reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Goteczko ja tez gratuluje rozmiarów synusia. Jak już wcześniej pisałam same Pudzianki Juniorki się nam szykują:-):-):-):-)
Ciekawe ile moja Gwiazda waży? Oby nie odziedziczyła tuszy po mamie, bo będzie jedną wielką bombką. A ja bym chciała laseczkę, żeby łamała męskie serca:-):-):-):-)

reklama
beata1973 - ciesze się bardzo, ze wszystko skonczyło sie dobrze - 13-tego piatek okazał sie szczesliwy dla Ciebie i bobaska :tak:gratulacje zawodowej akcji !!! :-) Zycze duzoooo zdrowkeczka :-)

P.s czy to ten słynny dzik z Tarchomina??

Dziękuję ślicznie za ściskanie kciuków i też przesyłam transporcik zdrówka i radości dla Ciebie i maleństwa :tak::-) dzięki bogu ten dziczek z Tarchomina to nie nasz ;-) ja mieszkam na Bielanach , nasza bida przyszła z nad wisły jak zaczeli wycinać drzewa pod nowy most ... jedyne co straszne, że on/ona nie ucieka przed ludzmi ...

Goteczka transporcik zdrówka w Twoją stronkę leci z dużym buziaczkiem :tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:)

Od jakiegos czasu poszukuje fajnego forum i oto przypadkiem trafilam tutaj:-). Chetnie sie tu zadomowie jesli macie jeszcze miejsce na nowa mamuske.

Mam na Asia i to bedzie moj drugi dzidzius, termin mam na 23 lipca. Pierwszy "dzidzius" ma na imie Alex i niedawno skonczyl 2 latka, wiec tym razem pocichutku licze na coreczke, no ale wiadomo, wszystko sie jeszcze okaze;-)

Na razie chcialam sie przywitac i troche zapoznac z tym forum, mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona:-)

Trzymajcie sie, pa

Wiatjcie Kochane walentynkowo
Wpadlam sie przywitac,bo zaraz zmykam do pracy:-(
Zycze Wam w tym dzisiejszym dniu jak najwiecej MILOSCI,a tymi z Was,ktore niestety zostaja same,bede mocno myslami i serduszkiem,trzymajcie sie cieplutko
Witam nowe lipcóweczki i pozdrawiam serdecznie
MILEGO DNIA KOBITKI

Witam sie z wami walentynkowo zycze wam DUŻO miłości i spełnienia marzeń z waszymi facetami i dzidziusiami
Jestem strasznie nie wyspana ta noc byla koszmarna przewracałam sie z boku na bok
teraz zmykam robić sniadanko dla mnie i coreczki

cześć dziewczyny i miłych walentynek!!...my w tym roku mamy w sobie więcej miłości niz zwykle no bo mamy dwa serduszka...więc miłych wieczorów:)...mój M obudził mnie rano wręczając torcik smietankowy w kształcie serduszka, szczerze mówiąc mógłby mnie tak budzic codziennie. Niestety teraz juz zwinął żagle na uczelnie a ja wracam do rzeczywistosci i bede powolutku brała się za sprzatanie. U nas na południu snieg nie przedstaje padać. Choc widoki przez okno fajne to ja juz tęsknię za wiosną. Spacerkami. Słońcem.Pozdrawiam wszystkich i biore się do roboty.

Witajcie Lipcoweczkich

Happy Valentines day!!!!;-);-);-)

beata1973 - mi kisegowa z pracy ok. 3tyg temu opowiadała o dziku, który zadomowil sie na Tarchominie ;-) Ale dzik na Bielanach - szok!!:szok: Ja tez mieszkam na Bielanach, wiec widzę, że trzeba uwazac na niechcianego goscia przed domem - dzika !!! hehehe,

Goteczko - jak najwiecej zdrówka zyczę!!!

I witam Wszystkie Nowe Mamusie :-D

Buziaki!!!

reklama
Do góry