reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Jedno mnie tylko męczy ... moja mała córeczka nie kopie ... hmm ... troszke się martwie ale byłam w poniedzialek u lekarza i było ok więc sama nie wiem ... :-( Martwić się?\

Któraś pisała o wspólnym wyjeżdzie to może w okolicach września? I może gdzieś w połowie Polski ?:-D Jeśli się zgadzacie to ja poszukam czegoś jak wróce od babci z obiadku :-D:-D Moge nawet potem się zająć wszystkim ... :-D:-D

Nie martw sie!! Moj jonathan przez cala ciaze mnie prawie WOGOLE nie kopal!! Tez sie balam a teraz zobacz jaki chlop :tak::tak::-D:-D

Jesli chodzi o wyjazd to ja to pisalam bo u mojej siostry na forum tak robia...super sprawa...ja sie pisze na wrzesien :tak::tak::tak:
wlasciwie to mi obojetne gdzie i kiedy

reklama
Dziekuje za rady odnosnie fugi.... Kurcze sama juz nie wiem jaka wezmiemy. Kafelki ecru+błekit. W Leroy Merlin mieli swietna aranzacje lazienki i taka chce miec. Jeden mankament - niebieska fuga. Slicznie to wyglada, ale czy praktyczne.
Myslelismy o czarnej fudze [ bo brazowa do niebieskiego to juz wogule nie pasuje] ... hmmm nie wiem.... pomozcie :confused:
Najgorsze jesli nie beda mieli odpowiedniej ilosci tej teraktory na stanie :wściekła/y:

Co do walentynek to mam podobnie jak Guslicek, Annie.... Jestesmy 4 lata ze soba, ale nie mam zadnych romantycznych prezentow za soba :-) Z reszta... czy to wazne? pewnie nie, ale na pewno mily dodatek;-) eee tam...

Bylam dzis z malym na szczepieniu. Wazymy 8700 [ dziwne bo wg mojej wagi 10kg mu wyszlo], mierzymy 68 cm. Dostalismy skierowanie na badanie krwi. Pani doktor stwierdzila, ze maly cos blady jest i jak jej powiedzialam, ze czesto poci mu sie glowka ;podczas jedzenia/spania, to skierowala nas na te badania [zelazo, fosfor, morfologia]

Ehhh juz sie boje... bo maly dzis na szczepieniu troche poplakal [co mu ostatnio sie nie zdarzalo].

Dziewczyny skad oni pobieraja takiemu maluszkowi krew? z raczki/nozki?

I jeszcze jedno... Potrzebuje pizamki dla Igora. Moze widzialyscie gdzies cos dobrego/fajnego? bo patrze na allegro i nic znalezc nie moge...
Jedziemy dzis na zakupy, wiec moze cos upoluje... ale jakbyscie mialy pomysl to pozcie... bo u mnie z mysleniem i wena truuudno.
DZieki z gory : ]

Ostatnia edycja:
Dziuula z raczki, z żyłki na zewnętrznej stronie dłoni:-(
A co do fugi -ja bym dała ciemniejszy odcień niebieskiego, moze tez byc granat, ale lepiej ciemno-niebieska

Ostatnia edycja:
Ja niestety nie wiem jak dokladnie pobieraja bo jak malemu to robili to wyszlam (rozplakalam sie>)bo joni mial dopiero 3 tyg a tu jeszcze nie umieli mu znalezc zyly i sie kilka razy dobijali...masakra!!:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Moja mała miała w szpitalu po porodzie pobierane i tez nie mogli sie wkłuć, a potem przy tej nieszczesnej żółtaczce w 6tyg i później, łącznie chyba z 7 razy:wściekła/y:
A najgorzej przeżyłam, jak podawali jej kroplówke i wkłuwali sie w główke.

dzieki za zyczenia:-)
mala dzis mnie powitala radosnym smiechem, chyba czuje ze dzis mamy dzien bo wczoraj jak tylko sie obudzila to ryk.
Dmuchawiec...ty to masz dusze artysty! zazdroscic tylko! maz ma szczescie
Ewa oj jak czytam o twoich chlopcach to coraz bardziej nie moge sie doczekac drugiego szkrabka, Twoj Tomcio to niezly bystracha:-D:tak:
Vercik pewnie sie cieszysz ze wracacie, trzymam kciuki za udane rozkrecenie firmy, nie zazdroszcze tych wszystkich formalnosci...
co do prezentow to moj jest romatykiem tylko teraz lekko uspionym:-D kiedys codziennie dostawalam roze, bukiet kwiatow i cd z naszymi piosenkami, koszulki itp a ja tez dawalam prezenty wlasnorecznie zrobione...hmmm moze czas by powrocic do tego...byloby tak fajnie dac sobie cos innego niz perfum:-p
sluchajcie, jestescie dobre w doradzaniu, musze zaprojetowac swoj salon, podoba mi sie zestawienie kolorow: braz, niebieski i srebrny....albo braz, fiolet i??? no wlasnie... szukam po necie jakby to wszystko wygladalo, dodatki w jakim koloze itp moze znacie jakies fajne strony. a co do tego niebieskiego to widzialam wlasnie kiedys brazowa poduszke z niebieskimi kwiatami i wygladalo super wiec pomyslalm ze moze jakos dodac srebro i w tych kolorach zaaranzowac salon..co myuslicie

Beatko:tak: mnie teżsiępodoba połączenie brąz-niebieski(jasniejszy niebieski)i ciemniejszy brąz ale do tego dałabym kremowy,ale i srebrny może być, bo zapewne chodzi ci o stalowe dodatki do mebli?:-)

Ostatnia edycja:
Beatko:tak: mnie teżsiępodoba połączenie brąz-niebieski(jasniejszy niebieski)i ciemniejszy brąz ale do tego dałabym kremowy,ale i srebrny może być, bo zapewne chodzi ci o stalowe dodatki do mebli?:-)
no wlasnie Aniu nie koniecznie srebrny, nie chodzi o stalowe dodatki do mebli, poprostu szukam tego 3 koloru bo 2 to za malo:sorry2: kurcze a kremowego nie znosze:baffled: moze jakis inny kolor:confused: a niebieski wlasnie jasniejszy

reklama
Dziewczyny to szukam czegoś na wrzesien ... Tylko która się pisze? Gdzie i jakie terminy Wam pasują ? ;)) ;))

ja nie pracuje wiec obojtnie kiedy i gdzie :tak::tak: nie moge sie doczekac :-):-)
tylko fajnie by bylo jakby bylo tam cos do zabawy moze jakis plac zabaw albo basen bo nasze maluszki beda juz mialy ok 14 miesiecy to beda sie bawic juz ladnie raazem:tak::tak:

Do góry