reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Ja ciągle w zwykłych ciuchach:tak: I nie wiem czy mam się cieszyc czy płakac:-D

Fajnie, że u Lucy wszytsko ok:-) Myślałam oststnio o niej:-)

Ale mój Marcel dzisiaj miauczący jest:szok::szok::szok: o rany jak pomyślę, że jeszcze drugie dojdzie:-D:-D:-D Będę miała wesoło:sorry2::-D
Sylwia to pewnie przez ząbki, smarujesz mu dentinoxem albo innym żelem?
Ja na Twoim miejscu bym się cieszyła, że mieszczę się w zwykłych ciuchach, jest nadzieja, że nie będziesz wyglądać jak słoniątko w 9 m-cu. :-D

reklama
Całkem możliwe, że to przez zęby bo jedynka górna widac, że chce się przebic a nie może:-( Żele mam, na szczęscie pomagają:tak:

No niby się cieszę, że nie tyję ale ja bym chciała już miec ogromnyyyyy brzuchol:-D:-D Hehe ciekawe czy pod koniec ciązy będę gadac to samo:-p:-D

Ja także bym chciała mieć już brzuszek taki duży no ale i na niego przyjdzie czas.
Mój mały dosyć spokojnie przeszedł zabkowanie, ale wczoraj tak się strasznie zachowywała nie dowytrzymania był. A w czym była rzecz dziecka było zmęczone a dotego okropnie głodne. ehhhh siostra wzieła, odebrała go z przeczkola i nawet mu jeśc nie dala tylko mambe kupiła ale się na nią wkurzyłam :no:, a wie że nie cierpie jak dla dziecka kupuje sie słodycze a tym bardziej dla mego niejadka :blink:

A zapomniałam się po chwalić na początku w listopadzie pisałam o zabiegu małego dziś była ostatnia wizyta kontrolna i już wszystko ok. (mały miał usuwany 3 migdał). wiecie co za uważyłam że dziecko przestasło chorować ale jestem szczęśliwa :-D

Cześć babki!
No w końcu się przebiłam przez gąszcz zaległości.

sylwia.m mojej co prawda zęby nie idą, ale też ma dziś gorszy dzień:baffled: Marudzi bez powodu, jęczy, stęka, matkooo jak tu wytrzymać z nią do 20tej:nerd:

Chyba coś wisi w powietrzu bo ja też dziś jestem podwójnie rozkojarzona:eek:
Jak odwoziłam córkę do przedszkola to zatrzasnęłam sobie kluczyki w samochodzie i musiałam czekać aż małżowy dowiezie mi zapasowe.
Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Mam wrażenie, że w ogóle teraz nie myślę:eek:

Tak się zastanawiałam, jak sobie radzą te dziewczyny, które chodzą do pracy. Też bywacie nieprzytomne? Bo może ten problem to tylko mój problem?:sorry:

Jeśli chodzi o ubrania to ja też potrzebuję już nowych biustonoszy i koniecznie potrzebne mi są nowe spodnie:zawstydzona/y: Noszę jeszcze takie dżinsy, które mam z czasów kiedy byłam obfitsza ale i tak już się nie dopinam tylko używam gumki:confused2::confused2::confused2:

e mamo ja to mam wrazenie sie wrecz cofam. tez jestem rozkojarzona, ciezko zalapuje pewne informacje... moj m to czasem wrecz smieje sie ze mnie, bo takie glupoty gadam.
ale dzis to juz jakis szczyt.
a tez mam problemy ze stanikami. i szczerze mowiac ku uciesze mojego mezulka najlepiej sie teraz czuje bez... ale oczywiscie tylko chodze tak po domku.

Ja raz przez swoje rozkojarzenie zostawiłam w sklepie torebkę:szok::szok: Przymierzałam buty, spodobały mi się to wzięłam je pod pachę i poszłam dalej buszoawac po sklepie. Doszłam do kasy i się zorientowąłam, że nie mam torebki:szok: Rany zaczęłam latac, szukac (miałam troche kasy tam) i nie znalazłam:-( Już załamana miałam wracac do domu ale zobaczyłam, że pewna starsza pani idzie sobie z moją torebką:-) Poleciałam do niej, mówiła że szła właśnie do kasy ją zaniesc:sorry: Mówię Wam, miałam więcej szczęscia niż rozumu:wściekła/y::-D

e mamo ja to mam wrazenie sie wrecz cofam. tez jestem rozkojarzona, ciezko zalapuje pewne informacje... moj m to czasem wrecz smieje sie ze mnie, bo takie glupoty gadam.
ale dzis to juz jakis szczyt.
a tez mam problemy ze stanikami. i szczerze mowiac ku uciesze mojego mezulka najlepiej sie teraz czuje bez... ale oczywiscie tylko chodze tak po domku.

Ja raz przez swoje rozkojarzenie zostawiłam w sklepie torebkę:szok::szok: Przymierzałam buty, spodobały mi się to wzięłam je pod pachę i poszłam dalej buszoawac po sklepie. Doszłam do kasy i się zorientowąłam, że nie mam torebki:szok: Rany zaczęłam latac, szukac (miałam troche kasy tam) i nie znalazłam:-( Już załamana miałam wracac do domu ale zobaczyłam, że pewna starsza pani idzie sobie z moją torebką:-) Poleciałam do niej, mówiła że szła właśnie do kasy ją zaniesc:sorry: Mówię Wam, miałam więcej szczęscia niż rozumu:wściekła/y::-D

hehheh, czyli norma:-D
Tak czy inaczej jak można pracować z taką wyjałowioną głową?:confused::confused::zawstydzona/y:;-);-);-)

No to witam przy kawusi
Sidorku będzie lepiej będzie, ja strasznie cierpiałam, wymioty, mdłości a teraz na prawdę super! Czopki pomogły a już od jakiegoś czasu nie mdli mnie nawet i mam apetyt, w końcu mogę się cieszyć ciążą:-)
Kinga ja brałam Torecan i muszę przyznać że był to dla mnie jedyny ratunek
robaczku ja o 22 jestem już gotowa do spania, rzadko zdarza się żebym przekroczyła ten próg hehe
Ja prawka nie mam, już byłam zdecydowana robić teraz w pierwszych miesiącach ale tak się źle czułam że niestety odpadło no a teraz to już sama nie wiem czy chcę. Boję się przeraźliwie na samą myśl o tym że miałabym siedzieć za kierownicą, może kiedyś napiszę dlaczego a może kiedyś mi przejdzie,
Natalia uuu mam nadzieję,że szybko zejdzie. Ja dostałam uczulenia na płyn do prania i przy okazji na całą resztę kosmetyków którą do tej pory używałam do mycia ciała, w końcu znalazłam coś co nie powoduje u mnie wysypki, bieliznę piorę w płatkach mydlanych a ciuchy w płynie do prania dla dzieci... mam nadzieję,że jak hormony przestaną buzować wszystko się unormuje
Monia to życzę udanej zabawy :-) ja na początku lutego idę na 30stkę kumpeli... tak w ogóle to w tym roku w maju i ja zmieniam cyferkę z przodu...na 3:szok: moja przyjaciółka się ze mnie śmieje że będę musiała to na trzeźwo przyjąć;-)
Impresja ja już od jakiegoś czasu spodnie muszę mieć ciążowe tak mi o wiele wygodniej, poza tym brzuch mi bardzo już wyskoczył. W poprzedniej ciąży poszło mi najpierw w biodra i inne części ciała a teraz widzę że od razu w brzuch:-)
No i staniki musiałam sobie kupić nowe bo w cycki poszło oczywiście
Oj Lucy dlaczego u nas się nie odzywasz?? Dobrze że u niej wszystko ok ale brakuje mi jej tu troszkę
Dobra spadam robić obiad bo dziecko zaraz pewnie mi odstawią :-)

wstyd sie przyznac ale cos mnie dzis podkusiło i dolalam tabasco do zupy ogórkowej. wydawalo mi sie ze jakas taka mdla jest. a teraz bez chleba sie jej nie zje bo taka ostra... jak mezus wroci z pracy to znow bedzie mial ubaw ze mnie....

reklama
Do góry