Witamy sie i my :-):-):-) czytanko nadrobione :-) kawka wypita :-) teraz psiaki pod pachę i na spacerek :-):-):-)
Miłego dzionka kochane mamuśki :-):-):-)
monia1021 wejdz na
www.fotosik.pl zaloguj się
dodj zdięcie i jak będziesz je już wstawiać na forum skopiuj link :
Zdięcie 500px na forum i wklej w swojej odpowiedzi :-):-):-)
Kasiurek1983 gratuleczki :-):-):-) dzielna dziewczynka :-):-):-)
goteczka może go sobie obtarłaś lub odgniotłaś
osłoń go sobie wacikiem kosmetycznym i zobaczysz czy nie będzie lepiej :-)
Anika_79 ale chociaż zadowolona i ubawiona ??? :-):-):-)
fioletowa będą mocno zaciśniete :-):-):-) musi być w końcu dobrze, bo zakupki na Ciebie kochanie czekają :-):-):-)
e_mama buziaczki :-):-):-)
dosia24 to tak jak z moją Roxanką :-) u nas też jest niewielkie wahnięcie ;-) 26-30 lipiec czyli duża szansa na upragnionego lewka :-):-):-)
stopi69 słoneczko mam nadzieję, że Cię nie uraziłam
kochanie to nie dokońca tak ... Lenka bez względu na wszystko urodzi się pulchniutka i zdrowiutka tylko Twój organizm kochanie może na tym bardzo ucierpieć ... ona tak jak powiedział mi mój gin zabierze z Ciebie wszystko co jej będzie potrzebne a Ty będziesz musiała się po tej czystce witaminowo odżywczej pozbierać, co widząc w praktyce wcale nie jest łatwe
Ciśnij gina o jakiś wspomagacz :-) i buziaczki dla Was :-):-):-)
AsiaJan86 wysyłamy duchowe wsparcie kochanie :-):-):-) Jaka to radość być już na swojm
u mnie końca jeszcze nie widać :-
szok:
heidi86 dla naszych słoneczek można wytrzymać wszystko :-):-):-) zdrówka dla Waszej dwójeczki :-):-):-)
fela_76 to mały akrobata w Twojm brzusiu zamieszkał :-):-):-) Gratuleczki :-):-):-)
iza zaryzykuj wizytkę
teraz te choróbska mają pole do popisu więc lepiej dmuchać na zimne :-):-):-)
juluszka kciuczki mocno zaciśnięte :-):-):-) czekamy na niuski o męszczyźnie Twojego serdusia :-):-):-) co do alergii mam ten sam problem tylko mnie już daje popalić :-):-):-)