reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

jee bardzo dziekuje :)
ivoon a wiesz coś wiecej co z Kasiurkiem ? i jej maluszkiem ? w ogole jak to się stało przeciec miała przed sobą jeszcze ok 8 tygdoni, my mamy tego samego lekarza prowadzacego a ja mam jutro wizytę jak wam się wydaję wypada przypytac czy nie bardzo ?

reklama
Ada sama jestem ciekawa co miało wpływ na tak szybki poród.... Bo skoro wszystko było oki to dlaczego się tak stało??!!
Wiele pytań a mało odpowiedzi! Poczekamy może Kasia będzie miała siłę i ochotę na zwierzenia.

Ja też po wizycie ale humor mi opadł na maxa.
Nie gniewajcie się ale nie mam nawet ochoty nic pisać.
Cały czas trzymam kciuki za Nataniela i naszą Haneczkę, żeby dzidziusie były zdrowiutkie i szybko wróciły do domu.

hey dziewczynki w ponura srode u mnie strasznie pada i jest zimno :-:)sorry:
u mnie bez zmian rowniez dalsze problemy ze spaniem :no:pujscie spac bardzo puzno prawie okolo polnocy a juz wstawanie okolo 2 na ranem ale to norma mialam podobnie z patrysiem w pierwszej ciazy:tak:
Kasiurek : serdecznie mocno trzymam kciuki za was dwie abys szubciutko miala synka przy sobie
Milgak : rowniez tobie i dzidzi zycze pelno sily i do przodu buska
pozdrawiam wszyskich :tak::-)

Hej babeczki ja dzisiaj mało aktywna i nie w humorze:-(ale to na innym watku juz poruszyłam..:-(tagze niebede wam głowy zawarcac...
do tego czuje sie okropnie słabo i wszystko boli jak chodze:-(..
do tego pogoda straszna..zyc sie odechciewa
generalnie to caly dzien spedzam na kanapie przed tv ..
Kasiurek wierze ze wszystko bedzie dobze:tak:trzymajcie sie!!!
mam nadzieje ze jutro zaswieci dla mnie słonce w przenosni i dosłownie ..
trzymajcie sie babeczki dousł;-):tak:

Znowu się objadłam arbuzem i teraz mój brzuch wygląda jak arbuz... Ale tego mi brakowało. Trzeba korzystać póki jest okazja, bo potem nie będzie już takiego obżarstwa;-) Wstawiłam właśnie pierwsze pranie z ciuszkami dla mojej miłości maleńkiej wewnętrznej, jutro wstawię następne. A jak przeschną to jeszcze raz wypiorę ale w proszku czy płynie dziecięcym. Trzeba się poważnie przygotować już chyba powoli do tego ważnego momentu, bo nie znamy dnia ani godziny.... Idę popatrzeć co tam ciekawego w tv słychać i może jeszcze się odezwę. Życzę miłego wieczorku wszystkim:tak:

Ja spadam spać, bo moje myślenie dzisiaj jest straszne.
Życzę Wam spokojnej nocki i kolorowych snów. Do jutra Lipcóweczki:-):-):-)

Zmykam w końcu spać moje drogie. Może się uda ta nocka....
Ponawiam pytanko odnośnie dołączenia do grupy społecznościowej Lipiec'09 oraz jak dodać i obejrzeć fotki w albumie zamkniętym???
Może to łatwe ale ja jakaś taka kapusta jestem ostatnio:tak:
Życzę wszystkim spokojnej nocki.

Witam się z rana.
Od 5 spać nie mogę. Zaraz pobuszuję po necie, bo kompa dopiero odpaliłam.
Głowa mnie boli ale sobie wkręcam, że to na zmianę pogody.
Spadam wziąć tabsy i pożywić się, bo głodna jestem strasznie. Miłego dnia.

reklama
cześć dziewczyny
nockę miałam taką sobie, cały czas wrażenie że brzuch mam napięty... ale to chyba wynik tego, że wczoraj usiadłam i poprasowałam rzeczy do końca - zostały mi 3 prześcieradła i z głowy...

Do góry