reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

...małżon tapetuje a ja w drugim pokoju i nie moge znieść zapachu kleju:(...też macie taki wyczulony zapach w ciąży?...pamietam że przy I ciązy z kilometra wyczuwałam zapach kiełbasy i cebuli..nawet jak małżon otwierał lodówke to sie na niego darłam że mi śmierdzi:)

reklama
Witam babeczki ..ja tylko na chwilke sie przywitac.wczoraj napisałam dosyc długie sprwozdanie ale wywaliło mnie z neta i wszystko szlak trafił:wściekła/y:....pogoda poprostu szkoda słow...nosa od wczoraj niewystawiłam tajfun normalnie a senna jestem cały dzien tak ...:shocked2:ze tylko wstaje za potrzeba i do kuchni:-D i wcale niemam wyrzutow sumienia:-)
ps Moje kochnie dzisiaj ma wkoncu wyczekany dzien wolny iiiiii wkoncu zaczał gadac po ludzku ..to chyba dlatego ze jest dobze wypoczety bo sam zaczał temat urzadzania pokoiku :tak:terminn na malowanie wyznaczylismy na piatek:-)
odezwe sie wieczorkiem a tearz zmykam na brzydule;-):-D miłego popłudnia babeczki buzka:****

Witajcie Kochane!!

Chcialam Wam podziekowac za to ze jak ostatnim razem (ok 2 tyg temu) napisalam o moim problemie z twardniejacym brzuchem a wy mnie na wizyte u lekarza namowilyscie. Poszlam z mezem na pogotowie i.... juz w szpitalu zostalam!! Dopiero dzisiaj rano wyszlam na przepustke do piatku.To twardnienie brzucha i bole to byly juz skurcze!! Jeszcze troche a bym miala juz dzidzie...tyle ze lekarz powiedzial ze to stanowczo za wczesnie :-:)-:)-:)-:)-:)-(Teraz musze lezec w lozku i moge tylko do WC :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jeszcze raz dziekuje i goraco was pozdrawiam :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
.... Dzisiaj zakonczylam moj prawie 2-tygodniowy pobyt w szpitalu.....

Aniu już nie zostało wiele....;-) Dasz rady!!!:tak::tak: Dużo cierpliwości i zdrowia życzę:-)

Asia Ty nie strasz z tym rodzeniem. Jeszcze 2 miechy!!! :baffled:
Hania daje czadu po ostatnich imprezach i wydarzeniach....
Odpocznij w końcu:-:)tak::tak:

Agnieszka a tyle co myślałam wczoraj o Tobie.... że już dawno się nie odzywałaś.... Dobrze ze napisałaś o swoim problemie i dobrze że trafiłaś do szpitala.... bo to faktycznie ciut za wcześnie na rozwiązanie.
Teraz się oszczędzać i grzecznie słuchać lekarzy proszę;-):tak:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja po chwilowej nieobecności. Trzymam kciukasy za wszystkie wizytki, matury i inne ważne wydarzenia:tak: Głowa mi dziś pęka ale to pewnie przez tą cholerną glukozę na czczo:confused::baffled: Nieznoszę ostatnio słodkich rzeczy!!!:wściekła/y: A tu to paskudztwo na pusty żołądek. Ale dałam radę z 75 i w piątek do gina a potem odpoczynek :tak: No i zaczynam jakoś po niedzieli szkołę rodzenia, a poza tym to mam zamiar robić nic. Może angielski trochę poszlifuję...
Pogoda się skiepściła dziś u nas, ale dobrze że choć troszkę popadało. Pozdrawiam serdecznie i zmykam tymczasowo na inne wątki;-)

Agnieszka najważniejsze, że z dzidzią a Tobą wszystko w porządku. I na prawdę jak Ci lekarze kazali to odpoczywaj i nie frasuj się wcale.
Dawida tak wzięło, że nie wiem co mu jest. Rozwolnienie mu przeszło to ma temperaturę i na wymioty go pobiera. Mam nadzieję, że mnie nic nie złapię.
Ja wykąpana i leże już w łóżku.

witajcie dziewuszki!
za mną kolejny ciężki dzien bo w nocy usnęłam dopiero około 3.30 a po 5tej byłam już wyspana. Za to w ciągu dnia.... koszmarex senny.... no i moje sławne tętno ponad 100. Popołudniową porą w zasadzie skończyliśmy już remont pokoiku - jeszcze tylko trzeba przywieźć tapczanik dla mnie, wywalić starą sofę i będzie gites!

a jutro dzień lekarski... rano idę na usg i dowiem się co u małego słychać i ile waży i czy mu się przypadkiem bardzo nie spieszy. Ostatnio mam potworny ból w pachwinach - podnobno to więzadła się rozciągają i to normalne?! ale chodzić nieraz prawie nie mogę :(- czuję że mały już wcale nie taki mały!
no i po USG czeka mnie jeszcze echo serducha i opinia kardiologa co do zalecanego sposobu rozwiązania ciąży. Proszę więc o kciuki i pozdrawiam moooocno!

...małżon tapetuje a ja w drugim pokoju i nie moge znieść zapachu kleju:(...też macie taki wyczulony zapach w ciąży?...

Ja przy remoncie to się "wyprowadziłam" bo nie byłam w stanie znieść tych zapachów.
A swoją droga że teraz węch mam lepszy od psa:-D Mąż ma mnie czasami dość bo zawsze wiem co podgryzał w kuchni, kiedy palił i kiedy wypił piwko.....

Dawida tak wzięło, że nie wiem co mu jest. Rozwolnienie mu przeszło to ma temperaturę i na wymioty go pobiera. Mam nadzieję, że mnie nic nie złapię.

Asiu trzymaj się z daleka od Dawida żebyś Ty czegoś nie załapała....:no::no:

Proszę więc o kciuki i pozdrawiam moooocno!

Kciuki masz zapewnione:tak::tak::tak::tak:

reklama
Ok ponadrabiałam. Na ból głowy pomógł apap i zaczynam żyć.
Goteczka trzymam kciuki:tak:
Słońce gratulacje:tak:
Annie22 życzę zdrówka i jescze raz zdrówka oraz wytrwałości:tak:
Fela teraz chyba większość z nas może się równać na węch z psiakami;-)
Agnieszka zdrówka i słuchaj lekarzy. Będzie dobrze:tak:
Zmykam poczytać z angola na jutro i kładę się w końcu spać. Spokojnej nocki miłe dwupaczki:-)

Do góry