gabiaz
Fanka BB :)
Witam się porannie. Oczywiście miałam problem z zaśnięciem, więc czytałam książkę. I jak czytałam to zasypiałam, a jak ją odkładałam to nie dało rady zasnąć więc wybrałam wersję spania przy lampce i z książką. Potem obudził mnie pełen pęcherz- ale to chyba po truskawkach i arbuzie:-) Znowu po jakimś czasie obudził mnie okropny ból w spojeniu łonowym jak się przekładałam na drugi bok:-( Myślałam, że mi miednica zaraz pęknie tak zabolało. Więc teraz jak sie przekładam to siadam i z tej pozycji na boczki.... Cóż trudno. A potem śniło mi się że byłam na wizycie u doktora i nagle znalazłam się na porodówce i na siłę chcieli abym już rodziła. A ja wiedziałam że jeszcze czas do końca lipca i nie chciałam. I tak właśnie wymęczona wstałam godzinke temu....
Zmykam chyba zaraz pokorzystać ze słonka póki jeszcze jest. Miłego dzionka wszystkim życzę i czekamy na wieści od Kasiurek oraz na kolejne dobre nowinki od Miglak i jej Hani i może w końcu Beatka się odezwie- mam nadzieję że z dobrymi wieściami.
Zmykam chyba zaraz pokorzystać ze słonka póki jeszcze jest. Miłego dzionka wszystkim życzę i czekamy na wieści od Kasiurek oraz na kolejne dobre nowinki od Miglak i jej Hani i może w końcu Beatka się odezwie- mam nadzieję że z dobrymi wieściami.