reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Dzien doberek!

Ktora wpada na kawke i muffinke? :-)

adddaaa duzo zdrowka dla was i niech sie juz te chorobska od was odczepia

dmuchawiec sliczniutka Zosienka, bedzie te meskie serca lamac

Ewa zdjecie z dinozaurem jest super :tak: Juz nie moge sie doczekac az moj Tomek taki bedzie :-)

iwon dziula my tez nosimy wiekszosc na 80 :tak:

vercik dobrze ze do nas wrocilas :-)

Sluchajac waszych rad staram sie czesciej karmic malego w dzieni rzeczywoscie troche bardziej wyspana jestem :-) Takze dziekuje mamuski :tak:

reklama
Hej dziewczyny

Moja mała zasneła dopiero po wietrzeniu na balkonie jakaś maruda dzisiaj,pospała pół godz. na dworze i wniosłam ją do domu teraz śpi przy otwartym oknie:-)

annie22 wszystkiego naj z okazji mini urodzinek dzidziuńka !!!

Noc znośna ale mamusia jest taka okropna że sama budzi sie niewiadomo po co i sprawdza co Adulka robi....
Dzis o 18 mam aerobik mam nadzieje że spodoba mi się i że nie wyzionę ducha na macie.... wiadomo jak to ostatni wysiłek miałam w podstawówce:-):-):-) hihihi
Zeczywiscie nas tu mało ale wiekszosc poszla juz do pracy albo ma urwanie głowy z dzieciaczkami.... juz niedlugo mnie tez czeka powrót do pracy....
Dziewczyny czy wy wczesniej z jakies 2 tyg. przygotowywałyscie dzieciaczki do tego że beda bez cyca??? ja chyba zaczne....tym bardziej że raz bede chodzic do roboty na 13do 19 a raz wracac o 14 pracujac od 8.... i tak na zmiane.... kurcze jakos bede musiała zrobic rozpiske z jadłospisem i o której godz. ma jeśc szkrabik mój.....
Właśnie siostra napisała mi że kupiła 5 rzeczy dla Adulki w lumpie..... po wczorajszych wojarzach dmuchawca pogoniłam siostre bo w łukowie są ciekawsze lumpy niż w mojej dziurze:-):-):-)
My nosimy powoli rzeczy na 74 bo 68 juz za maluchne....

Któraś ania pisała ze musi zrobic badania do pracy mnie tez to czeka i okuliste mam o 8 a lekarza medycyny pracy o 14:30 super caly dzien zwalony....

spadam narazie

Ostatnia edycja:
Adaś też śpi, a my z Tomkiem właśnie wsadziliśmy buraczkowe muffinki do pieca :tak:
Dam wam znać czy to się da jeść :-D za jakąś godzinkę ;-)

No ja tez czekam, aż się coś wydarzy, a tu nic:-:)-)
Wpierdzielam teraz czekoladowe wafelki (czekolady juz nie ma:-D) i od niechcenia sprzątam domek, czekając na męża.Zosia siedzi i sie bawi-moje słodkie maleństwo.
Czy bedzie łamać serca-nie wiem. Mój mąż ma ostatnio sny z córką w roli głównej-raz o tym, ze zrobiła kupę aż po szyję i on nie może jej domyć i krzyczy: mamo, nagrzewaj łazienke i szykuj kąpiel!:-D Innym razem o tym, ze Zosia jako nastolatka wybiera sie na plażę i ma na sobie "zwiewne czerwone ciuchy" i mąż jej mówi :tak na plażę nie pójdziesz!:-D

Dziekujemy za zyczonka :tak:
A ja jestem wsciekla jak nie wiem :-( Upolowalam fajne mieszkanko na necie, nawet mojemu mezulkowi sie spodobalo (co takie proste nie jest ;-)) w super okolicy i poprostu dla nas idealne i co? Dzwonie zeby sie umowic na zwiedzanie i dowiaduje sie ze juz go nie ma wrrrrr :wściekła/y: Niby sobie tlumacze ze nie bylo nam pisane i ze znajde cos lepszego ale jakos dzisiaj nie pomaga. Ostatnio tez tak bylo. Czy jak ja juz cos znajde to sie musi wszystkim podobac? wrrrrrrr

dmuchawcu twoj maz juz jest zazdrosny o Zosie to co bedzie dalej ;-)

Upolowalam fajne mieszkanko na necie, nawet mojemu mezulkowi sie spodobalo (co takie proste nie jest ;-)) w super okolicy i poprostu dla nas idealne i co?

A patrzylas na IMMOBILIENSCOUT24.DE ?? To sa Mietwohnungen. My tam znalezlismy wlasnie swoje poprzednie mieszkanie.Bylo naprawde sliczne i gdyby nie to ze kupilismy doim to tez bysmy do tej pory tam mieszkali. Jak sie tam zameldujesz to na maila beda ci angeboty przychodzic z takimi parametrami jak ty chcesz...tam wszystko musisz wpisac(ile m2 ile pokoi itd). a w jakim miescie szukacie ??

Wczoraj kupilam malemu cd plyer i nagralam plyte z kolysankami. super i szybko mu sie zasypia... :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jak to śmiesznie brzmi "angeboty będą przychodzić" :-D

Podobają mi się wszelkiego rodzaju spolszczenia, a już najbardziej w dziedzinie informatyki... takim, które najbardziej utkwiło mi w pamięci jest "demo plejalne" :-D

A mufinki niczego sobie :tak: ale bardzo sycące. Polałam je z wierzchu lukrem. Później wkleję zdjęcia na odpowiednim wątku.

Do góry