reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

to ja na tą kawkę bardzo chętnie...;-)

Cześć dziewczyny!
Podczytuję Was od kilku dni, ale tak bardzo boję się odezwać.
Swoje upragnione 2 kreseczki zobaczyłam na teście 9 listopada.
To moja trzecia ciąża i mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze.
W domu mam najukochańszą na świecie lipcową trzylatkę.
Jak większość z Was mam za sobą poronienie:zawstydzona/y::-(
Swoją drogą to niesamowite, bo jak poznawałyśmy się z moimi lipcówkami 2005 to nie przypominam sobie, żeby któraś z nas była po wcześniejszym poronieniu a teraz to jest jakaś plaga:szok::no:

Jestem jeszcze przed pierwszym USG ale już po dwóch testach betaHCG. Biorę duphaston i nospę forte.
Trzymam kciuki za Was i za siebie:tak::-)

reklama
Ja za kawkę dziękuję,
od rana szarpią mną mdłości, z finałem wymiotnym :zawstydzona/y:
w pierwszej ciąży takich finałów nie miałam...........
ledwo żyję :zawstydzona/y:

Witam,
Impresja Wiosenna ja kawy nie dam rady wypić hehe od 2 tyg mi nie smakuje, rano jest zawsze herbatka słaba i kanapki bo inaczej bym nie dala radny niec zrobic taka jestem głodna. Odezwę sie później teraz lecę się szykować do pracy. ;-)

Sam teściowie niezadowoleni byli ze ślubu bo za młodzi a teraz to uważają że jakieś fanaberie mamy że chcieliśmy dziecko. No za młodzi ciągle jesteśmy. JEszcze najmłodszy synuś już będzie miał dziecko a starszy nie:-(
Impresja w domu sprawdzę poprzednie badanie usg, bo nie pamiętam pomiarów.
Dzisiaj idę prywatnie do jakiegoś specjalisty.

Ja też za kawę podziękuję. Choć przyznam się, że piję jedną filiżankę rozpuszczalnej z mlekiem, ale dla mnie jeszcze za wcześnie. Wchodzi dopiero po 11;-).

e_mama witaj i śmiało pisz z nami:-).

Effcia
a można zapytać o wasz wiek?? Ja tam też wyskoczyłam przed starszą siostrę, która notabene do dziś nie ma dzieciątka i dopiero zaczyna przebąkiwać, że może;-).

A ja kawką się stukam, mdłości brak kolejny dzień jak miło :-) i wyspałam się nawet.
Effcia ja jestem za spotkankiem oczywiście ;-)
e-mama witaj :-)

Mdłości mnie męczyły w ubiegłym tygodniu a dziś póki co jest dobrze.
Miałam takie całodzienne mulenie w żołądku ale bez efektu zwrotnego:-p
Póki co piję sobie kawkę, jedną dziennie, rozpuszczalną z mlekiem. W pierwszej ciąży też piłam i dopiero po porodzie, przy karmieniu piersią, musiałam się z nią pożegnać bo córcia dostawała kociokwiku;-).

Widzę, że w tym wątku uaktywniło się pomorze, no to ja też się dopisuję z Gdańska;-):tak:

reklama
Sam ja mam 25 lat a mąż 26 i jakoś nie uważamy że jesteśmy niedojrzali. Decyzja była przemyślana.
Magduska, e-mama coraz więcej mam z Trójmiasta. Trzeba będzie na tą kawę sie wybrać.

Do góry