reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Addddaaa nie martw się. Ja myślę, że kupisz sobie super spodnie. Szukaj ciemnych kolorów, niezbyt obcisłych w udach, bez padek na kieszeniach z tyłu na pupie i bez takich kieszeni z przodu jak w męskich wzytowaych spodniach. I najważniejsze - nie kupuj spodni z wąskimi nogawkami.Najlepiej wygladaja proste nogawki albo lekko rozszerzane. No i duza krata odpada.

A jak ten prezent dla babci?

Justysia - ten działa:tak::-D Juz sobie Was poogladałam:-D Fajniutko.

dziewczyny zaraz jade na zakupy i mam zamiar kupić sobie jakies spodnie tylko powiedzcie mi jakie maskują szerokie biodra i grube uda :zawstydzona/y:macie jakies pomysły, albo czego na pewno nie kupywac?

Addddaaa nie martw się. Ja myślę, że kupisz sobie super spodnie. Szukaj ciemnych kolorów, niezbyt obcisłych w udach, bez padek na kieszeniach z tyłu na pupie i bez takich kieszeni z przodu jak w męskich wzytowaych spodniach. I najważniejsze - nie kupuj spodni z wąskimi nogawkami.Najlepiej wygladaja proste nogawki albo lekko rozszerzane. No i duza krata odpada.

oprocz spodni kup sobie bluzke tunike tez ladnie maskuje uda i pupe ja tez jestem szeroka :)

Adddaaaa najlepsze będą szyte z materiału.... i oczywiście ciemne kolory. ;-):tak:

Ja mam całkiem inny problem. W dupie jestem chuda i tyłek mam płaski jak deska- przedłuzenie pleców. Za to po ciazy nie mam wcale wciecia w talii. Wczesniej tez nie była ze mnie osa, ale teraz to juz masakra! Brzucha nie mam, ale jestem jak ten kołek. Prawie tyle samo w pasie, co pod biuste.Dobrze, ze mam biust, to chociaz przypominam kobiete:-(
Gabiazku a co tam u Ciebie? Dawno Cię tu nie było...

Ostatnia edycja:
maylah...przybij łapkę...u nas jest to samo z tymi drzemkami:cool2:
Gartuluję pierwszych ząbków...:tak::-D:rofl2:
i chorowitkom zdróweńka
:-D:-D
BeataZ...biję cie na łopatki ze wzrostem...mam 159cm :(((

lece poczytać...ale nie obiecuję że cokolwiek napiszę...konam:cool2:
u nas czasem drzemka od 20-20:40 i potem sen ok 23 a czasem zasnie o 20 i spi do rana z przerwa na jedzonko.
ze wzrostem to ja Was biję na głowę kochane, mam az 152cm :laugh2:

Ja mam jedno świąteczne marzenie!!! PRZESPAĆ CAŁE 10 GODZIN BEZ BUDZENIA. Mała daje mi w kość. Mam nadzieję że w końcu się spełni.
heh moje jest takie samo , ale na razie sie nie zanosi:-(
zmykam do małej bo dzis ma nerwowy dzień, miłego wieczorku i udanej nocki wszystkim życzę:-)

reklama
Cześć kobiałki:-) dziekuję Wam za życzenia bardzo, bardzo:-)
justysia 85 dawaj linka na swój profil NK
maylah my też palimy w piecu-przekichane:tak: wieczorem piekło w domu a rano 18 stopni bywa, że mąż wstaje w nocy i musi palić- bidulek.Co do talentów witaj w klubie ja też mam Piccassa i to aż za wiele jak dla mnie he he he
andudz82 u nas też nocka ciężka, Zosia non stop się budziła i większość przespała z nami w łóżku, a ja rano nie mogłam się podnieść tak mnie połamało:-(
dmuchawiec moja Zosia jak się urodziła to ważyła 3150 i mierzyła 53cm więc też olbrzym z niej nie był:-) A na widok Twoich kartek dech mi w piersiach zaparło-są boskie
addaaaa szczerze mówiąc moje dziecko zawsze spało na plecach, może to i błąd ale jakoś nie widzę żeby coś miała spłaszczone:-D jedyne co mnie martwi to,że tak jak ja kładę tak też zastaję rano a w ciągu dnia przekręca się na boki w czasie zabawy
kamlotka gratulacje pierwszego ząbka:-) u nas nadal cisza.Z tym podobieństwem to chyba prawda, Zosia jest bardzo podobna do taty.Oby tylko nosa nie miała po nim:szok::szok::szok:
U nas dzis dzień....jak co dzień: pobudka,cycek,sprzątanie,zabawa,butla,spacer (2h spania na dworzu), powrót,cycek,obiad, zmywanie zabawa deserek....a dalej zobaczymy.Apropos deserków Zosia łykała dziś marchewkę z jabłkiem tak że nie nadążałam nabierać na łyżeczkę, później jednak zajrzałam do mojej mądrej książki i mina mi zrzedła bo napisane było żeby owoce podawać na końcu bo dzieci bardzo szybko przyzwyczjają się do słodkiego smaku, a potem inne pokarmy już mniej im pasują:eek:Jeszcze jedno: jak u Waszych maluszków z ciepłotą rączek i nóżek?Zosia często ma chłodne mimo, że w domu jest ciepło.I czy Mamom karmiącym piersią zawsze wypadają włosy w kosmicznych ilościach???Bo ja niebawem będę łysa:szok::szok::szok: Kończę, bo wzywa mnie moje Słonko.

Do góry