reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

NataliaSe ja tydzien temu tez mialam problem z pryszczami na brodzie :dry:, straszne jeszcze do tej pory mi jakies plamy zostaly.
Uzywalam tylko codziennych kosmetykow.
ja mam plamy na twarzy nawet po szamponie pozniej takie placki czerwone przez pol godziny - ale tylko jak mi cos chlapnie podczas mycia glowy

reklama
Witam laseczki troszkę stron do nadrobienia mam, gdyż wczorajmiałam pracowity dzionek. Chyba pomału zaczyna mi przybywać energii. Wczoraj wstałam o 11 zrobiłam obiadek dla sześciu osób, upiekłam ciacho, zrobiłam pranie, ogarnełam mieszkanko i co najważeniejsze fryzjerka zrobiła mnie na bóstwo :-D:-D:-D:-D:-D
W końcu nie mam odrostów a i pasemka nie wyszły rude tylko odcień blond jak zawsze :-)
Teściówka kupiła mi pierwsze spodnie ciążowe. Wie ile musiałam się nachodzić by jakiekolwiek sobie kupić. Teraz jak się poszerzam to nawet nie muszę przymierzać :-)
Jutro po raz pierwszy od xxx lat wybieram się z koleżankami na soczki do pabu :-D:-D Na szczęście nie będę jedyna bo mam koleżankę dwa tygodnie dłużej ode mnie w ciąży. Będzie raźniej choć zimne piwko będzie kusić, ale się nie dam hehehe
Trzymam kciukasy za wszystkie wizytujące :-)

witam znowu. i znow zaliczylam drzemke w ciagu dnia:no: i znow beda problemy w nocy ze spaniem. ale coz zrobic jak same oczy mi sie zamykaly.
mamo helenki z tego testu wyszlo mi 65% dziewczynka 35% chlopiec. z innego testu wyszlo ze chlopak, a z jeszcze inego dziewczynka. i w co tu wierzyc??? jakos moja intuicja siedzi cicho i nic mi nie podpowiada i nie chce tez na nic sie nastawiac. oby tylko wszystko ok było.

Na 48% będzie to chłopczyk. Na 52% będzie to dziewczynka.
A mi cos takiego wyszło. :-) Ja mam nadzieję na dziewczynkę, ale najwazniejsze aby było zdrowe.

Sama nie napisałam co mi wyszło :sorry2:

Na 55% będzie to chłopczyk. Na 45% będzie to dziewczynka.

Szukałam tej stronki, bo robi łam ten "test" w pierwszej ciąży i wychodziła dziewczynka, więc kto wie ;-)

Już nadrobiłam wasze posty od wczoraj.
Sylwia gratuluję prawka :-) Ja zdałam swoje 4 lata temu a prowadzę auto od 2 lat. Na szczęście prawko miałam przed mężem i to ja byłam tą niedobrą jak jeździł. Hamuj, zmień bieg, delikatnie sprzęgło. Można się uśmiać przypominając o ty.
Mi z testu wychodzi dziewczynka i tak też czuję. Mam nadzieję że się nie mylę;-)

Cześć Dziewczynki!
Ja nie robię żadnych testów, bo nie mam ochoty się w to bawić, dla mnie to jest zgadywanka. W poprzedniej ciąży robiłam test i wszyło mi o dziwo ;-)50% dziewczynka i 50% chłopiec hihi, przecież nie ma innego wyjścia.
My od rana pracowicie spędzamy dzień, byliśmy już na spacerku, teraz Miki śpi więc mogę troszkę pobyć na bb, ale mimo iż nie pracuje to u mnie z czasem jest krucho a Wy tyle piszecie, że nie wyrabiam.

Sylwia doskonale Cię rozumiem, wprawdzie mój mąż nie był moim instruktorem i dobrze bo bym nerwowo nie wytrzymała, ale udzielił mi paru lekcji na placu, też się kłóciliśmy, bo ja pyskata jestem.:-) A on przewrażliwiony na punkcie auta. Teraz jak już zdałam prawko jest zupełnie spokojnie, ale jak się uczyłam...:no:

Monia chodzisz już w ciążowych ciuchach??? A pozostałe dziewczyny już zakładacie? Ja jeszcze chodzę w zwykłych, ale już czuje że są na mnie opięte i chyba już czas na zakupki, przynajmniej spodnie, bo bluzki są ok.

Kinga, Kasia współczuje ciążowych dolegliwości. U mnie jeż raczej ok, czasem tylko mnie coś delikatnie zemdli.

Wszystkim Mamusiom, a szczególnie tym które pracują i strasznie im się nie chce;-) życze aby godzina wyjścia z pracy przyszła jak najszybciej i miłego dzionka.
Buziaki.

reklama
Ja już noszę spodenki ciążowe. Moje zaczęły mnie uciskać, ale chyba na mózg :confused: ponieważ nie przytyłam a schudłam, a brzuszek zaczął się wyłaniać w ostatnich dniach dopiero:-D Zdążyłam już dwie pary kupić, nie wspominając o zapasach z poprzedniej ciąży, ale tamte są za duuuuuże... :eek:

Do góry