reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witajcie
Daisy ślicznie wygląda w stroju mikołaja:-):-) jak prawdziwy.
Ja kolejny weekend sama, bo mój w szkole, a u mamy znowu choroba teraz wszyscy grypę żołądkową maja.
Wczoraj pierwszy raz od 15-tu miesięcy drinkowałam z mężem, fajnie było, tylko szybko mnie to ululało:-) Mały śpi ładnie na butelce wstaje tylko koło 2:30 na jedzonko i dopiero potem rano 6-7h:-):-):-):-) Czasem wstaje, żeby podać smoczka, ale to szczegół bo nawet nie kojarze ile razy bo chyba śpię robiąc to.

adudz mój śpi też trochę mniej, ale śpi na spacerze ok 1,5h i 2h koło14-tej (wcześniej potrafił spać 3-3.5h). Ale patrząc na noc to i tak super:-) Ja właśnie na kręgosłup kupiłam nowe łóżko i materac, żeby się fajnie spało, bo w szpitalu mnie nie bolał i stwierdziłam, że to nasz stary materac jest już na śmieci, a przy okazji będzie większe:-)

beata faktycznie wydaje się mało, ale może to przez te dodatkowe pokarmy, nie wiem jak wpływają bo jeszcze nie daje.Mój je książkowo 6x150ml.i czasem
wydaje się, że mu jeszcze mało.
No nic uciekam na krótki spacer bo brzydko dziś.

justysia smutno bez dmuchawca no nie?

maylah :-D:-D:-Dfajne i dyplomatyczne:-D

Ostatnia edycja:
reklama
witam
dziewczyny dziekuje za zyczonka imieninowe.
wiecie moje dziecko chyba jakies odwrotne jest ostatnio jak byla pelnia to spal smacznie calutka noc a teraz znowu ok.3 budzi sie:-)
my juz dzsiaj po spacerze, jaka paskudna pogoda tak pochmurno, czekamy na tatusia, wkoncu wraca od mamusi:-D.
daisy26 i beata26 jejku dziewczyny jak wasze maleństwa malo jedza, w porownaniu to moj glodomorek jest no i wazy juz 8 kg.
3 z 5 minut cyca
6.30- 180 ml modyfikowanego
9.30- 100 ml kaszki
14.30- obiadek
17. z 10 minut cyca
19- deserek
21.30- 180 ml modyfikowanego
adudz moj Oskar w dzien spi od 10-14.30 a pozniej ma jeszcze 2 drzemki po 45 minut, no i o 21.30 idzie juz spac.
milego mikolajkowego dzionka jeszcze zycze

witam się dziś ponownie, tym razem wieczorową porą

jakie tu dziś pustki, widać że weekend
miłego wieczorku życzę:-)

Oj pustki pustki

Ale i tak się witam :tak::tak::tak::tak: Mała śpi (po 1,5 godz usypianiu :no:) Ale zaczełam o 19.30 to skończyłam o 21. Teraz chwila wolnego, to zaglądam, a tu puściutko :-):-) Ale wiem że straż nocna niedługo nadejdzie :-D:-D
Mąż też śpi, jakieś choróbsko go rozkłada :no::no:

daisy26 śliczny Mikołajek :tak:

maylah Bardzo fajne (ciekawe, skąd ja to znam? :rolleyes:)

adudz82 U nas jest to samo.

To miłej nocki życzę i czekam na jakiś odzew z drugiej strony...:-D

Pierwsze co ,to dla

STASIAZ OKAZJI 4URODZINEK SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ,DUŻO ZABAWEK A PRZEDEWSZYSTKIM DUUUŻO ZDRÓWKA I NIGDE WIĘCEJ SZPITALI !!!

U nas dzień pełen wrażeń ,KAROLEK zasnął.TYLE paczek!!!:-D
I Mikołaj pod poduszka zostawił prezent ,jak go zobaczyl to bał si dotknąć go ,niewiedział czy ma go wziąść ,heehee
.No i cały dzień na słodkim ,nawet obiadu nie zjadł,ale Mikołaj raz w roku ,niech ma!!
Ja też zaraz spadam spać ,Julek śpi ,ale niewiadomo co w nocy.Wczoraj sie wyspał w dzień i w nocy nie chciał!!
A ja padam jokoś dzis ,choć niewiem od czego!!

Wogóle jakoś cicho na forum przez dwa dni,ale sie niedziwie ,każdy woli z rodzinką!!!:tak::tak::tak:

WIĘĆ MÓWIE.....
ALOCHA !!!
I ŻYCZĘ......
DOBRANOC !!!

Dzien doberek!

Jakie pustki przez weekend, nawet wartownicy spali :-) Moje najukochansze dziecko za to nawet nie mysli o spaniu i od 4 juz spiewa :-D Poszedl spac o 21:30 o 23 mleczko i o 3 znowu. Moj maly spioszek... Wczoraj bylam tak padnieta po calym tygodniu ze jak poszlam sie zrelaksowac do wanny to w niej usnelam :-D:zawstydzona/y:

adudz82 mi teraz maly zazwyczaj spi do 6, chodzi spac ok 22:30, przez dzien spi jakies 2,5-3 godzin podzielone na 3-4 drzemki.

daisy sliczna mialas Mikolajke, z pewnoscia dostaliscie duzo prezentow bo Mikolaj nie mogl takiej slicznotki nie odwiedzic :-)

maylah bardzo dyplomatyczne :tak:

niuta3 wszystkiego najlepszego dla malego solenizanta!!!

Cześć Dziewczynki.Wysłałam kilku Z was zaproszenia na NK ale proszę o istrukcję jak wrzucic tu swój profil.Kurcze nie mam czasu poczytać co tu naprodukowałyście:wściekła/y:A taką mam ochotę "pogadać" Uciekam bo Mała marudzi.Pomóżcie mi z tą Naszą Klasą.Dzięki pa pa

reklama
Do góry