reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

na bol glowy ja stosuje zimne oklady. leze i odpoczywam. nie mowie ze to zloty srodek, ale jesli nie mamy zamiaru faszerowac sie prochami lepsze to niz nic.
aha, ostatnio jak bylam chora to tez mnie potwornie bolala glowa (mysle ze to od zatok) mama-tesciowa kupila mi Amol. nacieralam sobie co jakis czas skronie i czolo, uchylilam lekko okno i mysle ze to pomoglo mi przetrwac.

reklama
Hej mamuski!!!!Pamietacie mnie jeszcze???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstyd sie przyznac ale niebyło mnie tutaj jakies dobre 1,5miesiaca:szok: przeprowadzka i egzaminy...spowodowały ze zapomniałąm o bozym swiecie a i dolegliwosci ciazowe trwały baaardzoo długo :-(no o nadrobieniu nie ma mowy hahahh:-D boze zapomniałam nawet jak suwaczek uruchonmic.Dla przypomnienia starym i nowym mamusiom termin mam na 4 lipca .Mieszkam w irlandii...to moj 18sty tydzien:-)
pozdrawiam wszystkich a teraz sobie troszke poczytam co u was :tak:

witam wszystkich ponownie ja tez przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam prawie 1,5 miesiaca zawsze jakies wymowki poprostu ostatnio dostalam takiego lenia i jest mi troszke juz powolij ciezko, w pracy bardzo zajety czas wszyscy wykorzystuja swoje ubezpieczenia zdrowotne to tez pochlaniacz czasu a tak pozatym przypomne : jestem w 18 tygodniu ciazy mam termin na 3 lipca, baby sie rozwija dobrze rosnie i zaczyna juz sie mocno ruszac pozdrawiam wsztystkie mamusie :-)

witam wszystkich
...moje maleństwo właśnie po raz pierwszy solidnie dało o sobie znać. To nawet nie był kopniak tylko niezły fikołek, aż się serce raduje:)

Fela gratuluje kopniaka i zazdroszcze :-) ja juz sie nie moge doczekac, jedyne co teraz czuje i slysze to burczenie w brzuchu.

Witam wieczorową porą :-).

Rzadko mi się to zdarza, bo przewaznie późno ląduję w domku po pracy i zakupach, potem obiadek do zrobienia, a później to już najchętniej łóżeczko i spanko ;-). Dziś jednak zakupów po pracy nie było, obiadek ugotowany wczoraj (dziś tylko odgrzałam), drzemka poobiednia właśnie się skończyła, aaa i mąż wybył z domku i mogę skorzystać z Jego laptopa :-).

Muszę Wam się do czegoś przyznać. Dziś zgrzeszyłam !!! Pierwszy raz od kiedy dowiedziałam się, ze jestem w ciąży, wypiłam kawkę !!! Tak strasznie mnie muliło w pracy, popatrzyłam sobie na te cudne napoje, które serwujecie tu na forum i zachciało mi się takiej cappucino lub latte z pianką !!! Powiedziałam o tym koleżance z pracy a ta biegem poleciała do kawiarni obok i przyniosła mi takie cudo :tak:. Więcej w tym mleka było niż kawy ale zawsze :-).

Magudska - mam nadzieję,że już się lepiej czujesz.

kasiakom - ja też mam problemy ze znalezieniem odpowiedniej pozycji do spania :baffled:.

Nowe mamuśki i te, które baaaardzo dawno tu nie zaglądały !!! Czekam na prywatne wiadomości od Was, z terminami porodów (wg OM i USG), wieści odnosnie płci Waszych maluszków - w celu uzupełnienia LISTY LIPCÓWECZEK 2009 :-D:-D:-D.

Ostatnia edycja:
Fela ale suuuper! Już coraz częściej na naszym forum pojawiają się takie cudowne nowiny - więc może niedługo i mnie to spotka (???) :)

Monia i Ela witajcie z powrotem :)

Mamusia ja pije kawę prawie codziennie - oczywiście rozpuszczalną, słabą i z mleczkiem, ale jednak zawsze :)

reklama
no to ja zaczynam się trochę martwić - u mnie już 18,5 tygodnia a kopniaczków nie czuję?! :-( - jedynie od czasu do czasu 'bulgotki' i 'motylki' i ...nic poza tym:-(...
a u Was już w 15 tygodniu?!?

Do góry