reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
oj, jakoś mi się nie che , małżon Blade ogląda, a ja nie lubie takich filmów o wampirach, Filipek próbuje zasnać w łóżeczku, wierci się, ale jest cicho, a ja gram w Farm ville na facebooku, eh wciągnełam się, muszę krowy doić i siać zboża i czekać aż będę mogła zebrać plony,:rofl2:

Przylazł wkońcu, na samym wejściu było słychac jedną głośną czkawkę, a mamusia ku mojemu zdziwieniu go ochrzaniła.

A ty grasz przez neta?

Jakbyś szła spac to niech szeregowy Maylah się odmelduje, oki? ;-) :-D:-D:-D:-D

I sorrki dziewczątka za te moje problemy o których pisałam, ale w nocy jak mam spokój od Małej to najlepiej się mi pisze :rofl2: Zawsze można ominąc te stronki :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D

Ostatnia edycja:
kazdy tu sie wyzalac moze ile chce, w koncu po to tu jestesmy no nie?
A co do gry, to tak sobie grywam, mama mnie zaraziła, trzeba miec konto na facebook , to cos a la nasza klasa, tylko miedzynarodowe .
Ja jeszcze czuwam,:rofl2:

Ja o 1 zjadłam pół pączka, pół drożdzówki z serem i pół z makiem :-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok: no wiesz, żebym na zimę za bardzo nie schudła, bo mrozi, mrozi, więc się tłuszczyk przyda :tak::tak:

oj mrozi, dzis podobno w nocy jakos rekordowo zimno ma byc, trzeba sie troche ogrzac :-)
Ja wlasnie zjadlam czekoladowego cukierka , eh
No ja bede zmykac, bo małżon mnie juz wyzywa i sie cosik dobiera do mnie, :shocked2:
No to MIŁEJ NOCKI KOCHANIUTKIE, do jutra
upsss do dziś:szok:

Nie zapchałam się cukierkami:-D Krów doić też nie musiałam:-D
Malowałam tą podusie i ...właśnie skonczyłam!!!:tak:Hurrra!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem z siebie zadowolona.:tak: Co prawda, anioły jeszce nie pomalowane, ale nic to-jutro moze zdążę, tylko czy dam rade?:shocked2: Nie mam pojecia, oczy to musze z całej siły otwierac, zeby cokolwiek widziec:-D Idę spać.
Maylah i Kamlotka - marne ze mni etowarzystwo, ale jak juz sie za coś wezmę, to wsiąkam całkiem.
Pa!

reklama
Dmuchawiec skończyłaś o 4???:szok::szok::szok: ja bym była już nie żywa :no:
Dzisiaj wyciągnęłam moim aniołkom z tyłka kartoniki-stelaże, coby wyschły szybciej od środka. nie wsadzałam ich do pieca, a są już prawie suche :tak:

A tak poza tym to na 10 idziemy na koncert, a później do moich rodziców, więc dziś w dzień znowu mnie nie będzie. Więc ponadrabiam wieczorkiem i wtedy też cosik napiszę.
Miłej niedzieli życzę!! :cool2:

Dmuchawiec wklej zdjęcie podusi :-)

Do góry