reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

WITAJ FELCIA !!!
A już sie zasatanawiałam ,co z Tobą!!
Przykro mi z powodu niani-sąsiadki!!!
Czekam na zdjęcia!
A JA tez chce majteczki ze SKORPIONKIEM na dupci !!!:wściekła/y:

abudz i co znalazlaś tą śnieżynke??

A nasza francuzka namiętnie zajmuje się mężem ,bo się nie odzywa!!

Dmuchawiec też się rehabilituje,nic sie nie odzywa!!

TO NIC NIKOGO NIE MA TO POZOSTAJE MI ŻYCZYĆ MIŁYCH SNÓW!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.. włąśnie oglądam na TVN'ie tą komedię "Starsza pani musi odejść"... jakie to głupie :-D ale jakoś nie mogę się zebrać do łóżka. Mam nadzieję, że Adaś dzisiaj będzie dobrze spał, choć dzisiaj duuużo wrażeń, ludzi i prezentów :tak:

Dobrej nocki życzę :-) i mnóstwa prezentów od św. Mikołaja :cool2: lub jak ktoś woli od Gwaizdora :elvis:

EWA może byc od ELVISA PRESLEYA??!!!!:-D:-D:-D;-):cool:
jakoś ta bużka tak mi się kojaży!!!
To Tomek w siudmym raju był,u nas jutro ,heehe!!:cool::rofl2:

ale tu dziś pustki:szok:
my dziś lipa, Julki jedzonko dzisiejsze to :
3 w nocy - 120 mleka
11:30 - zupka 60 ml i 30 ml mleczka
15:00 - 80 mleka
15:30 - jabłuszko
19:00 - 100 mleka
masakra jakaś, nie wiem czy się martwić takim jedzeniem czy nie. W sumie niemowle podobno sobie krzywdy zrobić nie da, ale ja i tak się denerwuję.
Na allegro nic ciekawego nie znalazłam, za to w PEPCO kupiłam śliniaczek z napisem Merry Christmas i czapeczkę mikołaja za 6.99
Teraz Julcia zasypia, bujana przez tatusia, to mam chwilkę dla siebie, ale padam na twarz także marzę żeby mała usneła na noc i ja też chcę iść. Tylko znając mojego pecha to uśnie na 40 min i wstanie radosna skora do zabawy i zasnie ok 23.
Coś jeszcze miałam napisać, aaaa już wiem, wczoraj Julka o mało a połknęła by smoczek:szok::szok::szok: wpakowała sobie plastikiem do buźki tak głęboko ze tylko sama guma z buzi wystawała, tak się rozpłakała masakra a ja z nią. Przeraziłam się nie na żarty, musialam go jej w buźce przekręcic (z zablokował sie między dziąsęłkami) zeby wyjąć. Smok tt, uspkajający bez uchwytu ale chyba w pon pójdę kupić jakiś z uchwytem.
Tatuś ma jutro w nocy pełnić wartę przy Julce, ciekawe jak mu pójdzie:-D

Beata nie stresuj sie moja niunia to dopiero nie jadek
7-cycy z 5 min
9-cycy 2 min
12-herb.ulatw trawienie 25ml
15-cycy 5 min
18-cycy 3 min
20-butelka z mlekiem 150ml i czasem cycy zeby zasnela

jesli chodzi o sloiczki to gora 2 lyzeczki bo zaciska dziasla i nie wloze zreszto krzywi sie i podbija ja wiec co bede zmuszac

Boje sie ze malo je ale skubanica przybiera ladnie na wadze i wazy juz 7300g podwoila wage wiec chyba nie mam co sie martwic tylko musze sie przyzwyczaic ze moja córunia wyrasta juz z cyca:-(
A ja mam ogolnie stresa czy nie jest glodna i jeszcze te kupy co 6-10 dni

pozdrawiam Mikołaki:-):-):-):-)

Witam wszystkich Mikołajkowo :-D

Justysia może być od Elvisa. To jedyny gwiazdor jakiego znalazłam wśród "kontaktów" lub ewentualnie "Tomka, Emilki, Tobika lub Piotrka" (dla nie wtajemniczonych, jest taka bajka "Tomek i przyjaciele" o gadających lokomotywach, któe mają takie buźki podobne do tych emotikonek :tak: i mojemu Tomkowi też się z tym kojarzą)

Miłego dzionka życzę :-)

Ja również witam się niedzielnie i mikołajkowo:-):-):-)
imprezka jedna za nami, mała była grzeczniutka:-D:-D:-D

dziewczyny powiedzcie ile wasze małuchy śpią w ciągu dnia, bo moja kiedyś potrfiła jednorazowo zrobić sobie drzemke nawet do 3-4 godzin, a teraz chyba od środy śpi bardzo mało, przez cały dzień może ok 1,5 godziny, a wczoraj to miała tylko dwie drzemki po 25-30 min,

Justysia ja nie szukałam jeszcze bo nie miałam czasu, miałam nadzieję, że beata26 coś znajdzie, a tak a propo to Monia dostała w spadku po swojej kuzynce śliczną czerwoną welurową sukieneczkę z białymi kwiatkami więc jak dokupię jej czapeczkę mikołaja to będzie wyglądała jak pani mikołajowa, tylko jak na razie jest ona jeszcze trochę za duża, ale może do świąt mała jeszcze trochę podrośnie i
nie będzie widać, ze jest za duża:-D:-D:-D
miłego dzionka życzę, idę w końcu śniadanie zrobić bo na mojego M. się dzisiaj chyba nie doczekam, bo wrócił wczoraj z imrezki w stanie upojenia alkocholowego taki dosyć wesolutki:tak::tak::tak::tak: i dziś pewnie do 12 z wyrka nie wylezie, zajrzę do was jeszcze wieczorkiem jak wrócimy już z dzisiejszych wojaży:-):-):-)

wesołych mikołajek:-):-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• IMG_5528.jpg
    IMG_5528.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_4414.jpg
    IMG_4414.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Witajcie :) Wasza Francuzeczka żyje i ma się dobrze!! :laugh2::laugh2::laugh2:Wczoraj nie miałam kompletenie czasu, mąż wrócił o 4 rano, oczywiscie nie poszłąm spać do tej pory oglądałam Friendsów. Potem dużo rozmawialiśmy....... heheh A:cool2::cool2: wczoraj byliśmy zobaczyć nową kuzynke Filipka, Roksankę, która ma zaledwie tydzien i kilka dni, taka mała kruszynka. A dziś i jutro mamy gości,to czasu nie bede mieć.
No to pa A szczęśliwych Mikołajek,:-):-):-):-):-):-) Dużo prezentów!!

A TO ZNALAZŁAM PRZEZ PRZYPADEK, MOŻE SIĘ PRZYDA
Żołnierze! W nocy rozpoczeła się misja "MIKOŁAJ". Misja ta jest cyklicznie powtarzana, więc nie będe tłumaczyć oczywistości. Jednakowoż, zawsze pojawiają się pewne nieścisłości i kłopoty. Stąd, na odgórną prośbę Generalicji zamieszczam krótki poradnik! Uwaga! Nie będe powtarzać!

1. Sytuacja "A cóż to, qwa, jest"- zwana niechcianym prezentem. W celu nie spłoszenia darczyńcy (aby w przyszłym roku znów nas odwiedził), posługujemy się zagrywkami dyplomatycznymi:
a)Jaki/ Jakie piękne! Idealnie będzie pasowac do naszego schowka na strychu/piwnicy/pod schodami/ w garażu/ domu teściowej*
b) O ja! Zawsze o takim marzyłam! Zawsze chciałam mieć własny turbo dezintegrator podprzestrzenny z nuklearnymi bateriami (prezent niewiadomego przeznaczenia)
c) Dziękuję ślicznie. Oczywiście, że mi się podoba prezent. To takie miłe, że o mnie Mamo pomyślałaś. Spójrz Kochanie, co Twoja Mama mi podarowała! (staramy się slowo Mama wyraźnie powiedzieć z dużej litery!)

2. Sytuacja "Nosz, dałam Ci to w zeszłym roku"
Poradnik nie przewiduje zadawania się Żołnierek z Bezmózgami, którzy wręczają ofiarowany im wcześniej prezent

3. Sytuacja "Ja Ci, qwa, dałam prezent za 100 zł, a Ty mi kubek z Biedronki?"- kryptonim "Sknera"
a) Jaki śliczny! Czyli już widziałaś/widziałeś nową gazetkę z promocjami w Biedronce!?
b) Jaki fajny! Akurat stłukł mi się kubek na szczotki do mycia naczyń! Będzie, jak znalazł!
c) Dziękuję ślicznie. Oczywiście, że mi się podoba prezent. To takie miłe, że o mnie Mamo pomyślałaś. Spójrz Kochanie, co Twoja Mama mi podarowała! (staramy się slowo Mama wyraźnie powiedzieć z dużej litery!)

4. Sytuacja "Gdzie, qwa, na Mikołaja bez prezentów?!
Jest tylko jedna opcja:
Ale i tak dziękuję ślicznie. Oczywiście, że się nie gniewam, że tylko ja nie dostałam prezentu. To i tak miłe, że o mnie Mamo pomyślałaś. Och Kochanie, spójrz, co Twoja Mama podarowała wszystkim dookoła! Jaka ona kochana! (staramy się slowo Mama wyraźnie powiedzieć z dużej litery!)

Żołnierki! Bogatego Mikołaja dla Was i Waszych pociech!

Ostatnia edycja:
Do góry