reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam wszystkie mamy,
ja zalogowałam się już dawno ale niestety zapomniałam hasło i nie mogłam go znaleźć. miałam taki plan, żeby najpierw przeczytać wszystkie posty i dopiero się dołączyć ale niestety nie dałam rady i udało się przeczytać ostatnie niecałe nawet dwa dni. strasznie dużo piszecie :tak:. a co do ruchów to chyba i ja coś czuję, ale nie jestem pewna czy to właśnie jest to czy mi się tylko wydaje. mi właśnie dziś rozpoczął się 17 tc.

reklama
Kochane, niestety znowu sobie nie popisze, musze jechac do sklepu, chociaz wcale mi sie na ten mroz nie chce wychodzic.

Dziekuja Wam za troske, nie jest az tak zle, bo przeciez nie wymiotuje caly dzien, ale czasami chcialabym cos normalnie zjesc i zatrzymac to dluzej w zoladku.

Ciazowych ciuszkow troche juz mam z poprzedniej ciazy i od siostry, ale nosze wlasciwie tylko jedna pare jeansow w najmniejszym rozmiarze, poza tym stare, tylko niedopiete do konca, zakladam pasek i wtedy nie odstaja mi konce:-)

W pracy jakos sobie radze, nie mam wiekszych problemow z koncentracja.
Dzisiaj bede musiala dluzej zostac, bo zaplanowano konferencje, wiec pewnie wroce pozno.

Ja może się dowiem na następnej wizycie co tak mi w brzuszku rośnie:)
Jak ja bym chciała żeby to było bliżej niż dalej... Ojoj! :tak::tak::tak:
Też tak czasami macie??:confused: Ze już się doczekać nie możecie?? :confused:

Marlena witam.:-) Na kiedy wychodzi Ci termin porodu??

co do ruchów to ja ostatnio czułam tak jakby mi burczało w brzuchu tylko to jednak było trochę inaczej także wiem że to nie było burczenie no i nic nie było słychać bardziej to przypominało jakby mi ktoś "pierdział" ustami w środku jeżeli wiecie co mam na myśli:dry: moja koleżanka która była w ciąży mówi że to dzidzia a Wy jak myślicie czy to możliwe żeby już???

reklama
Do góry