reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Cześć,
jestem tu nowa i chciałam się przywitać. Jestem w 15.tygodniu ciąży i termin porodu mam wyznaczony na 25.lipca. To będzie moje pierwsze dziecko. Dlatego poszukuję wielu informacji na temat ciąży, porodu i.t.p. Tak trafiłam na to forum.
Chciałabym pozdrowić wszystkie lipcóweczki, a szczególnie te z Wrocławia.
alija

reklama
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE CIĘŻARÓWECZKI :-) MAMUSIE PRZYSZŁYCH LWIĄTEK :-) JESTEM PRZYSZŁĄ - LECIWĄ MAMUSIĄ . TO BĘDZIE MOJE PIERWSZE DZIDZI :zawstydzona/y: TERAZ NARAZIE MAM NA WYCHOWANIU DWA PSIACZKI KTÓRE KOCHAM BEZGRANICZNIE :zawstydzona/y: JAKO MAMUSIOWA EMERYTKA MAM DO WAS DUŻO PYTANEK W TYM NAJBARDZIEJ FRAPUJĄCE ... JAK OGRANICZYĆ APETYCIK, BO MOJE ŁAKOMSTWO SIĘGA ZENITU ... MALEŃSTWO DOTYCHCZASOWO WEDLE LEKARZY MA SIĘ DOBRZE. 11 LUTEGO ROBIĘ AMNOIPUNKCJĘ WIĘC BĘDĘ PROSIŁA O ŚCISKANIE KCIUKÓW . PRZESYŁAM WASZYM MALEŃSTWOM MOC BUZIACZKÓW, A WAM TYLKO DOBRYCH I SZCZĘŚLIWYCH CHWIL :-)

dzień doberek dziubeczki!

witam nowe mamuśki :-)

Kochanuś panorama tatr mnie rozwaliła, nie spotkałam się z równie malowniczym określeniem :-) tekst rewolucja!
Lorien trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że lekarze szybko coś zaradzą na te szmery i będą one miały nie groźny przebieg.
goteczko ja tez czułam bardzo wcześnie pierwsze ruchy a teraz nic, znowu cisza i to już od jakiegoś czasu. Albo ja tak przywaliłam z kg że dzidzia ma znowu dużo miejsca albo dowiem się w poniedziałek na USG jak podpytam gin.
Beata1973 skoro fasolka ma się dobrze to poco robisz amnio?
Natalia no to przyjeżdżaj, będę się miała na kim wyżyć ;-)
catch ja kiedyś taka nie byłam, jak to ujęła kochanuś "perfekcyjna pani domu", jakoś mi teraz hormony zwariowały, nie wiem - mąż się śmieje że wije gniazdko ale bez przesady, jak tak ma wyglądać kolejne pół roku to ja składam wypowiedzenie :-D

muszę dziś jechać do skarbówki... yyy

Witam się piątkowo :) wciąż z pracy :( - ale juz niedługo :)

alija beata witajcie :)

... jakos nie mam nic do napisania narazie i cos mi się nastrój popsuł, mam nadzieje, że to szybko minie.

Witam porannie...wlasciwie dla mnie ta godzina to ciemna noc, normalnie wstaje blizej 12,ale sklepy czekają;-) Niech mi ktoś zrobi śniadanko...

Matylda okłamałam Cie :-) wczoraj tak się zaczęłam przyglądać brzuszkowi i się okazało, że już mi się robi taka krecha...co prawda jeszcze bardzo blada, ale skoro mój szanowny przyszły M potwierdził jej istnienie, to chyba nie mam przywidzeń:-D

Anika powodzenia w skarbówce:)

co do ruchów to moja koleżanka która ma termina na maj dopiero niedawno w 20 tyg. poczuła jak się dzidziuś rusza - więc nie ma co się narazie martwić :)

Dzińdybry
Ze mnie dziś ktoś powietrze spuścił-zero energii:-(
Fela gratuluję ruchów u mnie nadal cisza

mamusiaM już kiedyś pytałam o tę listę lipcóweczek, gdzie jej szukać i czy wystarczy do Ciebie napisać żeby się tam znaleźć?
alija cześć :-) Myślę, że każda z nas ma mnóstwo pytań i wątpliwości, a tu znajdziesz dużo wsparcia
beata1973 no to jest nas dwie ja też już nie pierwszej młodości i też pierwsza ciąża:tak: Jeśli chodzi o apetyt to nie będę się odzywać bo żrę jak smok i tyję błyskawicznie.Kciuki oczywiście ściskam za inne dziewczynki także
lorien będzie dobrze nic się nie martw.Ja też muszę do kardiologa, bo mi serce skacze jak szalone

Dzień dobry:-):-)

Pierwszy raz nie miałam aż tak dużo do przeczytania:-) Rozleniwyiłyście się ostatnio;-):-D

Witam nowe mamusie:-) Miło, że do nas dołączyłyście:tak:

Kochanuś mi tą krechę jeszcze trochę z poprzedniej ciąży widac:tak: Ale u mnie wyglądała ona tak śmiesznie bo nie była prosta:szok:

Tymczasem spadam mężowi jakieś śniadanie zrobic bo pojechał do pracy ale już wraca:baffled: bo jakaś kursantka dopiero teraz lekcję odwołała:wściekła/y:
Miłego dnia, buziaki:-)

Witam.

Ja w sumie też nie wiem, co dziś Wam napisać, jeszcze jakiś czas temu - jak jechałam do pracy miałam sporo energii a teraz.... już myślę o końcu pracy i o weekendzie, dłuuuugim spanku, leniuchowanku....

olcia2009
, wystarczy, ze prześlesz mi prywatną wiadomość i ja dopiszę Cię do listy :-).

reklama
Witam.

Ja w sumie też nie wiem, co dziś Wam napisać, jeszcze jakiś czas temu - jak jechałam do pracy miałam sporo energii a teraz.... już myślę o końcu pracy i o weekendzie, dłuuuugim spanku, leniuchowanku....

olcia2009
, wystarczy, ze prześlesz mi prywatną wiadomość i ja dopiszę Cię do listy :-).

:-):-):-):-)

A ja idę do wanny...golenie, pelengi. balsamowanie eechhhhhhh dużo tego a mnie się tak nie chce

Do góry