reklama
Witam sie wieczorowo Kochane
Dzionek byl dzisiaj u mnie tak piekny,ze musialam sie nacieszyc tymi promyczkami:-)Mezus zabral mnie na spacerek,po ktorym padlam i tak sie zrobil wieczor:-)
Agnieszka i ja dolaczam do slow poprzedniczek:-)trzymajcie sie dzielnie
pozdrawiam cieplutko Dziewczynki i zycze przyjemnego wieczoru:-)
Dzionek byl dzisiaj u mnie tak piekny,ze musialam sie nacieszyc tymi promyczkami:-)Mezus zabral mnie na spacerek,po ktorym padlam i tak sie zrobil wieczor:-)
Agnieszka i ja dolaczam do slow poprzedniczek:-)trzymajcie sie dzielnie
pozdrawiam cieplutko Dziewczynki i zycze przyjemnego wieczoru:-)
hey dziewczyny ja rowniez pozdrawiam serdecznie wszystkich jak widze powolutku zblizamy sie do naszej mety koncowej, kasurek trzymam kciuki za was obydwojga abyscie szybciuko sie zjawili w waszym domku, jak rowniez miglak - Haneczka pokaz co potrafisz
agnieszko trzymaj sie mocno jak mowily dziewczyny trzymaj nozki zacisniete , ja tez sie staram chociaz mam juz rozwarcie wiec naprawde musze uwazac bole mam codzienne ale jakos jeszcze je znosze, strasznie jest mi ciezko ale staram sie jak najdluzej wytrzymac
beatko ciesze sie rowniez ze u was wszystko dobrze buska serdeczne
jeszcze raz pozdrawiam wszystkie mamusie i bejbusie na weekend
agnieszko trzymaj sie mocno jak mowily dziewczyny trzymaj nozki zacisniete , ja tez sie staram chociaz mam juz rozwarcie wiec naprawde musze uwazac bole mam codzienne ale jakos jeszcze je znosze, strasznie jest mi ciezko ale staram sie jak najdluzej wytrzymac
beatko ciesze sie rowniez ze u was wszystko dobrze buska serdeczne
jeszcze raz pozdrawiam wszystkie mamusie i bejbusie na weekend
Ostatnia edycja:
M
MALENSTWO 33
Gość
Witam
W końcu weekend ja z Wiki wybieramy się do teściowej bo mój mąż ze swoim ojcem jadą na ryby na noc
A ja spać nie mogłam o 2:30 złapał mnie skurcz w łydce i trzyma do teraz
Pozdrawiam wszystkie dwupaki
Mamusie rozdwojone życzę szybkiego powrotu do domku z dzieciaczkami
W końcu weekend ja z Wiki wybieramy się do teściowej bo mój mąż ze swoim ojcem jadą na ryby na noc
A ja spać nie mogłam o 2:30 złapał mnie skurcz w łydce i trzyma do teraz
Pozdrawiam wszystkie dwupaki
Mamusie rozdwojone życzę szybkiego powrotu do domku z dzieciaczkami
Czesc dziewczyny...
Mam do Was pytanie. Od czwartku slabiej czuje ruchy :-( troche sie boje ale malzon mi tlumaczy ze napewno dlatego ze maluch odwrocil sie pleckami i tak mu wygodnie ze malo co sie rusza. Ja probuje sobie to tlumaczyc tym ze jest coraz wiekszy i brakuje mu miejsca na wiercenie sie ale nie wiem :-( Na dodatek boli mnie krocze ale to raczej normalne i jak wstane to odrazu czuje jak mi brzucho w dol ciagnie (to chyba przez ciezar )Do gina ide dopiero w czwartek i nie wiem czy nie zwariuje do tego czasu Codziennie sie zastanawiam czy nie pojechac do szpitala zeby sprawdzili czy wszystko jest ok Tak sie nakrecilam ze teraz to juz prawie nic nie robie tylko calymi dniami leze w lozku i odpoczywam Robie tylko wedrowki do toalety no i czasem trzeba cos zjesc
Rozpakowanym zycze szybkiego powrotu z maluszkami do domku Pozostalym zycze aby dzidziusie jak najdluzej zostaly w brzuszkach i nie wychodzily przed terminem :-)
Milego weekendu kochane :-):-):-)
Mam do Was pytanie. Od czwartku slabiej czuje ruchy :-( troche sie boje ale malzon mi tlumaczy ze napewno dlatego ze maluch odwrocil sie pleckami i tak mu wygodnie ze malo co sie rusza. Ja probuje sobie to tlumaczyc tym ze jest coraz wiekszy i brakuje mu miejsca na wiercenie sie ale nie wiem :-( Na dodatek boli mnie krocze ale to raczej normalne i jak wstane to odrazu czuje jak mi brzucho w dol ciagnie (to chyba przez ciezar )Do gina ide dopiero w czwartek i nie wiem czy nie zwariuje do tego czasu Codziennie sie zastanawiam czy nie pojechac do szpitala zeby sprawdzili czy wszystko jest ok Tak sie nakrecilam ze teraz to juz prawie nic nie robie tylko calymi dniami leze w lozku i odpoczywam Robie tylko wedrowki do toalety no i czasem trzeba cos zjesc
Rozpakowanym zycze szybkiego powrotu z maluszkami do domku Pozostalym zycze aby dzidziusie jak najdluzej zostaly w brzuszkach i nie wychodzily przed terminem :-)
witam w tą paskudną pogodę.
dzis wkoncu troche pospalam. zaraz uciekam cos zjesc i jade na zakupy,
heidi86- ja tez przez 2 dni ostatnio czulam słabsze ruchy, i do tego rzadko, a teraz dzidzia znow daje czadu.Duzo wtedy czytalam o tym i znalazlam ze to jest normalne bo dzidziek ma mniej miejsca, i czasami to moze się tylko popprzeciągac.
3mam kciuki za mamusie którym malenstwa pchają się na swiat zeby jeszcze poczekały,
a te ktore są juz na swiecie niech wracają szybko zmamusiami do domku.
pozdrawiam zycze milego dnia;-)
dzis wkoncu troche pospalam. zaraz uciekam cos zjesc i jade na zakupy,
heidi86- ja tez przez 2 dni ostatnio czulam słabsze ruchy, i do tego rzadko, a teraz dzidzia znow daje czadu.Duzo wtedy czytalam o tym i znalazlam ze to jest normalne bo dzidziek ma mniej miejsca, i czasami to moze się tylko popprzeciągac.
3mam kciuki za mamusie którym malenstwa pchają się na swiat zeby jeszcze poczekały,
a te ktore są juz na swiecie niech wracają szybko zmamusiami do domku.
pozdrawiam zycze milego dnia;-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
witam sie w sobotni dzien, u nas a raczej u mnie fizycznie ok spychicznie troche gorzej, mały lezy w inkubatorze, teraz kazda godzina sie liczy iec prosze o kciuki.
Mam prosbe do milgak -zeby jak mogła odezala sie sie do mnie na gg 3067294 - bede bardzo wdzieczna, niestety nie iem jak na bb sie wysyla iaodmosci prywatne..
milego dnia dziewczyny !!!
Mam prosbe do milgak -zeby jak mogła odezala sie sie do mnie na gg 3067294 - bede bardzo wdzieczna, niestety nie iem jak na bb sie wysyla iaodmosci prywatne..
milego dnia dziewczyny !!!
Ostatnia edycja:
Witajcie, mam nadzieję, że się dziś rozpogodzi, bo ognisko w planach.
Witaj Kasiurek, trzymamy mocno kciuki za małego, żeby szybko mógł samodzielnie funkcjonować,cały czas myślimy o tobie, trzymaj się!!
heidi ważne, że czujesz te ruchy, nigdzie nie piszą o sile, policz ile masz ruchów wtedy gdy go czujesz, u mnie też czasem jak się obruci to tylko czuję jakieś lekkie stukanie od środka.
Witaj Kasiurek, trzymamy mocno kciuki za małego, żeby szybko mógł samodzielnie funkcjonować,cały czas myślimy o tobie, trzymaj się!!
heidi ważne, że czujesz te ruchy, nigdzie nie piszą o sile, policz ile masz ruchów wtedy gdy go czujesz, u mnie też czasem jak się obruci to tylko czuję jakieś lekkie stukanie od środka.
Ostatnia edycja:
Kasiunia twój Nataniel jest na pewno silnym mężczyzną i nie takie rzeczy będzie pokonywał Wszystkie ciocie trzymamy mocno w kciuki.
Heidi słońce nie czekaj tylko jedź do szpitala. Jestem pewna że wszystko jest w porządku-maleństwo ma już mniej miejsca ale po co się zamartwiać? Do czwartku jeszcze daleko a gdyby coś się stało to sobie nie wybaczysz. A w szpitalu po to są żeby tylko sprawdzić. Sami proszą właśńie o to liczeni ruchów żeby być na bieżąco. A przecież to nic strasznego takie sprawdzenie a i Ty się uspokoiszCzesc dziewczyny...
Ostatnia edycja:
reklama
El@83
Szczesliwa Lipcowa Mamcia
Witam sie i ja u mnie pogoda marcowa raz ciepło raz zimno i tak wkołko..jestem szczesliwa bo od paru dni wyspiam sie :-)z jedna tylko przerwa do toalety:-)
no i brzuszek potrafił byc cały dzien twardy ,teraz jest bardziej gibki i lepiej mozna pozycje przyjac..tagze mam nadzieje ze bezsenne noce nie wroca..co od ruchow to ja tez odczowam ich coraz mniej czasem tylko bardziej intwnsywniej ...ale intuicja podpowiada ze wszystko ok niedajmy sie zwrioawc;-)lece na sniadanko wszystkim mamusiom jak najwiecej zdroweczkai miłego dzionka
no i brzuszek potrafił byc cały dzien twardy ,teraz jest bardziej gibki i lepiej mozna pozycje przyjac..tagze mam nadzieje ze bezsenne noce nie wroca..co od ruchow to ja tez odczowam ich coraz mniej czasem tylko bardziej intwnsywniej ...ale intuicja podpowiada ze wszystko ok niedajmy sie zwrioawc;-)lece na sniadanko wszystkim mamusiom jak najwiecej zdroweczkai miłego dzionka