Dobrze że piszecie o tym spaniu bo już zaczęłam myśleć że coś ze mną nie tak wczoraj prawie cały dzień spędziłam w łóżku i nie tylko ze względu na bóle brzucha - po prostu ciągle chciało mi się spać. Wczoraj poszłam spać ok północy i gdyby nie to że mama obudziła mnie telefonem o 10.30 to pewnie spałabym do południa Dla mnie to bardzo niekorzystne ze względu na dietę i to że ostatni posiłek jadłam wieczorem ok 22, więc jak rano po ponad 12 godz bez jedzenia robiłam śniadanie to z chyba niedożywienia aż mi się ręce trzęsły...
reklama
gabiaz - ja sobie myślę, że gdyby nie ciąża to teraz śmigałabym po budowie, łaziła po mieście i robiła milion rzeczy na które normalnie nie mam czasu, tylko mi umyka ten drobny szczegół, że gdyby nie ciąża to teraz siedziałabym w robocie i odliczała czas do powrotu do domu ;-)
dobrze, że właśnie czytać mogę, to sobie trochę ponadrabiałam...
dobrze, że właśnie czytać mogę, to sobie trochę ponadrabiałam...
M
MALENSTWO 33
Gość
Witam Się dopiero teraz bo wcześniej mnie nie było w domku a później nie miałam siły aż musiałam sobie urządzić drzemkę zanim poszłam po Wiki do przedszkola
Dziś czuje się fatalnie brzuch mnie boli i jak pochodzę troszkę robi się strasznie twardy a o nie przespanych nocach nawet nie wspominam
Dziś czuje się fatalnie brzuch mnie boli i jak pochodzę troszkę robi się strasznie twardy a o nie przespanych nocach nawet nie wspominam
Hej Dziewczyny :-)
Ja się zabieram za oznaczanie ciuszków. Nasz maluszek oprócz ubranek zakupionych przez rodziców bedzie też nosić ubranka po dwóch kuzynach i po synku mojej kumpeli. Zastanawialiśmy się co zrobić, żeby te ciuszki się nie pomieszały (aby nie było problemu, przy ich oddawaniu). Chcę więc powyszywać małe kropeczki na metkach, muliną w różnych kolorach :-). Gorzej z ubrankami, które mają powycinane metki ;-).
Co do nocnego wstawania i biegania do toalety, to ja kursuję tak co 2 godzinki .
A co do skurczy, to ja w sumie też nie wiem, jak się je odczuwa . Niby KTG wykazało mi ostatnio jakieś silniejsze skurcze, ale ja nic specjalnego nie czułam. Umiecie jakoś je opisać?
Ja się zabieram za oznaczanie ciuszków. Nasz maluszek oprócz ubranek zakupionych przez rodziców bedzie też nosić ubranka po dwóch kuzynach i po synku mojej kumpeli. Zastanawialiśmy się co zrobić, żeby te ciuszki się nie pomieszały (aby nie było problemu, przy ich oddawaniu). Chcę więc powyszywać małe kropeczki na metkach, muliną w różnych kolorach :-). Gorzej z ubrankami, które mają powycinane metki ;-).
Co do nocnego wstawania i biegania do toalety, to ja kursuję tak co 2 godzinki .
A co do skurczy, to ja w sumie też nie wiem, jak się je odczuwa . Niby KTG wykazało mi ostatnio jakieś silniejsze skurcze, ale ja nic specjalnego nie czułam. Umiecie jakoś je opisać?
Witam sie i ja w kolejny upalny dzionek przesylajac Wam wszystkim Kochane cala mase sloneczka:-):-):-)Wczoraj wybralam sie z mezem na rybki i tak mnie przypieklo,ze az sie wystraszylam,ale dzisiaj na szczescie juz lepiej,gorzej moj m:-(
Co do nocnego wstawania to juz sie przyzwyczailam,ze srednio co 2 godzinki lece siusiu.Ale ja tez pije 3-4litry wody dziennie,takze ktoredys to musi wyplynac:-)
Milego popoludnia Dziewczynki:-)
Co do nocnego wstawania to juz sie przyzwyczailam,ze srednio co 2 godzinki lece siusiu.Ale ja tez pije 3-4litry wody dziennie,takze ktoredys to musi wyplynac:-)
Milego popoludnia Dziewczynki:-)
mamusiu_m dobry sposób, a tam gdzie nie ma metek to może np w rękawku albo na jakimś szwie
ja na szczęście nie mam tego problemu, bo i te ciuszki które dostałam i te które mam obiecane mam "puścić dalej w obieg", więc o ile się nikt nie "zarazi" ode mnie to wylądują albo w caritas albo w domu samotnej matki
ja na szczęście nie mam tego problemu, bo i te ciuszki które dostałam i te które mam obiecane mam "puścić dalej w obieg", więc o ile się nikt nie "zarazi" ode mnie to wylądują albo w caritas albo w domu samotnej matki
Kurcze czyli ze mną jest coś nie tak??!! Bo Wy tu wszystkie piszecie o błogim lenistwie, senności i w ogóle a mnie po prostu roznosi. Nie jestem w stanie usiedzieć 2 godzin w jednym miejscu. Już nie mówiąc o tym, że zaczęłam się wszystkiego czepiać w domu - że koszulka nie poskładana, że talerz nie odniesiony do kuchni.....Chodzę i ględzę M. ma mnie czasami dość!!! Ale pod nosem się uśmiecha i głupio dogaduje , na szczęście.
Fakt, że na wieczór padam jak mucha i boli mnie każda kosteczka kręgosłupa i wszystko inne a moje nogi wymagają wymiany ale przestało mi to przeszkadzać.;-)
Fakt, że na wieczór padam jak mucha i boli mnie każda kosteczka kręgosłupa i wszystko inne a moje nogi wymagają wymiany ale przestało mi to przeszkadzać.;-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Hej Dziewczyny :-)
Ja dostałam troszkę ubranek po synku sąsiadki i mam te ubranka pożyczone do późniejszego zwrotu. Zrobiłam im fotki i mam pewność, że nie pomieszam ich później ze swoimi
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Ja dostałam troszkę ubranek po synku sąsiadki i mam te ubranka pożyczone do późniejszego zwrotu. Zrobiłam im fotki i mam pewność, że nie pomieszam ich później ze swoimi
hihi dobry sposob :] nie wpadlam na to :]
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
hihi dobry sposob :] nie wpadlam na to :]
Kasiurek pisz co u Was? jak Nataniel???