reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witajcie Lipcóweczki Walentynkowo:happy:
Wpadłam się przywitać i życzyć wszystkim DUŻO DUŻO MIŁOŚCI
Ja pędzę na momencik do pracy i po drodze jakieś zakupki może.
fela_76 chyba z południa przywiało na północ zimę, bo dzis rano wstałam i biało wszędzie;-)
Pozdrwawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia:-D

reklama
Witam Was dzis wzystkie walentynkowo.
a najbardziej nasza nowa mamusie z takim samym terminem jak ja.
goteczko zdrowiej nam szybciutko.
ja dzis dzien z mezusiem spedzam, troszeczke spraw do zalatwienia jest i troche jezdzenia co w taka sniezna pogode nie jest wcale przyjemne. mam nadzieje ze choc wieczor spedzimy milo i romantycznie. choc sniadanko do lozeczka dzis mialam.
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. pa

szzxbc.jpg

Witam się z Wami Walentynkowo

I życzę bardzo miłosnego i spokojnego dzionka....

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie lipcóweczki :-) Dużo miłości i czułości Wam życzę :-)

Ja ostatnio szybko zasypiam bo praca i przeziębienie wykańcza. Myślałam że choć dzis pośpię i niestety od 6 oglądałam TV. Mój M wrócił po 9 z nocki z piękną długą różą. Zaskoczył mnie, spodziewałam się wieczorkiem prezentu. Niedługo go budzę pojedziemy na zakupki a wieczorkiem robi mi pyszną, romantyczną kolację. Już nie mogę się doczekać. Mógłby częściej gotować :-D

Mieszkano ogarnięte. Jestem w szoku że w walentynki wzięło mnie na sprzątanie :szok:

Jutro z moim M pojeżdzę nowym autkiem do tej pory chyba się bał a od dziś mamy AC :-D:-D:-D to mogę śmiało jeździć. Szczerze to muszę się przestawić z auta bez wspomagania itp na luksus jaki teraz mamy :-)

Pewnie dziś już nie zajrzę do was. Miłego dzionka i wiatm nowe mamusie :-)

Witam ,chciałam dołączyć do grona lipcoweczek choć w sumie plan jest na sam koniec lipca więc mogę o sierpień zahaczyć ale wolałabym w lipcu więc jestem tutaj:) mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona chociaz watek jest już pokazny:)
Mam 28 lat i jestem w pierwszej ciąży, wszystko więc jest nowe i dużo nauki przede mną ...

Witam Wszystkie laseczki WALENTYNKOWO !!!!!
Wpadłam się przywitać i życzę duuuuużżżżżoooo miłości i radości,wspaniałego wieczorku w ten niby zwykły dzień;-).

Trzymajcie się,papa.....

Witam dziewczynki "stare" i nowe.U mnie zima pełną gębą, widoki piękne ale i tak tęsknie za wiosną.Poza tym bez zmian nudy, nudy, nudy:-(

Witam sie i ja. Jak zwykle na końcu:-):-):-) Witam nowe mamuśki.
Ja oczywiście byłam na zakupach-obiecuje, że to były ostatnie w tym miesiącu więcej już nie będę. Na szczęście w tesco duża wyprzedać i kupiłam szlafrok, który juz dawno miałam chęć kupić. Zawsze kosztował 65 zł a ja wyrwałam za 45. No i Hani też trza było zrobić zakup. Trójpak bodziaków z disneya za 25 zł ale to już rozmiar troszkę wiekszy. Powoli robię jej zapasy. Walentynki.... no tak zapomniałam. Życzę dużo miłośći i wytrwałości z tymi naszymi Łosiami;-);-);-) (mam nadzieję, że żadna się nie gniewa za to określenie) Miłego popołudnia.

reklama
Do góry