Witajcie kochane mamuśki :-):-):-) Przepraszam za wczorajszy brak wieści, ale chyba przez te cholerne wiatry mój net ogłosił bunt i zero kontaktu za światem
próbowałam w nocy przez telefon, ale zabrakło mi cierpliwości
A więc po wizycie u doktorka od serduszka i zatorku troszkę się podłamałam ... zastrzyki minimun jeszcze przez cztery miechy a potem pomyślimy o przejściu na tabletki doustne
czy to znaczy że już tak do końca
W połowie czerwca mam się stawić na kontrolę i dostanę rozpiskę co i jak na okres porodu i połogu ;-) No ale czas przestać marudzić ;-)
Lecę poczytać co tam u Was słychować :-):-):-) buziaczki :-):-):-)
Na początku moc buziaczków za kciuczki :-):-):-) kochane :-):-):-)
AsiaJan86 kochane słoneczko tyle razy piszemy Ci zbastuj i troszkę się oszczędzaj choć by dla Haneczki, a Ty z motorkiem w dupce zasówasz na wysokości lamperii. Od dziś masz szlaban za przeginanie
za każde przepracowanie będziesz 100 razy pisać
"OBIECUJĘ ŻE BĘDĘ SIĘ OSZCZĘDZAĆ DLA HANECZKI"
no i oczywiście zdrówka kochane laseczki :-):-):-)
Asiu doczytałam że Twój małż poległ zdrowotnie ... cholera te objawy podobne do panującej jelitówki ... uważaj na siebie i Hanie słoneczko
fela_76 izabell96 powodzonka w remoncie :-) co do spania ja przed ciążą też lubiłam sobie pospać, a teraz zasypiam ok 2-3 a 9-10 już na nogach i tak cały dzień ;-):-)
slonce1 widzisz jakich masz kochanych teściów :-):-):-) tylko pogratulować :-) no i oczywiście powodzonka przy przeprowadzce :-):-):-)
annie22 witaj kochanie :-) dobrze ,że już powolutku wychodzicie zdrowotnie na prostą
Pociesz się tym, że końcóweczka nadchodzi wielkimi krokami i lada chwila wszystko wróci do normy :-):-):-) Super że dziś już lepsiejszy humorek :-) to idealne lekarstwo :-):-):-)
El@83 ta ;-);-);-) skąd ja znam to wywalanie
U mnie prawie standard dlatego zaczełam sobie wszystko wklejać na pocztę i wysyłać do siebie zanim mi kompa przywiesi lub net odmówi posłuszeństwa :-)
agnieszka...24 dobrze że poleciałaś do szpitalka i że wszystko już w porządku teraz musisz się bardzo oszczędzać i pilnować co by słodziutka kruszynka zbyt szybko nie odwiedziła cioć na forum :-) Ściskamy za Was kciuczki z całego serdusia buziaczki :-)
gabiaz czekamy na niuski z glukozy ;-) no i oczywiście ściskamy kciuki za idealny wynik :-):-):-)
goteczka kciuczki zaciśniętę z całych sił :-):-):-) daj znać słoneczko jak tam poszło w lekarskiej pielgrzymce :-):-):-)
fioletowa z maluszkiem napewno wszystko cacy :-) moja Roxanka to od początku to nocny marek :-) jak by nie to, że ja też to nie miała bym pojęcia czy ona tam jest :-):-):-)
Kasiurek1983 to fakt ja po prawie dwu tygodniowym pobycie w spitalu pokochała od nowa wszystkie mankamęty wspólnego życia :-):-):-)
robaczek_25 może szyjki Ci się odsłaniają i ztąd nadwrażliwość pomyj ząbki LAKALUTEM napewno będzie lepiej :-):-):-)
Uff udało się :-):-):-) Teraz uciekam i biorę się za robotkę :-):-):-) Buziaczki i milusiego dzionka :-):-):-)