reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Farbkmi, zamówiłam sobi etakie specjalne do tkanin:tak:
A cukierki mam czekoladowe z orzeszkiem i oblane czekoladą:-) To położe blisko monitora, ok? Częstuj się:tak:

reklama
Fajnie że jesteście

To ja zapraszam na dwa kartony ptasiego mleczka, jakby któraś lubiła
Zbożówkę popijam właśnie
Znowu mam problem z mężem, jeszcze go nie ma :wściekła/y: Ale za dużo o nim nie mogę pisac bo ostatnio jak o nim naskrobałam to przypadkiem to przeczytał i tak się wnerwił że do końca roku zabronił mi podawac link na NK. Dlatego nie podałam. Bo się wstydził tego co zrobił i nie chciał żebyście go oglądały a ja mu gadałam że : Co ty gadasz, myślisz że któraś akurat pamięta co jaki mąż zrobił a czego nie. Teraz jestem już taka zła że chyba Święta mam z głowy :wściekła/y: A on powtarza poprzednie błędy :no::no::no::no:

Ostatnia edycja:
mniammmmm, pychotka, to ja postawię michałki:-):-):-)
a ptasim mleczkiem to sie mój M. poczęstuje, bo je uwielbia:laugh2:
Kamlotka, no właśnie a ja się zastanawiałam czemu się nie ujawniłaś na nk:-D
Rózgą mu na dupę!!!!:crazy:

reklama
Hej ja na chwilke zajrzałam bo przecież uzależnienie!!! siła wyzsza...
a tak serio to czekam na meza bo poszedl na ognisko do lasku u znajomych i sie przebudzilam a jak dmuchawiec pisal to zadzwonilam do meza i pytam czy nie zamarzl bo przeciez -20! wiadomo czarne mysli:szok:
Malutka spi zasnela o 22 nawet mocno nie jeczala, goraczki na noc nie miala wiec moze bedzie ok.
A wasze aniołki superowe
Kamlotka przyznam ci sie ze miedzy mna a mezem tez cos sie psuje bynajmniej z mojej strony,denerwuje mnie to ze mi nie pomaga i jakos ogolnie jestem zmeczona....
Choineczka ubrana i dzionek zlecial tylko weny nie bylo na zmywanie bo przeciez zmywarka sie zepsuła(mąż).:-)

Narazie dziołchy i miłej niedzielki!!!

Do góry