może się czasem zdarzyć:-D:-D:-D
Ja niestety nie wiem jak dokladnie pobieraja bo jak malemu to robili to wyszlam (rozplakalam sie>)bo joni mial dopiero 3 tyg a tu jeszcze nie umieli mu znalezc zyly i sie kilka razy dobijali...masakra!!:-:)-:)-:)-:)-:)-(

mojej do badań pobieali z palca, ale jak miała 3 tyg i trafiła do szpitala to pobierali z główki bo rączkami tak wierzgała że nie mogły jej we 2 utrzymać. Ja tak wyłam że mnie wyprosiły zebym dziecka nie rozpraszała:wściekła/y: nie żebym histeryzowała ale powiedziały ze moj płacz przyczynia się do jej płaczu:confused:

ja też jestem za spotkaniem ale mi się marzy nad morzem wiecie zamki z piasku kąpiel przy brzegu ....

Jeszcze taka propozycja:-)
Augustów - Wszystkie obiekty - Dom Gościnny Leśna Polana

Beatko w Augustowie jest fajna piaszczysta plaża!!!-zresztą niejedna, można przepłynac sie gondolą i w ogóle jest fajnie. Ale nad morzem tez w sumie, tylko ładna pogode trzeba by było zamówic, bo czasem paskudnie wieje-tzn. nie dla takich maluchów i woda brrrrr...zimna.

Ostatnia edycja:
Witam Was !
u nas ok, mimo ze maly w dzien duzo spal to i noc byla ok;-)
BEATKO STO LAT DLA CIEBIE I MARISSY!!!! BUZIAKI!!!
Co do wypadu ja też jestem za sierpniem;-)
Alusi chetnie Ci pomogę czegoś poszukać tylko może zrobmy cos takiego jak osobny watek, i najpierw zapytajmy kto by jechał i zaglosujmy w jakie okolice Polski, wtedy zaczniemy szukac i dogodny termin co by wszystkim pasowalo.Co wy na to ??;-)

reklama
BEATKO STO LAT DLA CIEBIE I MARISSY!!!! BUZIAKI!!!
Co do wypadu ja też jestem za sierpniem;-)
Alusi chetnie Ci pomogę czegoś poszukać tylko może zrobmy cos takiego jak osobny watek, i najpierw zapytajmy kto by jechał i zaglosujmy w jakie okolice Polski, wtedy zaczniemy szukac i dogodny termin co by wszystkim pasowalo.Co wy na to ??;-)
swietny pomysl z oddzielnym watkiem:tak:
dzieki za zyczenia. :-)

Do góry