No to witam przy kawusi
Sidorku będzie lepiej będzie, ja strasznie cierpiałam, wymioty, mdłości a teraz na prawdę super! Czopki pomogły a już od jakiegoś czasu nie mdli mnie nawet i mam apetyt, w końcu mogę się cieszyć ciążą:-)
Kinga ja brałam Torecan i muszę przyznać że był to dla mnie jedyny ratunek
robaczku ja o 22 jestem już gotowa do spania, rzadko zdarza się żebym przekroczyła ten próg hehe
Ja prawka nie mam, już byłam zdecydowana robić teraz w pierwszych miesiącach ale tak się źle czułam że niestety odpadło no a teraz to już sama nie wiem czy chcę. Boję się przeraźliwie na samą myśl o tym że miałabym siedzieć za kierownicą, może kiedyś napiszę dlaczego a może kiedyś mi przejdzie,
Natalia uuu mam nadzieję,że szybko zejdzie. Ja dostałam uczulenia na płyn do prania i przy okazji na całą resztę kosmetyków którą do tej pory używałam do mycia ciała, w końcu znalazłam coś co nie powoduje u mnie wysypki, bieliznę piorę w płatkach mydlanych a ciuchy w płynie do prania dla dzieci... mam nadzieję,że jak hormony przestaną buzować wszystko się unormuje
Monia to życzę udanej zabawy :-) ja na początku lutego idę na 30stkę kumpeli... tak w ogóle to w tym roku w maju i ja zmieniam cyferkę z przodu...na 3
moja przyjaciółka się ze mnie śmieje że będę musiała to na trzeźwo przyjąć;-)
Impresja ja już od jakiegoś czasu spodnie muszę mieć ciążowe tak mi o wiele wygodniej, poza tym brzuch mi bardzo już wyskoczył. W poprzedniej ciąży poszło mi najpierw w biodra i inne części ciała a teraz widzę że od razu w brzuch:-)
No i staniki musiałam sobie kupić nowe bo w cycki poszło oczywiście
Oj Lucy dlaczego u nas się nie odzywasz?? Dobrze że u niej wszystko ok ale brakuje mi jej tu troszkę
Dobra spadam robić obiad bo dziecko zaraz pewnie mi odstawią :-)