reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

dziękuję.
A co do żołądków, to kochanus ma rację - cola odgazowana nawet dla maluszka na problemy z żołądkiem to super sprawa.

Pogoda u mnie też kiepska. Z nieba leci coś pomiędzy deszczem, a śniegiem :baffled:

reklama
Ufff... przeczytałam :-). Tyle się nowych stron z postami pokazało od wczorajszego popołudnia :-). Przez to długaśnie czytanie pewnie nie napiszę wszystkiego co chciałam ;-).

Widzę, że temat wesel się pojawił. ja przede wszystkim trzymam kciuki za Ciebie kochanus, aby wszystko z weselem wypaliło :-). Na pewno będzie to piękny dzień :-).

Mnie tez czeka trochę ślubów w tym roku. W maju, lipcu i październik i idziemy z M do znajomych ale tylko pod kościółek. W sierpniu natomiast będzie ślub i wesele naszych przyjaciół i mam nadzieję, że się troszkę pobawimy (zwłaszcza, że u nich będzie grał ten sam zespół muzyczny, co u nas, a byli naprawdę świetni). Maluszek będzie miał z 1-1,5 mies więc chyba damy radę. Wesele jest 5 min drogi autkiem od naszego domku, więc najpierw zabierzemy dzidzię na wesele a jak przyjdzie pora kąpania, to wrócimy do domku, wykąpiemy, położymy spać i koło łóżeczka posadzimy babcię :-). Mleczko albo odciągnę i zostawię w butelce, albo co jakiś czas podjadę na karmienie. Taki jest plan, tylko babcia jeszcze go nie zna ;-).

Czeeee

Kawka wypita, śniadanie zjedzone, pora ponadrabiać BB:tak:;-)

Anika my to chyba w jednym froncie pogodowym urzędujemy. U nas 2 stopnie na plusie i wstrętna, paskudna odwilż za oknem:eek:

Zdrówka dla wszystkich chorych- małych i dużych! :tak::tak:

Magduśka na smutki najlepszy kwaśny kiwin i dobra lekka książka :-D;-)

AsiaJan ale Cię przewieźli po weselu :szok::szok: Ja mimo wszystko chyba nie byłabym zadowolona jakby mnie tak ciepnęli na przyczepę z sianem jak co najmniej Jagnę Borynową:-D:-D:-p:-p:-p

Obudziłam się i ja. Całą noc bolał mnie jak by lewy jajnik ale to pewnie te więzadła macicy i nie mogłam nawet na tym boku leżeć. Coś mi tam pulsowało ale to nie ruchy. Zawsze wieczorem mój berbeć zaczyna konwersację z mamą. Dziewczyny chyba w nocy zgrzeszyłam..... jak w zeszłym tygodniu 2 dni pod rząd śniło mi się,że Dawid mnie zdradza to było super już myślałam, że myślami coś przyciągnę bo te syny były takie realistyczne. A dzisiaj to ja go zdradziłam i to całkiem poważnie, nawet był sex. A zdradziłam go z moja pierwszą szkolną miłością. Ale może mi się tak przyśniło, bo na początku tygodnia go widziałam. Ma takie samo auto jak my.Mam chyba jakieś wyrzuty? No ale to był tylko sen:-):-):-):-):-) Miłego dnia. Ja ogarnę chałupę i spadam do mojej siostry. Robimy kluchy z twarogiem mniam mniam:tak::tak::tak::tak:

Ja dziś na 1-zmianie w pracy, akurat jestem sama, więc komputer mój :-)
wreszcie;-)
O ciąży wiedzą już wszyscy. Szok, jak się szybko rozniosło. Powiedziałam tylko mojej przełożonej i szefowi. Wczoraj miałam wolne, a dziś już cały OSIR huczy. Trudno.

Ja dziś mam obiadek u teściowej, bo zajmuje się Emilką, więc mam z głowy. Wreszcie :-p

Obudziłam się i ja. Całą noc bolał mnie jak by lewy jajnik ale to pewnie te więzadła macicy i nie mogłam nawet na tym boku leżeć. Coś mi tam pulsowało ale to nie ruchy. Zawsze wieczorem mój berbeć zaczyna konwersację z mamą. Dziewczyny chyba w nocy zgrzeszyłam..... jak w zeszłym tygodniu 2 dni pod rząd śniło mi się,że Dawid mnie zdradza to było super już myślałam, że myślami coś przyciągnę bo te syny były takie realistyczne. A dzisiaj to ja go zdradziłam i to całkiem poważnie, nawet był sex. A zdradziłam go z moja pierwszą szkolną miłością. Ale może mi się tak przyśniło, bo na początku tygodnia go widziałam. Ma takie samo auto jak my.Mam chyba jakieś wyrzuty? No ale to był tylko sen:-):-):-):-):-) Miłego dnia. Ja ogarnę chałupę i spadam do mojej siostry. Robimy kluchy z twarogiem mniam mniam:tak::tak::tak::tak:

Ja tez mam wrazenie, ze w czasie ciazy sny sa jakos bardziej realistyczne :szok:
Z mezem mamy jak narazie zakaz przytulanek (ciaza zagrozona), wiec to na to zwalalam moje namietne sny (wierzcie mi, w zyciu nie mialam takiego orgazmu jak we snie :-D) ale moze to co innego?
Czy poza AsiaJan, ktoras miala jeszcze takie dziwne sny podczas ciazy?:-)

Ostatnia edycja:
tak prawdę powiedziawszy jak mam ogromny natłok snów.
Są bardzo realistyczne i w większości straszne. Sny typu - apokalipsa, zagłada świata, itepe, są u mnie na porządku nocnym.

Sny erotyczne, jakich nie miałam od lat, też zdarzają się coraz częściej. Co ciekawe dotyczą mnie i męża, bez udziału osób trzecich, co skutkuje moim nadmiernym zainteresowaniem gdy mąż z pracy wróci, a córcia pójdzie spać. Dziwne to wszystko.

Witam u mnie tez tez kijowa pogoda a obiecalam malemu ze pojdziemy do kaczuszek i chyba nici z tego beda, bidulek bedzie zawiedziony...

Zdrowka dla chorowitkow malych i duzych

Kawusie tez popijam no i oczywiscie nadrabiam czytanie(jak zawsze:)))) Teo ma ostatnio faze na misia uszatka, wiec mam chwilke. Zmykam poczytac i zycze milego dzionka mimo tej wstretnej pogody.

Witam dziewczęta, ja dopiero co wstałam i sie wykąpałam, wczoraj poszlam spać po 2 i dzisiaj jestem lekko wczorajsza:-(

Anika proszę o herbatkę;-) ja mam zakaz picia kawy, mój mąż tego pilnuje, na początku bylo cięzko bo mam nisikie ciśnienie i zawsz kawusią z rana sobie je troche podbijałam, kupiłam nawet taka bezkofeinową, ale byla taka paskudna:baffled:, więc teraz tylko herbatka, ale M pilnuje też żeby nie była za mocna:-) no i oczywiście zdrówka życzę:-)

w ogole dla wszystkich chorowitych i prychajacych oraz ich zakatarzonych pociech szybkiego powrotu do zdrowia

sny erotycne jakoś mnie nie nawiedzają, z tym ze ja nie mam zakazu przytulanek;-) natomiast mam bardzo realistyczne sny, dziś śniło mi się, że chcieli budować na moim osiedlu jakies centrum handlowe i postanowili nas wywłaszczyć i dać w zamian jakieś inne mieskzanie, i wszyscy moi sąsiedzi się kłócili kto które dostanie, ale to które nam przypadlo w ogóle było mniejsze i brzydsze od naszego i na dodatek po mało słoneznej stronie:-:)-:)-( to nie był mily sen:-(

reklama
jednym słowem nasze mózgownice nami poniewierają w nocy jak chcą.
Moje sny często nie mają zakończenia, bo wcześniej sie obudzę, lub Emilka mnie budzi. To jest dopiero bezsensu, jak nie dowiaduję się co jest dalej.:sorry:

Do góry