reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Nikogo nie ma?:-:)-:)-(Smuteczek:frown:
Pije sobie herbatkę.
Miałam dziś wartę pełnić, ale chyba to będzie taka warta na raty bo musze te aniołki konczyc i podusie mężowi malować. Chyba zejdzie mi do rana.Tylko nie wiem czy przy tym nie zasnę bo juz ledwo na oczy patrzę:confused2:.
Mała śpi ale co chwila sie budzi. Nadal nie wiem co jest grane:no:.
Fajny mi jeden anioł wyszedł, a raczej parka, dla mojej siostry i jej świeżo poślubionego męża:tak:- jak pomaluje to Wam pokaże:-)

reklama
Dmuchawiec , a moze Zosińce zabeczki się wyrzynają? Bo mój Filip właśnie też cięzko to znosi, a dziąsła już ma tak zpuchniete ze ho, hooo
Miłej pracy i pochwal się nam podusia:-)

Witam się wieczornie
Mała śpi a ja sobie poczytałam co tam u Was słychac i na wstępie napiszę że przykro mi z powodu przeżyc z dzieciństwa

A ja dzisiaj z moją rodzinką byłam na takiej mini Wigilii u moich rodziców, bo jak już wspominałam to nad ranem wylatują do Szkocji i wracają dopiero w styczniu :-:)-( Ale prezenty zostawie dla nich pod choinką, jak wrócą to będzie im miło :tak:

Dmuchawiec - śliczny wiersz, wiele możma było się z niego dowiedziec, przedewszystkim to jak bardzo kochałaś dziadziusia. Moja babcia zmarła wiele lat temu, a mój dziadek zmarł jakiś czas po niej, tak poprostu, gdy siedział na łóżku, to chyba z tęsknoty a nią :-( Drugi dziadek też nie żyje:-(
No i życzę skończenia Aniołków, na pewno wszystko jest na dobrej drodze :tak::tak:

Beata Ten tekst z tymi włosami to ja znam bardzo dobrze :-D:-D:tak::tak: Fajne te cudeńka ręcznie robione

Annie Śmieszny ten kaszubski nie? Też tak uważam :tak::-D

A jak tam warta nocna? Dzisiaj kto obejmuje dowodzenie? :-D

Mam takie niedyskretne pytanko- Czy mnie też ktoś tu lubi? Odp- :no:

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą :-)

My cały dzionek poza domem. Najpierw zakupy, potem impreza bratanicy męża i o 18 byliśmy w domku. Dzieci poszły spać o 20, a ja zamiast ogarnąć co nieco w domku do zabrałam się za Aniołki ;-)

No i muszę się pochwalić od razu, nei czekam zanim wyschną, bo jeszcze popękają i co będzie :-)

Załączniki

• Zdjęcie0413.jpg
    Zdjęcie0413.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 50
Witam wieczorową porą :-)

My cały dzionek poza domem. Najpierw zakupy, potem impreza bratanicy męża i o 18 byliśmy w domku. Dzieci poszły spać o 20, a ja zamiast ogarnąć co nieco w domku do zabrałam się za Aniołki ;-)

No i muszę się pochwalić od razu, nei czekam zanim wyschną, bo jeszcze popękają i co będzie :-)

Śliczne :tak::tak:

Ewa anioły piękne:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kamlocia - ja Ciebie lubię- zapewniam:tak:. A co do włosów-widziałam na zdjeciu Twojego warkocza- wyglada jak prosto z marzeń mojego męża:tak::-D

Anioły juz skonczyłam, sedza w piekarniku, jeden juz wysechł i stygnie. Pewnie zaraz bedzie mozna go malowac. No i wziełabym sie za podusie, ale jeszcze nawet nie mam pomysłu:-(.
Ktos jeszcze nie spi?

Maylah moze to i zabki-kto wie? Nie wiem co myslec bo u Zosi dziasła normalne.

reklama
Oj , to poproszę, a jakie masz, ja uwielbiam czekoladowe, z mężem kupiliśm ostatnio na świeta , aja codzin podżeram.
A co na podusi??? hmmmm
może coś świątecznego,? Oj nie wiem, a Ty to farbk
ami będziesz malowac?

Do góry