reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam

Dziś mój mały ma wielki dzień ma w przedszkolu dzień babci i dziadka. Pani kazała sie ubrać elegancko to małego wystroiłam w garnitur :-). Jak mały wszedł wszystkie panie były pod wrażeniem. Mam nadzieję że moja mam aparat weźmie to mu kilka fotek pstryknie :laugh2:

Anika_79 - zdrowia dla synka życzę :-)

AsiaJan- fotka niezła :tak:;-)

Magduska - wypij kawkę może humor sie poprawi, ja właśnie muszę iśc po cichaczu zrobic kawkę małą bo mój m starsznie rzyczy jak piję kawę:-p.

Ja dziś mam dobry humor szkoda tylo ze ten deszcz pada tak brzydko jest ale za to na plusie temperatura. Ja chcę już wiosny :-p
i słońca
.

Ooooo ja już dziś 17 tydz na suwaczku ale szybko czas leci :laugh2::eek:

reklama
goteczko brawa za spaniowy sukces!
magduś kawusia leci! podstawiaj kubełek bo się rozleje ;-) przeganiamy kaszel precz
Izabell ja tez mam nadzieję że Twoja mama weźmie aparat, taki występ to ogromne wrażenia dla obojga. Moja mama na bank by się spłakała (ja pewnie też)

jak się w końcu dodzwoniłam do przychodni to mi powiedziała ze juz nie rejestrują bo miejsc nie ma :no:

Witam mamusie;) To ja poproszę o herbatkę, najlepiej jakąś ziołową:) Stresująca noc za mną, okropny sen a teraz jeszcze mnie mdłości mecza...grrr...chyba wroce do łózka;)
Wam życzę miłego dnia i zdrówka dla dzieciaczków!

goteczko brawa za spaniowy sukces!
magduś kawusia leci! podstawiaj kubełek bo się rozleje ;-) przeganiamy kaszel precz
Izabell ja tez mam nadzieję że Twoja mama weźmie aparat, taki występ to ogromne wrażenia dla obojga. Moja mama na bank by się spłakała (ja pewnie też)

jak się w końcu dodzwoniłam do przychodni to mi powiedziała ze juz nie rejestrują bo miejsc nie ma :no:
to chyba jakas epidemia jest bo ja wczoraj byłam w przychodni i duzo ludzi było chorych
dziwne że o 9 i juz nierejestrują :baffled:.
to może idź po południu u mnie np w przychodni są dyzury i 2 godz siedzi jakiś lekarz

oki lece sie szykowac poźniej w padnę ;-)

ale miałam koszmarny wieczór i noc, wczoraj po południu zaczynałam się źle czuć a potem było już tylko gorzej, raz zimno raz gorąco, byłam słaba i śpiąca, głowa mnie zaczynała boleć a wieczorem myślałam że mi ją rozwali i coś żołądek mi szwankuje, całą noc się przewracam i budziłam co chwilę, było mi niedobrze i głowa mi pękała, teraz juz jest lepiej ale żołądek nie pracuje jak powinien, mam nadzieję że mi przejdzie i nie będzie pawików:baffled:
nie wiem czy w ciąży można coś brać na żołądek, ale raczej nie...
Asia
fajna fotka:-)
u nas nie ma takich zwyczajów, ale może to i lepiej;-)
ale moje wesele minęło szybciutko za szybko, pamietam że już nikogo nie było a mój mąż zaczął pić wódkę z gościem z orkiestry i upili się niemiłosiernie a rano było koszmar:-D nigdy nie widziałam żeby on tak cierpiał:-p

Valija
super że krwiak się wchłonął, teraz będzie już tylko lepiej:-)
Eska
dobrze że wszystko się skończyło na strachu
Anika
życzę zdrówka dla was obojga

Izabell zadzwonię o 13-tej jak przyjdzie moja lekarz, może Nas przyjmie jak osobiście poproszę bo babka w rejestracji miała wyraźnie dość pacjentów, nawet na jutro nie chciała Nas zapisać. Tymczasem dałam mu kolejną dawkę Bioaronu, teraz siedzi mi na kolanach i je parówkę (a ja trenuję pisanie jedną ręką :-D)

Ciężko nadrobić kochane cioteczki.
U mnie przeziębieniowo strasznie. Z nosa leci jak z kranu. na szczęście temperatury nie mam, więc jakoś się kulam..

Herbatkujecie tutaj, aż miło, zaraz pójdę za Waszym przykładem i łyknę jakiegoś napoju.

Wszyscy chorują, aż strach z domu wychodzić;)
Robaczku,Lorien wracać szybko do zdrówka!
A na żołądek w ciązy to chyba tylko herbatka miętowa.
Jeśli to problemy od jedzenia,podobno nieduża ilość coli też pomaga;-)

czesc dziewczynki.
tez macie taka paskudna pogode za oknem???
u mnie jaka pogoda takie i samopoczucie. kiepsko dzis.
w przyszly wtorek mam wizyte u gina i zaczynam juz panikowac. boje sie ze znow bedzie cos nie tak i nie moge przestac myslec o tym. nawet w nocy sniła mi sie wizyta u mojego gina. nie wiem tylko dlaczego we snie mylam u niego w gabinecie okna, a były strasznie brudne. dziwne te sny.
Anika i Lorien trzymajcie sie cieplutko. zycze zdrówka....

reklama
witam sie i ja w ten mroczyyy czwartek:-(
zdrowka dziewczyny dla was i maluszkow:tak:;-)
ja dopijam moja herbatke i mykam juz do pracy:baffled:
trzymjcie sie cieplutko:-D:-D

Do góry