Dziekuje za rady odnosnie fugi.... Kurcze sama juz nie wiem jaka wezmiemy. Kafelki ecru+błekit. W Leroy Merlin mieli swietna aranzacje lazienki i taka chce miec. Jeden mankament - niebieska fuga. Slicznie to wyglada, ale czy praktyczne.
Myslelismy o czarnej fudze [ bo brazowa do niebieskiego to juz wogule nie pasuje] ... hmmm nie wiem.... pomozcie
Najgorsze jesli nie beda mieli odpowiedniej ilosci tej teraktory na stanie
Co do walentynek to mam podobnie jak Guslicek, Annie.... Jestesmy 4 lata ze soba, ale nie mam zadnych romantycznych prezentow za soba :-) Z reszta... czy to wazne? pewnie nie, ale na pewno mily dodatek;-) eee tam...
Bylam dzis z malym na szczepieniu. Wazymy 8700 [ dziwne bo wg mojej wagi 10kg mu wyszlo], mierzymy 68 cm. Dostalismy skierowanie na badanie krwi. Pani doktor stwierdzila, ze maly cos blady jest i jak jej powiedzialam, ze czesto poci mu sie glowka ;podczas jedzenia/spania, to skierowala nas na te badania [zelazo, fosfor, morfologia]
Ehhh juz sie boje... bo maly dzis na szczepieniu troche poplakal [co mu ostatnio sie nie zdarzalo].
Dziewczyny skad oni pobieraja takiemu maluszkowi krew? z raczki/nozki?
I jeszcze jedno... Potrzebuje pizamki dla Igora. Moze widzialyscie gdzies cos dobrego/fajnego? bo patrze na allegro i nic znalezc nie moge...
Jedziemy dzis na zakupy, wiec moze cos upoluje... ale jakbyscie mialy pomysl to pozcie... bo u mnie z mysleniem i wena truuudno.
DZieki z gory : ]