reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Cześć,
jestem tu nowa i chciałam się przywitać. Jestem w 15.tygodniu ciąży i termin porodu mam wyznaczony na 25.lipca. To będzie moje pierwsze dziecko. Dlatego poszukuję wielu informacji na temat ciąży, porodu i.t.p. Tak trafiłam na to forum.
Chciałabym pozdrowić wszystkie lipcóweczki, a szczególnie te z Wrocławia.
alija

reklama
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE CIĘŻARÓWECZKI :-) MAMUSIE PRZYSZŁYCH LWIĄTEK :-) JESTEM PRZYSZŁĄ - LECIWĄ MAMUSIĄ . TO BĘDZIE MOJE PIERWSZE DZIDZI :zawstydzona/y: TERAZ NARAZIE MAM NA WYCHOWANIU DWA PSIACZKI KTÓRE KOCHAM BEZGRANICZNIE :zawstydzona/y: JAKO MAMUSIOWA EMERYTKA MAM DO WAS DUŻO PYTANEK W TYM NAJBARDZIEJ FRAPUJĄCE ... JAK OGRANICZYĆ APETYCIK, BO MOJE ŁAKOMSTWO SIĘGA ZENITU ... MALEŃSTWO DOTYCHCZASOWO WEDLE LEKARZY MA SIĘ DOBRZE. 11 LUTEGO ROBIĘ AMNOIPUNKCJĘ WIĘC BĘDĘ PROSIŁA O ŚCISKANIE KCIUKÓW . PRZESYŁAM WASZYM MALEŃSTWOM MOC BUZIACZKÓW, A WAM TYLKO DOBRYCH I SZCZĘŚLIWYCH CHWIL :-)

dzień doberek dziubeczki!

witam nowe mamuśki :-)

Kochanuś panorama tatr mnie rozwaliła, nie spotkałam się z równie malowniczym określeniem :-) tekst rewolucja!
Lorien trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że lekarze szybko coś zaradzą na te szmery i będą one miały nie groźny przebieg.
goteczko ja tez czułam bardzo wcześnie pierwsze ruchy a teraz nic, znowu cisza i to już od jakiegoś czasu. Albo ja tak przywaliłam z kg że dzidzia ma znowu dużo miejsca albo dowiem się w poniedziałek na USG jak podpytam gin.
Beata1973 skoro fasolka ma się dobrze to poco robisz amnio?
Natalia no to przyjeżdżaj, będę się miała na kim wyżyć ;-)
catch ja kiedyś taka nie byłam, jak to ujęła kochanuś "perfekcyjna pani domu", jakoś mi teraz hormony zwariowały, nie wiem - mąż się śmieje że wije gniazdko ale bez przesady, jak tak ma wyglądać kolejne pół roku to ja składam wypowiedzenie :-D

muszę dziś jechać do skarbówki... yyy

Witam się piątkowo :) wciąż z pracy :( - ale juz niedługo :)

alija beata witajcie :)

... jakos nie mam nic do napisania narazie i cos mi się nastrój popsuł, mam nadzieje, że to szybko minie.

Witam porannie...wlasciwie dla mnie ta godzina to ciemna noc, normalnie wstaje blizej 12,ale sklepy czekają;-) Niech mi ktoś zrobi śniadanko...

Matylda okłamałam Cie :-) wczoraj tak się zaczęłam przyglądać brzuszkowi i się okazało, że już mi się robi taka krecha...co prawda jeszcze bardzo blada, ale skoro mój szanowny przyszły M potwierdził jej istnienie, to chyba nie mam przywidzeń:-D

Anika powodzenia w skarbówce:)

co do ruchów to moja koleżanka która ma termina na maj dopiero niedawno w 20 tyg. poczuła jak się dzidziuś rusza - więc nie ma co się narazie martwić :)

Dzińdybry
Ze mnie dziś ktoś powietrze spuścił-zero energii:-(
Fela gratuluję ruchów u mnie nadal cisza

mamusiaM już kiedyś pytałam o tę listę lipcóweczek, gdzie jej szukać i czy wystarczy do Ciebie napisać żeby się tam znaleźć?
alija cześć :-) Myślę, że każda z nas ma mnóstwo pytań i wątpliwości, a tu znajdziesz dużo wsparcia
beata1973 no to jest nas dwie ja też już nie pierwszej młodości i też pierwsza ciąża:tak: Jeśli chodzi o apetyt to nie będę się odzywać bo żrę jak smok i tyję błyskawicznie.Kciuki oczywiście ściskam za inne dziewczynki także
lorien będzie dobrze nic się nie martw.Ja też muszę do kardiologa, bo mi serce skacze jak szalone

Dzień dobry:-):-)

Pierwszy raz nie miałam aż tak dużo do przeczytania:-) Rozleniwyiłyście się ostatnio;-):-D

Witam nowe mamusie:-) Miło, że do nas dołączyłyście:tak:

Kochanuś mi tą krechę jeszcze trochę z poprzedniej ciąży widac:tak: Ale u mnie wyglądała ona tak śmiesznie bo nie była prosta:szok:

Tymczasem spadam mężowi jakieś śniadanie zrobic bo pojechał do pracy ale już wraca:baffled: bo jakaś kursantka dopiero teraz lekcję odwołała:wściekła/y:
Miłego dnia, buziaki:-)

Witam.

Ja w sumie też nie wiem, co dziś Wam napisać, jeszcze jakiś czas temu - jak jechałam do pracy miałam sporo energii a teraz.... już myślę o końcu pracy i o weekendzie, dłuuuugim spanku, leniuchowanku....

olcia2009
, wystarczy, ze prześlesz mi prywatną wiadomość i ja dopiszę Cię do listy :-).

reklama
Witam.

Ja w sumie też nie wiem, co dziś Wam napisać, jeszcze jakiś czas temu - jak jechałam do pracy miałam sporo energii a teraz.... już myślę o końcu pracy i o weekendzie, dłuuuugim spanku, leniuchowanku....

olcia2009
, wystarczy, ze prześlesz mi prywatną wiadomość i ja dopiszę Cię do listy :-).

:-):-):-):-)

A ja idę do wanny...golenie, pelengi. balsamowanie eechhhhhhh dużo tego a mnie się tak nie chce

Do góry