reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Goteczko ja tez gratuluje rozmiarów synusia. Jak już wcześniej pisałam same Pudzianki Juniorki się nam szykują:-):-):-):-)
Ciekawe ile moja Gwiazda waży? Oby nie odziedziczyła tuszy po mamie, bo będzie jedną wielką bombką. A ja bym chciała laseczkę, żeby łamała męskie serca:-):-):-):-)

reklama
beata1973 - ciesze się bardzo, ze wszystko skonczyło sie dobrze - 13-tego piatek okazał sie szczesliwy dla Ciebie i bobaska :tak:gratulacje zawodowej akcji !!! :-) Zycze duzoooo zdrowkeczka :-)

P.s czy to ten słynny dzik z Tarchomina??

Dziękuję ślicznie za ściskanie kciuków i też przesyłam transporcik zdrówka i radości dla Ciebie i maleństwa :tak::-) dzięki bogu ten dziczek z Tarchomina to nie nasz ;-) ja mieszkam na Bielanach , nasza bida przyszła z nad wisły jak zaczeli wycinać drzewa pod nowy most ... jedyne co straszne, że on/ona nie ucieka przed ludzmi ...

Goteczka transporcik zdrówka w Twoją stronkę leci z dużym buziaczkiem :tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:)

Od jakiegos czasu poszukuje fajnego forum i oto przypadkiem trafilam tutaj:-). Chetnie sie tu zadomowie jesli macie jeszcze miejsce na nowa mamuske.

Mam na Asia i to bedzie moj drugi dzidzius, termin mam na 23 lipca. Pierwszy "dzidzius" ma na imie Alex i niedawno skonczyl 2 latka, wiec tym razem pocichutku licze na coreczke, no ale wiadomo, wszystko sie jeszcze okaze;-)

Na razie chcialam sie przywitac i troche zapoznac z tym forum, mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona:-)

Trzymajcie sie, pa

Wiatjcie Kochane walentynkowo
Wpadlam sie przywitac,bo zaraz zmykam do pracy:-(
Zycze Wam w tym dzisiejszym dniu jak najwiecej MILOSCI,a tymi z Was,ktore niestety zostaja same,bede mocno myslami i serduszkiem,trzymajcie sie cieplutko
Witam nowe lipcóweczki i pozdrawiam serdecznie
MILEGO DNIA KOBITKI

Witam sie z wami walentynkowo zycze wam DUŻO miłości i spełnienia marzeń z waszymi facetami i dzidziusiami
Jestem strasznie nie wyspana ta noc byla koszmarna przewracałam sie z boku na bok
teraz zmykam robić sniadanko dla mnie i coreczki

cześć dziewczyny i miłych walentynek!!...my w tym roku mamy w sobie więcej miłości niz zwykle no bo mamy dwa serduszka...więc miłych wieczorów:)...mój M obudził mnie rano wręczając torcik smietankowy w kształcie serduszka, szczerze mówiąc mógłby mnie tak budzic codziennie. Niestety teraz juz zwinął żagle na uczelnie a ja wracam do rzeczywistosci i bede powolutku brała się za sprzatanie. U nas na południu snieg nie przedstaje padać. Choc widoki przez okno fajne to ja juz tęsknię za wiosną. Spacerkami. Słońcem.Pozdrawiam wszystkich i biore się do roboty.

Witajcie Lipcoweczkich

Happy Valentines day!!!!;-);-);-)

beata1973 - mi kisegowa z pracy ok. 3tyg temu opowiadała o dziku, który zadomowil sie na Tarchominie ;-) Ale dzik na Bielanach - szok!!:szok: Ja tez mieszkam na Bielanach, wiec widzę, że trzeba uwazac na niechcianego goscia przed domem - dzika !!! hehehe,

Goteczko - jak najwiecej zdrówka zyczę!!!

I witam Wszystkie Nowe Mamusie :-D

Buziaki!!!

reklama
Do góry