reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dmuchawiec - już wróciłam, możesz puścić kciuki. Nic dla siebie nie kupiłam. W końcu pojechałam do TESCO, bo w lodówce tylko światło :eek:

reklama
Buu Justysia a ja nie mogę się zalogować na Twoje nk:-(
Przy okazji podaję swoje namiary,bo nie wiem jak tego linka umieścić,znajdziecie mnie pod Agnieszka Glińska Warszawa, może mnie ktoś tez poogląda:tak:
Olcia2009 u Tosi też często rączki zimne, ale tłumaczę sobie to tym ,że jak je ciągle ma mokre od ślinki to jej troche zmarzną , natomiast grubiej jej się nie da ubrać bo od razu ma mokre od potu skarpetki i karczek.
A wypadanie włosów to również moja bolączka i mam nadzieję, że to się wreszcie kiedyś skończy bo będę łysą główką świecić
Ewa85 szkoda,że się nie udało, ale za to będziesz mogła sobie zrobić jeszcze jeden rajd zakupowy i wtedy na pewno się coś uda znaleźć:tak:

później jednak zajrzałam do mojej mądrej książki i mina mi zrzedła bo napisane było żeby owoce podawać na końcu bo dzieci bardzo szybko przyzwyczjają się do słodkiego smaku, a potem inne pokarmy już mniej im pasują:eek:Jeszcze jedno: jak u Waszych maluszków z ciepłotą rączek i nóżek?Zosia często ma chłodne mimo, że w domu jest ciepło.I czy Mamom karmiącym piersią zawsze wypadają włosy w kosmicznych ilościach???Bo ja niebawem będę łysa:szok::szok::szok: Kończę, bo wzywa mnie moje Słonko.
olcia powiem Ci ze ja nie karmię piersią a i tak mi wypadają włosy garściami i żadne witaminy nie pomagają:-(
a owoce , hmmmm, moja mała woli znacznie bardziej marchew i ziemniaki, a owocami pluje i prawie wcale nie je:crazy:zupke pochłania tak szybko że jak za wolno podaję to warczy na mnie. Owoc ją kłuje w "ząbki". Także trudno mi się wypowiadać na ten temat, ale pierwszą rzecz jaką dostała Julia było jabłuszko, a jakoś woli inne pokarmy niż owoce.
A moje dziecko kochane znów zaczyna świrować i żądać bujania wieczornego. Ale mama się zaparła i nie będę jej kołysać. Było fajnie już tyle czasu sama zasypiała i poprzestawiało jej się:crazy: ale to nic, znów zastosuję metodę 3,5,7 i musi pomóc, bo wystarczy że od 3-4 śpi ze mną to już wieczorem nich mi da odpocząc. Poźniej rano wstaję z takim bólem pleców ze ledwo do ubikacji mogę dojść.

Kobietki ja tez nie karmię piersią a włosy garściami mi wypadały!!!

Wkurzyłam się i poszłam do fryzjera. Skróciłam włosy do 1/2 długości:szok::szok: i po ok.1,5 miesiąca stwierdzam, że widzę ogromną poprawę.
I co jeszcze mogę polecić - przynajmniej u mnie działa- to odżywki do włosów z firmy Marion , z tej serii:

2yvvxw6.jpg

Witam się wieczorkiem.
Wróćiłam ze szkoły, a mały zasnął sobie o 19 i nadal spi, ciekawe o któej dziś pojdzie spac????:szok::szok: W ogóle cały dzien podobnie jak u Willsonki, najlepiej na rączkach, normalnie nie wiem co mu?:no:
Dominika83, pisz do nas jak najczęściej, jak masz pytania jak wstawić suwaczek , to jest taki watek na mamach lipcowych, ja wg tego postępowałam i działa. A Ty też rocznik 83, jak ja?
Dmuchawiec, szkoda ze bluza dla Zosienki za duża, moze to rozmiar 86? i w ogóle te rozmiarówki to czasem takie ,że pożal się Boze, a może poszukaj czegoś na allegro, nie ma takich bluz? Jak ja CI zazdroszczę, tych wstążeczek, sukieneczek, ehhh zawsze chciałam mieć córeczkę, i powiem szczerze, ze jak dowiedziałam się,ze synuś, to się cieszyłam, ale tak nie dokońca, wiem,że to głupie, ale tak się nastawiłam na córcię, teraz to kocham Filipka z całego serduszka, ale chciałabym mieć kiedyś córcię,;-)
Justysia, Ty normalnie przesadzasz, chyba grubej dupy nie widziałaś,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: piękna z Ciebie kobieta, każda z nas ma jakieś kompleksy, ale kobieta piekna jest wtedy, kiedy sama siebie akceptuje, wtedy każdy jest się wstanie w Tobie zakochać, więcej wiary w siebie, bo fajna z Ciebie lachonka :-)
Adaaaa ja też mam problem, może nie ze spodniami, bo tu akurat się mieszczę we wszystkie, ale z bluzkami, bo cały czas mi to flaczysko odstaje, i też jakoś talii nie widzę,:crazy:
Ja tez nie karmię, i włosy mi wypadają strasznie, już nie wiem co na to, dziś wyciągnełam długiego włosa z buzi Filipka
Iwon, dzięki za foto tej odżywki, może sobie sprawię, no i fajnie że jesteś, bo ostatnio jakoś Cię mniej było. Jak Dominiś?

IWON DŻINX,przyda sie.
Trzeba zakupić!!:tak::tak::tak::tak:
Mi niedość ,że wypadają (nawet skróciłam)to jeszcze mam

ŁOJ-TO-KA!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
już mnie to mocno wkurza!!!
Wyrwie je w pi....,albo niee zaczekam ,sama wyłysieje niedługo!!!:crazy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ADA jak zakupy??

Ewa jak tam tysiaczek wydany????

Ola a Ty wczesniej nie miałaś zdjecia na nk,co??!!
Tak mi sie kojarzy !!:rofl2:

maylah - ja jestem teraz cały czas... tylko jednak częściej podczytuje tylko co tam u Was. Ale mam nadzieje, że macie nic przeciwko??
A odżywki na prawdę polecam.... sprawdzone mamy już wszystkie. Moja mama jest blondynką a ja czarna i każda z nas używa innej... Teraz dokupiłam do włosów farbowanych tak więc zobaczymy co to daje za efekt??

Justyś idź do jakiegoś dobrego fryzjera po poradę....

Franuzeczko-oj,przesadzasz:tak::tak::tak:heehee
To TY fajna dziołuszka:tak::tak::tak::-).
Warze za duzo ,duzo trzeba zrzucic ten balast ,ale ciezko,oj ciezko!!!:-):crazy:
Na wiosne rolki robie i jazda jezdzi któras ze mną!!??:cool::cool::cool:

reklama
no i mały się obudzil:shocked2:
Justyś ja się piszę rolki a i na aquaaerobik chce sie zapisac, ale jakoś jiuż m-c się zapisuje
I NIE PRZESADZAM!!!!

Kurde ja też chce,ŻE do JAROCINA mam daleko,szlak,szlak,szlak!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Razem by było fajnie,miło i śmiesznie!!
Madziu ,a Ty chyba dla zdrowia ,bo odchudzac sie nie musisz!!:no::no::no::-)

Mój jeszcze nieee spi,a zasypiał przed kąpielą.
Biegiem lałam wode ,a teraz co??rozbudził sie !!
Leży mi na kolanach i spodnie mam juz obślinione!!!:)

Ostatnia edycja:
Do góry