reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dzien doberek!

Ktora wpada na kawke i muffinke? :-)

adddaaa duzo zdrowka dla was i niech sie juz te chorobska od was odczepia

dmuchawiec sliczniutka Zosienka, bedzie te meskie serca lamac

Ewa zdjecie z dinozaurem jest super :tak: Juz nie moge sie doczekac az moj Tomek taki bedzie :-)

iwon dziula my tez nosimy wiekszosc na 80 :tak:

vercik dobrze ze do nas wrocilas :-)

Sluchajac waszych rad staram sie czesciej karmic malego w dzieni rzeczywoscie troche bardziej wyspana jestem :-) Takze dziekuje mamuski :tak:

reklama
Hej dziewczyny

Moja mała zasneła dopiero po wietrzeniu na balkonie jakaś maruda dzisiaj,pospała pół godz. na dworze i wniosłam ją do domu teraz śpi przy otwartym oknie:-)

annie22 wszystkiego naj z okazji mini urodzinek dzidziuńka !!!

Noc znośna ale mamusia jest taka okropna że sama budzi sie niewiadomo po co i sprawdza co Adulka robi....
Dzis o 18 mam aerobik mam nadzieje że spodoba mi się i że nie wyzionę ducha na macie.... wiadomo jak to ostatni wysiłek miałam w podstawówce:-):-):-) hihihi
Zeczywiscie nas tu mało ale wiekszosc poszla juz do pracy albo ma urwanie głowy z dzieciaczkami.... juz niedlugo mnie tez czeka powrót do pracy....
Dziewczyny czy wy wczesniej z jakies 2 tyg. przygotowywałyscie dzieciaczki do tego że beda bez cyca??? ja chyba zaczne....tym bardziej że raz bede chodzic do roboty na 13do 19 a raz wracac o 14 pracujac od 8.... i tak na zmiane.... kurcze jakos bede musiała zrobic rozpiske z jadłospisem i o której godz. ma jeśc szkrabik mój.....
Właśnie siostra napisała mi że kupiła 5 rzeczy dla Adulki w lumpie..... po wczorajszych wojarzach dmuchawca pogoniłam siostre bo w łukowie są ciekawsze lumpy niż w mojej dziurze:-):-):-)
My nosimy powoli rzeczy na 74 bo 68 juz za maluchne....

Któraś ania pisała ze musi zrobic badania do pracy mnie tez to czeka i okuliste mam o 8 a lekarza medycyny pracy o 14:30 super caly dzien zwalony....

spadam narazie

Ostatnia edycja:
Adaś też śpi, a my z Tomkiem właśnie wsadziliśmy buraczkowe muffinki do pieca :tak:
Dam wam znać czy to się da jeść :-D za jakąś godzinkę ;-)

No ja tez czekam, aż się coś wydarzy, a tu nic:-:)-)
Wpierdzielam teraz czekoladowe wafelki (czekolady juz nie ma:-D) i od niechcenia sprzątam domek, czekając na męża.Zosia siedzi i sie bawi-moje słodkie maleństwo.
Czy bedzie łamać serca-nie wiem. Mój mąż ma ostatnio sny z córką w roli głównej-raz o tym, ze zrobiła kupę aż po szyję i on nie może jej domyć i krzyczy: mamo, nagrzewaj łazienke i szykuj kąpiel!:-D Innym razem o tym, ze Zosia jako nastolatka wybiera sie na plażę i ma na sobie "zwiewne czerwone ciuchy" i mąż jej mówi :tak na plażę nie pójdziesz!:-D

Dziekujemy za zyczonka :tak:
A ja jestem wsciekla jak nie wiem :-( Upolowalam fajne mieszkanko na necie, nawet mojemu mezulkowi sie spodobalo (co takie proste nie jest ;-)) w super okolicy i poprostu dla nas idealne i co? Dzwonie zeby sie umowic na zwiedzanie i dowiaduje sie ze juz go nie ma wrrrrr :wściekła/y: Niby sobie tlumacze ze nie bylo nam pisane i ze znajde cos lepszego ale jakos dzisiaj nie pomaga. Ostatnio tez tak bylo. Czy jak ja juz cos znajde to sie musi wszystkim podobac? wrrrrrrr

dmuchawcu twoj maz juz jest zazdrosny o Zosie to co bedzie dalej ;-)

Upolowalam fajne mieszkanko na necie, nawet mojemu mezulkowi sie spodobalo (co takie proste nie jest ;-)) w super okolicy i poprostu dla nas idealne i co?

A patrzylas na IMMOBILIENSCOUT24.DE ?? To sa Mietwohnungen. My tam znalezlismy wlasnie swoje poprzednie mieszkanie.Bylo naprawde sliczne i gdyby nie to ze kupilismy doim to tez bysmy do tej pory tam mieszkali. Jak sie tam zameldujesz to na maila beda ci angeboty przychodzic z takimi parametrami jak ty chcesz...tam wszystko musisz wpisac(ile m2 ile pokoi itd). a w jakim miescie szukacie ??

Wczoraj kupilam malemu cd plyer i nagralam plyte z kolysankami. super i szybko mu sie zasypia... :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jak to śmiesznie brzmi "angeboty będą przychodzić" :-D

Podobają mi się wszelkiego rodzaju spolszczenia, a już najbardziej w dziedzinie informatyki... takim, które najbardziej utkwiło mi w pamięci jest "demo plejalne" :-D

A mufinki niczego sobie :tak: ale bardzo sycące. Polałam je z wierzchu lukrem. Później wkleję zdjęcia na odpowiednim wątku.

Do góry