Witajcie, mi też wczoraj net zabrali i to akurat jak zatwierdzałam moją odpowiedź
Jeśli chodzi o twardnienie brzucha, to właśnie się dziś pytałam lekarza, bo mi tak od czasu do czasu twardnieje na krótko, tyle, że może ciutkę czasem zaboli i lekarz mi powiedział tak jak ptaszynie, że to tak już będzie do 10 skurczów dziennie to normalne, bo macica zaczyna się przygotowywać do porodu. Jeszcze kazał mi te nożyce robić, żeby się przygotować do porodu.
Od razu się spytałam po tym co
Agnieszka pisałaś.
Annie, Agnieszka teraz odpoczywajcie dużo
i dbajcie o siebie, życzę zdrówka:-)
Beata, no szkoda, że jednak musisz brać te zastrzyki, ale to już bliziutko i niedługo się skończy, ważne żeby dzidzia była zdrowa.
AsiaJan, tylko uciekaj od swojego, żeby się nie zarazić, może trochę więcej cytrusów pojedz tak na wszelki wypadek
Fioletowa, mi też mało już kopie więcej się wierci, albo czkawkę ma:-) A miałam taką kulę na środku brzucha ruszającą się i myślałam, że to główka, a to się na usg okazało że plecki, bo główkę ma na samym dole a nóżki po drugiej stronie brzucha pod żebrami:-)
Fela też mam tak na kiełbasę i pieczonego kurczaka, ale na szczęście daleko już jest lodówka od pokoi, bo na kawalerce w pierwszych miesiącach to lodówka była moim wielkim problemem