reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

to ja na tą kawkę bardzo chętnie...;-)

Cześć dziewczyny!
Podczytuję Was od kilku dni, ale tak bardzo boję się odezwać.
Swoje upragnione 2 kreseczki zobaczyłam na teście 9 listopada.
To moja trzecia ciąża i mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze.
W domu mam najukochańszą na świecie lipcową trzylatkę.
Jak większość z Was mam za sobą poronienie:zawstydzona/y::-(
Swoją drogą to niesamowite, bo jak poznawałyśmy się z moimi lipcówkami 2005 to nie przypominam sobie, żeby któraś z nas była po wcześniejszym poronieniu a teraz to jest jakaś plaga:szok::no:

Jestem jeszcze przed pierwszym USG ale już po dwóch testach betaHCG. Biorę duphaston i nospę forte.
Trzymam kciuki za Was i za siebie:tak::-)

reklama
Ja za kawkę dziękuję,
od rana szarpią mną mdłości, z finałem wymiotnym :zawstydzona/y:
w pierwszej ciąży takich finałów nie miałam...........
ledwo żyję :zawstydzona/y:

Witam,
Impresja Wiosenna ja kawy nie dam rady wypić hehe od 2 tyg mi nie smakuje, rano jest zawsze herbatka słaba i kanapki bo inaczej bym nie dala radny niec zrobic taka jestem głodna. Odezwę sie później teraz lecę się szykować do pracy. ;-)

Sam teściowie niezadowoleni byli ze ślubu bo za młodzi a teraz to uważają że jakieś fanaberie mamy że chcieliśmy dziecko. No za młodzi ciągle jesteśmy. JEszcze najmłodszy synuś już będzie miał dziecko a starszy nie:-(
Impresja w domu sprawdzę poprzednie badanie usg, bo nie pamiętam pomiarów.
Dzisiaj idę prywatnie do jakiegoś specjalisty.

Ja też za kawę podziękuję. Choć przyznam się, że piję jedną filiżankę rozpuszczalnej z mlekiem, ale dla mnie jeszcze za wcześnie. Wchodzi dopiero po 11;-).

e_mama witaj i śmiało pisz z nami:-).

Effcia
a można zapytać o wasz wiek?? Ja tam też wyskoczyłam przed starszą siostrę, która notabene do dziś nie ma dzieciątka i dopiero zaczyna przebąkiwać, że może;-).

A ja kawką się stukam, mdłości brak kolejny dzień jak miło :-) i wyspałam się nawet.
Effcia ja jestem za spotkankiem oczywiście ;-)
e-mama witaj :-)

Mdłości mnie męczyły w ubiegłym tygodniu a dziś póki co jest dobrze.
Miałam takie całodzienne mulenie w żołądku ale bez efektu zwrotnego:-p
Póki co piję sobie kawkę, jedną dziennie, rozpuszczalną z mlekiem. W pierwszej ciąży też piłam i dopiero po porodzie, przy karmieniu piersią, musiałam się z nią pożegnać bo córcia dostawała kociokwiku;-).

Widzę, że w tym wątku uaktywniło się pomorze, no to ja też się dopisuję z Gdańska;-):tak:

reklama
Sam ja mam 25 lat a mąż 26 i jakoś nie uważamy że jesteśmy niedojrzali. Decyzja była przemyślana.
Magduska, e-mama coraz więcej mam z Trójmiasta. Trzeba będzie na tą kawę sie wybrać.

Do góry