sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Witaj Przyszłamam:-) mów śmiało co Ci na sercu leży Po to tu jesteśmy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie lipcowki :-)
Przyjmiecie do swego grona jeszcze jedna?
co to ma tyle pytan, smutkow i tyle radosci...
Witajod razu mam do was kilka pytan, w koncu widze ze wiele z was jest bardziej doswiadczona, a to bedzie moj pierwszy dzieć, do tego tak bardzo upragniony...
Dzis nie wytrzymalam poszlam do gin i on potwierdzil, (dal nawet zdjatka malenstwa) na razie widzial tylko pecherzyk 7,8mm i powiedzial ze to bedzie gdzies 2 tc (liczyl od zaplodnienia?) ale poza tym nic wiecej kazal tylko lykac kwas foliowy i przyjsc 15.XII (za 3 tygodnie )
niby wszystko ok tylko tyle sie na czytalam ze ktos w 6tc to juz serduszko slyszal a u mnie tylko potwierdzil ze jest pecherzyk mam sie martwic czy to za wczesnie zeby slyszec serduszko,
poza tym czemu nie mam zadnych objawow: nie jest mi niedobrze, piersi bola mnie mniej? aha czasem zakuje mnnie brzuszek..
czy to zle, powiedzcie mi czy mam sie czym martwic?
czy na kolejnym usg 15.XII zobacze cos wiecej?
powiedzcie dziewczyny czy mam sie cieszyc ze wszysto ok? czy wy tez tak mialyscie? kiedy wy uslyszalyscie serduszko czy naprawde 2z kawalkiem tc to zawczesnie, zeby zobaczyc cos poza pecherzykiem?
pozdrawiam was wszystkie i wasze malenstwa
Nie będzie konfliktu a tu masz fajny link też może sprawdzić czy jest konflikt i jaką grupę krwi będzie miało ewentualnie dziecko Sprawdź grupę krwi dziecka - kalkulatory_artykulProsze powiedzcie mi kiedy jest konflikt serologiczny?
Ja mam A Rh (-) a moj facet 0 rh (-)