Witam w ten sloneczny poranek
Olcia - rowniez polecam jabluszka (zwlaszcza na czczo) i
suszone sliwki - na mnie dzialaja cuda a mialam zaparcia bo jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to jeszcze palenie rzucilam wiec mialam mega problem
. O dczasu jak zjadam 2-3 jablka dziennie i co drugi dzien kilka sliwek to jest miodzio
Ja podobnie jak Goteczka nie jem miesa (mam super wyniki) wiec pewnie tez warzywka, ciemne pieczywo i duuuuzo (2l dziennie) mineralnej wody robi swoje. Co do ruchow dziecka to zacznij sie martwic jak bedziesz w 22 tygodniu - teraz Twoj skarb nie ma ochoty Cie raczyc kopniakami pod zebra
I pamietaj ze pierwsze ruchy to nie sa spektakularne kopniaczki- po prostu czujesz motylki w brzuchu, cos ci sie kokosi pod zebrami - delikatnie ale jednak czuc ze to "zyjatko" a nie jelita
Goteczka - gratuluje przespanej nocy
Teraz juz bedzie dobrze - po kazdej burzy wychodzi slonce, po kazdej zimie wiosna a po kazdej bezsennej nocy upragniony sen
Stopi,bea - no wlasnie, po co amnio? Ups, chyba ze to zbyt osobiste pytanie
Widze ze sie laseczki na forum martwia ze maja tylko krew i usg. Ja mam jeszcze usg genetyczne ale glownie dlatego ze jest z 3 i 4D plus nagrywane na dvd wiec super pamietka
Wszystkim zamartwiajacym sie proponuje programowanie umyslu (to co AsiaJan robi bardziej po ludzki ;-) - kladziemy sie wygodnie na chwilke, zamykamy oczy, bierzemy gleboki oddech nosem do przepony (brzuszek sie unosi) i powtarzamy w myslach lub na glos - mam cudowne, zdrowe dziecko, ktore urodzi sie w terminie i bedzie moim najwiekszym szczesciem, bedzie zdrowe, madre, grzeczne, bystre i wynajdzie szczepionke na raka!
Mozna dodac co tam jeszcze chcecie - ale trzeba to robic minimu mraz dziennie az do porodu - satysfakcja gwarantowana :-)
Milego dnia wszystkim pieknym , madrym i seksownym mamusiom!!!